Geçmeyen kasık ağrısı

meryemozyurt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2021
5
1
1
31
Merhaba herkese..
Bir kaç gün önce de detaylı konuyu açmıştım.adetten 17,15 gün önce kasık ağrısı neden olur ? Geçmiyor hiç.. ayın 17 sinde ilişkim oldu hemen ardından ağrı başladı.hastaneye de gidemiyorum bu aralar

Kist den dolayı olabilir cnm veya polip miyom varsa oda çok ağrı yapar bende bir hafta aralıksız gece gündüz öğlen her saat sancilardan geberiyodum bı doktora git baksınlar

Kist den dolayı olabilir cnm veya polip miyom varsa oda çok ağrı yapar bende bir hafta aralıksız gece gündüz öğlen her saat sancilardan geberiyodum bı doktora git baksınlar
Şimdide böbreklerime geçti galiba ya da bel bilemedim.yarın için randevum.. endişeleniyorum

Arkadaşlar benimde yaklaşık 1 senedir kasık ağrım ve karın ağrım var kasiklarimdan karnıma vuruyo göbek deliğimin etrafı mide bulantısı bile oluyo yardımcı olun

Merhaba bende de gecmeyen kasik agrisi var genel cerrahiye randevu aldim sizin sonucunuz ne cikti acaba

Geçmiş olsun aynı durum bende de var spnucunuz me cıktı

pkos bahsettıgınız belırtılerı yapıyormus arkadaslar
hatta mıde bulantısı yaptıgını yenı oğrendım ve evet yapıyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…