Geçmeyen leke

Uzaklaragidesimvar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2021
29
27
3
Merhaba ben suan 11+4 günlük gebeyim. Benim 7.8. haftalardan beri geçmeyen lekelenmelerim ve kanamam var. Yani ara ara 2 3 gün görmüyorum ama sonrasında yine görüyorum. Üstelik progestan fitil günde 3 defa almama 2 defa da pruluton iğne olmama ragmen. Her gittiğimizde ne kesenin etrafında kanama var ne de şükür ki bebekte bir sıkıntı var. Bu lekelenmeler neden olur durduk yere anlayamadım. Doktor kistten dolayı diyor ama kisti olan diğer arkadaşlarım gayet sapa sağlam. Leke koyu kahve kızıl arası bu arada.

Merhaba ben suan 11+4 günlük gebeyim. Benim 7.8. haftalardan beri geçmeyen lekelenmelerim ve kanamam var. Yani ara ara 2 3 gün görmüyorum ama sonrasında yine görüyorum. Üstelik progestan fitil günde 3 defa almama 2 defa da pruluton iğne olmama ragmen. Her gittiğimizde ne kesenin etrafında kanama var ne de şükür ki bebekte bir sıkıntı var. Bu lekelenmeler neden olur durduk yere anlayamadım. Doktor kistten dolayı diyor ama kisti olan diğer arkadaşlarım gayet sapa sağlam. Leke koyu kahve kızıl arası bu arada.
Canım bende 10 haftalık hamileyim benimde arada lekelenmelerim oluyor bazen pembe bazen kahverengi hamilelikte miyom oluşmuş doktor ondan kaynaklanıyor dedi bende günde 3 defa progestan içiyorum bol bol yatıyorum ihtiyaçlarımda ayağa kalkıyorum yoğun lekelenme olmadıkca korkma dedi aynı benimde kese etrafında kanama alanı yok çok şükür bebekte iyi ama miyom etkiliyomuş işte bol bol dinlememiz gerekiyor

Hayır kullanmıyorum ama pruluton diye iğne kullanmıştım kanama icin
Seninle aynı durumdayım 7. Haftama girdiğimden beri lekelenmelerim oluyor kahve rengi gibi gğnde iki defa litunus progesteron fitil kullanıyorum birde pruluton vuruluyorum pruluton vurulduktan 3 gün sonra tekrar başlıyor vuruluyordum kesiliyor 3 gün sonra yeniden başlıyor benimde çok şükür Bebek’te ve kesede bir kanama alanı yoktu neyden kaynaklanıyor anlamıyorum bende şuan 8. Haftadayım sizin halen devam ediyor mu?

Back
X