Geçmeyen rahim agrisi

Mesing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
1.604
394
73
2gundr rahim bölgemde alt karnında bı sancı ağrı var yürürken harekt ederken bile zorlaniyorum yumurtlama ağrısı olsa bukdr uzun ve şiddetli surmezdi başına gelen varmi

2gundr rahim bölgemde alt karnında bı sancı ağrı var yürürken harekt ederken bile zorlaniyorum yumurtlama ağrısı olsa bukdr uzun ve şiddetli surmezdi başına gelen varmi
Kist oluşmuş olabilir canım mutlaka doktora git. Allah iyiliğini versin🙏

Aynısı bendede vardı. Pelvik bölgede kasık agrıları bacaklarıma vuran. Dr a gittim miyom çıktı. Şimdi ameliyat günü bekliyorum. Gidin bir gösterin bende yumurtlama agrısı diye hep erteledim

Aynısı bendede vardı. Pelvik bölgede kasık agrıları bacaklarıma vuran. Dr a gittim miyom çıktı. Şimdi ameliyat günü bekliyorum. Gidin bir gösterin bende yumurtlama agrısı diye hep erteledim
Ameliyatla alınınca tkrr çıkma şansı varmı peki adeti bekliyodum 1 haftam var özele gtcem soyliycem kesinlikle

Evet tekrar çıkıyormuş. Ama yapacak birşey yok 7.5 cm epey büyük Dr alalım diyor.
Aynn büyükmüş baya geçmiş olsun . Benmde sadece 3cm kistim var aklıma tekrmi çıktı diye geldi Eylül'de gonalf kullanmıştım

Back
X