Geçmeyen Karın Ağrısı,Ne Olur Yardım :(

Ateş yok. Sadece yemek yedikten bir süre sonra ağrı. Ve su içtikten sonra hemen başlayan ağrısı var. Sık sıkta ishal oluyor
Herhangi bir yemek yese de mi oluyor mesela kızartmalar gaz yapan yiyecekler mesela ıspanağı yoğurtsuz yesin hafif beslensin ülseratif kolitte olabilir günde kaç kez çıkıyor wcye bakın korkmayın kolonoskopi yaptırın Allah korusun tespit edilmezse kansere sebep oluyor aynı şekilde benim de ağrım vardı özellikle regl tarihime yakın olurdu ama nasıl ağrı bıçak saplanır gibi sanki midem rendeleniyordu Fmf çıktım annemin de benzer tarafları var günde on kez ishal için tuvalete çıkıyordu oda ülseratif kolit şuan tedavi görüyor

Merhaba sizinle aynı şikayetim var geçmeyen karın ağrısı geceli gündüzlü 24 saat hep benimle var nerdeyse 3 yıl olacak doktor doktor geziyorum hala bi tanı bile alamadım bi bölüm diğerine gönderip duruyor çok yoruldum artık ağrısız uyuyup uyandığım gunlerimi çok özlüyorum ilk defa benimle aynı şikayeti yazan birini gördüm siz bir çözüm bulabildiniz mi ne olur bir cevap verin inşallah iyileşmissiniz dir
Geçti mi şikayetleriniz

Herhangi bir yemek yese de mi oluyor mesela kızartmalar gaz yapan yiyecekler mesela ıspanağı yoğurtsuz yesin hafif beslensin ülseratif kolitte olabilir günde kaç kez çıkıyor wcye bakın korkmayın kolonoskopi yaptırın Allah korusun tespit edilmezse kansere sebep oluyor aynı şekilde benim de ağrım vardı özellikle regl tarihime yakın olurdu ama nasıl ağrı bıçak saplanır gibi sanki midem rendeleniyordu Fmf çıktım annemin de benzer tarafları var günde on kez ishal için tuvalete çıkıyordu oda ülseratif kolit şuan tedavi görüyor
Evet. Ne yerse yesin karnı ağrıyor. Tuvalete çok çıkmıyor ama 2 gün normalde 1 gün ishal oluyor.

Ne kadar süre karın ağrısı yaşadınız ? Ve kilo kaybı ishal oldu mu? Annem yemek yedikten bir süre sonra karın ağrısı yaşıyor. Su içerse hemen bir ağrısı oluyor
Kilo kaybım yok hatta kiloluyum. Bendeki ıbs ishal gibiydi yediklerime bağlı olarak ishaller yaşıyorum. Fakat dediğim ishal su gibi değilde daha çok çamur gibi. Nadiren de olsa su gibi oluyor. Sık sık dışkılamada cabası. Bazen mideme Bi şeyler iner inmez garip ağrılarım oluyor. 🤦 Karin ağrısını hala yaşıyorum. Özellikle akşamları oluyor. Bu aralar pek gelmedi. En ufak bir stresten geri geliyor ağrılar. Bazen her akşam, bazende ara verebiliyor. Şişkinlik hep var. Annenizin kilo kaybı varsa doktora görünmeli. Ibs kilo kaybı yapmaz diye biliyorum.

Merhaba Fmf test sonucunuz pozitifmiydi acaba. Bendende doktor şüphelendi ama Bişey çıkmadı.

evet canım Heterozigot çıktı sözde taşıyıcıyım ama farklı bir gen daha var tespit edemedikleri hastalığı maalesef yaşıyorum kolisin kullanıyorum düzenli
Çok geçmiş olsun cnm. Allah kimseye vermesin tabi ama teşhisin konulması bile güzel bişey. Bende umutlanmıştım çölyak ve fmften umutluydum 🫣 ikiside negatif çıktı. Belirtilerim birebir uyuyordu. Artık ibsye devamke 😄

Çok geçmiş olsun cnm. Allah kimseye vermesin tabi ama teşhisin konulması bile güzel bişey. Bende umutlanmıştım çölyak ve fmften umutluydum 🫣 ikiside negatif çıktı. Belirtilerim birebir uyuyordu. Artık ibsye devamke 😄
saol canım benim Allah düşmanımın başına vermesin keşke bende ıbs olsa tek sorun o olsun fmf çok değişik bişey mesela bugun senın için önemli bı gün ateş en az 40 derece karın 5 aylık ağrıları zaten söylemiyorum kusma titreme oluyor ve sen 2 gün yatıyorsun en az

saol canım benim Allah düşmanımın başına vermesin keşke bende ıbs olsa tek sorun o olsun fmf çok değişik bişey mesela bugun senın için önemli bı gün ateş en az 40 derece karın 5 aylık ağrıları zaten söylemiyorum kusma titreme oluyor ve sen 2 gün yatıyorsun en az
Seninki ağırmış o zaman. Bazıları daha hafif geçiriyormuş. YouTube ta hikayeleri var baya. dinlemiştim. Herkeste ayrı ayrı seyrediyor bu hastalık. Kimisi çok şiddetli ağrılar çekerken kimisi 3 yada 4 saate geçebiliyor.

Seninki ağırmış o zaman. Bazıları daha hafif geçiriyormuş. YouTube ta hikayeleri var baya. dinlemiştim. Herkeste ayrı ayrı seyrediyor bu hastalık. Kimisi çok şiddetli ağrılar çekerken kimisi 3 yada 4 saate geçebiliyor.
benim 36 yaşında tespit edildiği ailemde kimsede yok gitmediğim doktor çalmadığım kapı kalmadı ataktan atağa değişiyor bazıları hafif seyrediyor bazıları ağır bı avuç dolusu hap yutan var bazıları dirençli ilaca karşı çok şükür bende fayda ettı ama işte en son 3 gün önce geçirdim 3 aydır geçirmiyordum ölü gibi yaşıyorsun ağrısı midene bıçak saplıyorlar gibi Allah kimseye vermesin ya böbrekleri bitiriyor

benim 36 yaşında tespit edildiği ailemde kimsede yok gitmediğim doktor çalmadığım kapı kalmadı ataktan atağa değişiyor bazıları hafif seyrediyor bazıları ağır bı avuç dolusu hap yutan var bazıları dirençli ilaca karşı çok şükür bende fayda ettı ama işte en son 3 gün önce geçirdim 3 aydır geçirmiyordum ölü gibi yaşıyorsun ağrısı midene bıçak saplıyorlar gibi Allah kimseye vermesin ya böbrekleri bitiriyor
Böbreklerde bişey çıktımı peki.

Back
X