Geçmeyen kasık ağrısı

1sencan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
65
6
1
25
Merhabalar yeni katıldım aranıza ben 8 Mart'ta korunmali ilişki yaşadım 11 Mart'ta regl olmam gerekirken 10 Mart'ta regl oldum her zamanki gibi günümde bitti normal ilerledi ilişki üstünden 25 gün geçti bu süreçte 4 kere test yaptım birisi erken gebelik testi hepsi negatif çıktı regla 6 gün var... Doğrumudur sizce yardımcı olurmusunz.
İki haftadırda sağ kasıkta ağrı var geçmek bilmedi bir türlü genellikle bacak bacak üstüne atarken hissediyorum ağrıyı bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz lütfen

İlişkiler den sonra regl olmuşsunuz ama. Neden hamile olasınız

Evet oldum zaten ama kasık ağrısı yaşadığım için tereddüt ediyorum defalarca test yapfim bugün ilişki üstünden 25 gün geçti normal test yapsam olurmu acaba tekrar
Bence bir problem yok. Regl olmazsanız eğer o zaman test yapın çünkü normal görünüyor herşey. Şimdi yapmayın test

Yumurtalığında kist olabilir. Bu ara ara bende de oluyo. 2 kere doktora gittim bir şey çıkmadı. Bazen bir nedenide olmayabiliyo yani. Sen doktora görün yinede.

Yumurtalığında kist olabilir. Bu ara ara bende de oluyo. 2 kere doktora gittim bir şey çıkmadı. Bazen bir nedenide olmayabiliyo yani. Sen doktora görün yinede.
Bende araştırdım neden olur diye sağ kasık sadece yani çok çok hafiften şişlikte var gibi geliyor bana ama ağrısı geçmek bilmedi sizin nasıl oluyor ağrı benim genelde otururken falan bişey yok bacak bacak üstüne atarken hissediyorum bide çok uzun süre oturup sonra kalkıp yürüyünce hafiften agryo geçiyo çok değişik yani sizin nasıl anlatırmsnz :)

Değişiyor belli bi şekli yok. Bazen oluyo bazen olmuyo.

Benim siddetli agrilarim vardi idrar enfeksiyonu cikti. Kadin hastaliklarina da muayene oldum bir sey cikmadi.Ne zaman ki bol su ictim o zqman yuzde 95 kurtuldum kasik agrimdan.

Benim siddetli agrilarim vardi idrar enfeksiyonu cikti. Kadin hastaliklarina da muayene oldum bir sey cikmadi.Ne zaman ki bol su ictim o zqman yuzde 95 kurtuldum kasik agrimdan.
Aslında bende günde 1 buçuk litre içmeye özen gösteriyorum ama bir anda başladığı için anlam veremedm son çare buraya yazmakta buldum regl olunca geçmezse gideceğim hastaneye 5 gün var reglma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…