İlişkiler den sonra regl olmuşsunuz ama. Neden hamile olasınızMerhabalar yeni katıldım aranıza ben 8 Mart'ta korunmali ilişki yaşadım 11 Mart'ta regl olmam gerekirken 10 Mart'ta regl oldum her zamanki gibi günümde bitti normal ilerledi ilişki üstünden 25 gün geçti bu süreçte 4 kere test yaptım birisi erken gebelik testi hepsi negatif çıktı regla 6 gün var... Doğrumudur sizce yardımcı olurmusunz.
İki haftadırda sağ kasıkta ağrı var geçmek bilmedi bir türlü genellikle bacak bacak üstüne atarken hissediyorum ağrıyı bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz lütfen
Evet oldum zaten ama kasık ağrısı yaşadığım için tereddüt ediyorum defalarca test yapfim bugün ilişki üstünden 25 gün geçti normal test yapsam olurmu acaba tekrarİlişkiler den sonra regl olmuşsunuz ama. Neden hamile olasınız
Bence bir problem yok. Regl olmazsanız eğer o zaman test yapın çünkü normal görünüyor herşey. Şimdi yapmayın testEvet oldum zaten ama kasık ağrısı yaşadığım için tereddüt ediyorum defalarca test yapfim bugün ilişki üstünden 25 gün geçti normal test yapsam olurmu acaba tekrar
Tamamdır öyle yapayım peki sizce kasik ağrım neden oluyor böyle geçmiyorBence bir problem yok. Regl olmazsanız eğer o zaman test yapın çünkü normal görünüyor herşey. Şimdi yapmayın test
Ya usuttunuz ya da ilişki sırasında kastınız gibi geldi.. üstüne de regl zamanınız hepsi birleşmiş gibiTamamdır öyle yapayım peki sizce kasik ağrım neden oluyor böyle geçmiyor
Evet ilişki esnasında çok kasıyorum kendimi belkide o yüzden oldu ama işte insanlik halı ister istemez tedirgin oluyor teşekkür ederim yine cevaplarınız içinYa usuttunuz ya da ilişki sırasında kastınız gibi geldi.. üstüne de regl zamanınız hepsi birleşmiş gibi
Bende araştırdım neden olur diye sağ kasık sadece yani çok çok hafiften şişlikte var gibi geliyor bana ama ağrısı geçmek bilmedi sizin nasıl oluyor ağrı benim genelde otururken falan bişey yok bacak bacak üstüne atarken hissediyorum bide çok uzun süre oturup sonra kalkıp yürüyünce hafiften agryo geçiyo çok değişik yani sizin nasıl anlatırmsnz :)Yumurtalığında kist olabilir. Bu ara ara bende de oluyo. 2 kere doktora gittim bir şey çıkmadı. Bazen bir nedenide olmayabiliyo yani. Sen doktora görün yinede.
Rica ederim geçmiş olsunEvet ilişki esnasında çok kasıyorum kendimi belkide o yüzden oldu ama işte insanlik halı ister istemez tedirgin oluyor teşekkür ederim yine cevaplarınız için
Teşekkür ederimRica ederim geçmiş olsun
Değişiyor belli bi şekli yok. Bazen oluyo bazen olmuyo.Bende araştırdım neden olur diye sağ kasık sadece yani çok çok hafiften şişlikte var gibi geliyor bana ama ağrısı geçmek bilmedi sizin nasıl oluyor ağrı benim genelde otururken falan bişey yok bacak bacak üstüne atarken hissediyorum bide çok uzun süre oturup sonra kalkıp yürüyünce hafiften agryo geçiyo çok değişik yani sizin nasıl anlatırmsnz :)
Anladm gebelik yoktur yani bende değilmi sizde öylemi diyorsunzDeğişiyor belli bi şekli yok. Bazen oluyo bazen olmuyo.
Korunmuşsun,normal zamanında regli olmuşsun,4 kere test yapmışsın negatif çıkmış,ilişkinin üstünden 25 gün geçmiş. Neden hamile olasın ki?Anladm gebelik yoktur yani bende değilmi sizde öylemi diyorsunz
Ya evet ama bendeki psikolojik biraz yani gerçekten sinid oluyrm bu durumaKorunmuşsun,normal zamanında regli olmuşsun,4 kere test yapmışsın negatif çıkmış,ilişkinin üstünden 25 gün geçmiş. Neden hamile olasın ki?
Dediğim gibi test falan yaptım belki bişey vardır diye ama bişey çıkmadı kasik agrimda böyle olunca çok tedirgin oldumKasık agrisi bir cok rahatsizlikla iliskili olabiliyor.Gecmiyorsa uroloji,kadin hastaliklari givi bolumlere gidin.
Aslında bende günde 1 buçuk litre içmeye özen gösteriyorum ama bir anda başladığı için anlam veremedm son çare buraya yazmakta buldum regl olunca geçmezse gideceğim hastaneye 5 gün var reglmaBenim siddetli agrilarim vardi idrar enfeksiyonu cikti. Kadin hastaliklarina da muayene oldum bir sey cikmadi.Ne zaman ki bol su ictim o zqman yuzde 95 kurtuldum kasik agrimdan.
Once enfeksiyondan mi kaynaklandigindan emin olman lazimAslında bende günde 1 buçuk litre içmeye özen gösteriyorum ama bir anda başladığı için anlam veremedm son çare buraya yazmakta buldum regl olunca geçmezse gideceğim hastaneye 5 gün var reglma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?