Geçmeyen öksürük

07canan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2019
10
2
1
28
Merhaba arkadaşlar ben 16 haftalık hamileyim hamileligimin başından beri geçmek bilmeyen bir öksürüğüm var kaç defa doktora gittim gebelikten dolayı hiç bişey yapmadılar başına gelen varmı kötü bir hastalık falan çıkmasından korkuyorum akciğer filmi gerekiyor maalesef onuda yapamıyorlar lütfen bı bilgi verirmisiniz

Gogus kismina yani bağrına olacak sekilde surup havlu koymanini bide ayaklarinin altina viks surup pamuklu corap giymenini oneririm benimde usuttugumde kis aylarında. Oksurugum cok olur ilac icemedigim zamanlar bunu yaparim ve rahatlatır insallah fayda görürsün

Teşekkürler ederim deniycem

Birşey daha sormak istiyorum benim ayak baş parmağımda on aydır tırnak batmasi var Mayıs'ta cektirdim yerine gelen tırnak yine battı sürekli kanıyor iltihab akıyor acaba hamilelikte cekermi yine doktor hiç böyle bişey yaşadınız mi

Valla bildigim kadariyla tirnak cekme yapilcaksa bile sadece o bolgeyi uyusturuyo. Hamileyken yapilmasinin bi sakıncası olcagini sanmiyorum en guzeli doktoruna sorar ogrenirsin canim

Valla bildigim kadariyla tirnak cekme yapilcaksa bile sadece o bolgeyi uyusturuyo. Hamileyken yapilmasinin bi sakıncası olcagini sanmiyorum en guzeli doktoruna sorar ogrenirsin canim
Pazartesi gidicem bakalım ne dicek bi an önce kurtulmak istiyorum çorap bile giyemiyorum hemen yapışıyor inşallah ceker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…