Geçmeyen mantar

Mercimekliannem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2021
56
23
3
32
Merhabalar 34 haftalık olucam iki gün sonra hamile kaldığımdan bu yana bir ay içinde iki defa mantar ilacı kullanmak zorunda kaldım bu sorunu gebelik öncesinde de yaşıyordum ama bu kadar sık değil nasıl geçireceğim bilmiyorum temizlik o bu şu hepsini denedim inanın çok yoruldum çok zorlanıyorum artık bebeğede etki edecek diye korkuyorum suyum geliyomuş gibi hep bir sulu akıntı doğum olursa nasıl oluyor bize ya da bebeğe zararı var mı bu durumun

Çok geçmiş olsun beb de 10 haftalik hamileyim. İlk gebeliğim. Ben de çok sık mantar oluyorum. Tamamen geçmiyor belirtilerim en hafife indiği anda tekrar başladı. İlişkiye girdik tabi geçti diye 2 hafta olmuştu. Bebege bir zarari olmuyormus mantarın. Ancak kullanılan ilaçlar kar zarar hesaplaması yapılarak kullanılıyormus. Ben bi tane vajinal tablet kullandım bir hafta boyunca. O geçirir gibi oldu sonra tekrar başladı her seferinde bunu kullanamaz ki
Eczacıya sordum alırken. O da doktorunuz verdiyse demekki kar zarar durumu hesaplanmış dedi. İlk haftalarda iyi değilmiş. Sirkeli suyu duydum. Bilimsel açıdan da kanıtlanmış. Tuvaletten sonra sirkeli su ile yıkayıp kuruluyorsunuz. Sizde ise yaradı mı derseniz hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…