• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmeyen kabızlık

ceylo55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2024
46
7
1
32
Merhaba 2 aylık oğlum var 1 aydır kabızlık sorunu yaşıyoruz probyetik kullanıyoruz düzenli olarak masajlar yapıyorum kulak çubuğuyla poposunu uyarıyorum anca öyle yapabiliyo ve katı yapıyo doktor lama verdi 1 defa yaptım onunla yaptı sonra tekrar aynı başka bi arkadaşım popo içine zeytin yap sık enjektörle dedi onu yaptım yine yok mamasına zeytin yağ atıyorum yok
Su veriyorum yok napıcam bilgisi fikri olan bu durumu yaşayan varmı ?

Merhaba 2 aylık oğlum var 1 aydır kabızlık sorunu yaşıyoruz probyetik kullanıyoruz düzenli olarak masajlar yapıyorum kulak çubuğuyla poposunu uyarıyorum anca öyle yapabiliyo ve katı yapıyo doktor lama verdi 1 defa yaptım onunla yaptı sonra tekrar aynı başka bi arkadaşım popo içine zeytin yap sık enjektörle dedi onu yaptım yine yok mamasına zeytin yağ atıyorum yok
Su veriyorum yok napıcam bilgisi fikri olan bu durumu yaşayan varmı ?
Bağırsağı önemseyin lütfen benim oğlumda doğuştan kabızlık sorunuyla doğdu bir çok doktora götürdüm yazdığınız yöntemleri ve ek olarak daha bir çok şey denedim artı ilaç ama fayda etmedi kronik gibi geçmiyordu meğer geçirgen bağırsak sendromuymus ve tahlillerde kaka testlerinde çıkmıyor tek çaresi Gluten ve kazeini kesmeniz siz şu anda emziriyorsunuzdur anne sütüne de geçtiği için Gluten ve kazein içeren şeyler bir müddet yemeyin ve bebeğinizde düzelme olursa bilinki geçirgen bağırsak sendromu

Back