Çocuk Hastalıkları Geçmeyen pişik...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
oglum ılk dogdugunda cok cıddı pısık olmustu burdan hep takıp ettım pısıkle ılgılı ne krem varsa surdum gecmedı gecmedı.. sonra hatayı buldum.. ıslak pamukla sılıyorduk guya pısık olmasın ıyı temızlensın dıye meger ondanmıs.. bır gun dısarda mecburen ıslak mendılle sıldım ıyılestı cocuk.. meger ne kadar kurutsamda kurumuyormus tam.. onerım bır kerede onu dene..

bızımde pısıgımız var gıtgıde fena oluyor ıslak mendılı bırktım pamuk ve suyla temızleyıp kuruluyorum altını sık sık acıyorum bepanthol surdum baska kremlerde denedım olmuyor gecmıyor bez ı yapıyor anlayamadım yarın doktore goturecegım olmazsa ama varmı baska onerısı olan cok uzuluyorum neden kaynaklanıyor acaba

bızımde pısıgımız var gıtgıde fena oluyor ıslak mendılı bırktım pamuk ve suyla temızleyıp kuruluyorum altını sık sık acıyorum bepanthol surdum baska kremlerde denedım olmuyor gecmıyor bez ı yapıyor anlayamadım yarın doktore goturecegım olmazsa ama varmı baska onerısı olan cok uzuluyorum neden kaynaklanıyor acaba

iki haftalıkken benm kızımda da olmuştu.. ıslak mendilden kaynaklanmıştı. baktık pişik yaptı, ıslak mendil, o günden sonra evde hiç kullanmadım. sadece aşıya giderken, misafirliğe giderken falan kullanıyorum. ılık su ve pamuk kullanıyorum evde. bir de temizledikten sonra halis zeytinyağı sürüyorum. bu şekilde 2 günde geçmişti pişik. hala da arada bi sürüyorum zeytinyağı. 6 aylık oldu kızım. zeytinyağı ve ıslak pamuğu tavsiye ederim..

bende ıslak mendil kullanmıyorum evde pamuk ve su dışardada primanın ıslak mendilini kullanıyorum.Biz bugüne kadar hiç pişik olmadık ama ishal oldukonun sonunda az pişiğimiz oldu pişik kremleri vardı sürdüm geçirmedi madekecol diye birkrem var onu ince tabaka olarak pişen bölgeye sürdüm hemen geçirdi ilk sürmede kızarıklık azaldı ikincide geçti deneyin isterseniz.

Back
X