Geçmeyen karın ağrısı

Gulce95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2025
5
0
1
28
Yaklaşık 5 hafta önce kusma ve ishal şikayetleri ile doktora gittim. cpr 20 di flagyl kullandım 6 ya düştü ama karın ağrım hala geçmedi. gitmediğim doktor kalmadı. crp tekrar 9 a yükselmiş sedimentasyon 35 çıktı bunun üzerine ilaçlı mr daha sonra da endoskopi ve kolonoskopi oldum. kolonlar temiz mide de gastrit ve reflü çıktı. patoloji aldılar sonuç kronit gastrit ve bulbit. tekrar crp ve sedimantasyona bakıldı bu değerlerde yükselmiş neyim var kimse bilmiyor karın ağrım asla geçmiyor ben ne yapacağım bilen biri ne olur yardım edebilir mi? gitmediğim doktor kalmadı yaptırmadığım test kalması Lütfen aynı şeyleri yaşayan biri oldu mu??

Son düzenleme:
Renkli ultrason falan cektirdiniz mi

anneannemde her türlü mide rahatsızlığı vardır reflü gastrit ne ararsanız endoskopiler kolonoskopiler havada ucusuyor üniversitelerde en iyi doktorlara muayene oldu kullandıgı ılaclar var ama bir sürü seyi yemesi yasak tuz yasak baharat yasak ama maalesef yani bir çözümü varsa da eğer bizde bulamadık anneannem de hala daha ugrasıyor cok zor gercekten mıde rahatsızlıkları allah hepinize şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…