ilginç. ben genelde büyük sınavlarımdan başarıyla çıktıktan sonra sosyal kelebek gibi neşe abidesi olurum gerçekten deli gibi gezerim ortada, belki de kendi mizacım aslında öyle ama uzun sınav dönemlerimde kendimi baskıladığım için o baskı kalkınca özüme dönüyorumdur.
acaba kafana taktığın başka bir şeyler mi var, sınav geçince onlara mı odaklandın yoksa boşluk hissi mi böyle yaptı, kendine yeni hedefler koysan ufak ufak ama abartmadan bi yandan da artık andan keyif alma alışkanlığı geliştirmeye çalışsan kendine, yoga meditasyon süper olur bunlarla ilgili kitaplar da öneririm.
bazen gerçekten bi ağacın altında oturup güzel bir günde esen rüzgarı çiçeklerin kokusunu içime çekmekten bile mutlu olabiliyorum, çok yorgun olduğum bir gün güzelce uykumu alıp sabah dinç kalktığımda mutlu olabiliyorum, çok sevdiğim bir diziyi filmi izlediğimde cidden keyif alabiliyorum, eğer böyle ufak şeyler seni mutlu edemez olduysa belki de farkında olmadan depresyondasındır, zaten depresyon hayata karşı şevk kaybı biraz da. ben bir süre kendini dışarı atmanı sosyalleşmeni spor salonu vs ile hareketlenmeni kan değerlerine baktırmanı eğer hala aynı his devam ederse psikiyatr ile görüşmeni tavsiye ederim.