Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kist oluşmuş olabilir canım mutlaka doktora git. Allah iyiliğini versin2gundr rahim bölgemde alt karnında bı sancı ağrı var yürürken harekt ederken bile zorlaniyorum yumurtlama ağrısı olsa bukdr uzun ve şiddetli surmezdi başına gelen varmi
Kistte bukdr ağrı olurmuKist oluşmuş olabilir canım mutlaka doktora git. Allah iyiliğini versin![]()
Oluyormuş çikolata kisti olanlar foruma yazmışlardı çok ağrıyor diyeKistte bukdr ağrı olurmu
Bende var bitane 3cm bitane daha oluştu demekkiOluyormuş çikolata kisti olanlar foruma yazmışlardı çok ağrıyor diye
Eylül'de gonalf kullandım ondanda olmus olabilirmiBende var bitane 3cm bitane daha oluştu demekki![]()
Belki o ağrıyordur hayır isteyelim hayırlısı olsun canım o da geçsin yok olsun inşallahBende var bitane 3cm bitane daha oluştu demekki![]()
İnsBelki o ağrıyordur hayır isteyelim hayırlısı olsun canım o da geçsin yok olsun inşallah
Aaa ben de gonal kullandım eylülde. Bende de kist yaptı ama canımı yakmamıştıEylül'de gonalf kullandım ondanda olmus olabilirmi
Doktr ne dedi size nasıl tedavi olduAaa ben de gonal kullandım eylülde. Bende de kist yaptı ama canımı yakmamıştı
Adetle birlikte atarsın demiştiDoktr ne dedi size nasıl tedavi oldu
Benim uzun zamandr var malesef gtmediAdetle birlikte atarsın demişti
Ben de şaşırdım şimdi inşallah kalıcı kistlerden değildir doktoraBenim uzun zamandr var malesef gtmedi
Aynısı bendede vardı. Pelvik bölgede kasık agrıları bacaklarıma vuran. Dr a gittim miyom çıktı. Şimdi ameliyat günü bekliyorum. Gidin bir gösterin bende yumurtlama agrısı diye hep erteledim2gundr rahim bölgemde alt karnında bı sancı ağrı var yürürken harekt ederken bile zorlaniyorum yumurtlama ağrısı olsa bukdr uzun ve şiddetli surmezdi başına gelen varmi
Ameliyatla alınınca tkrr çıkma şansı varmı peki adeti bekliyodum 1 haftam var özele gtcem soyliycem kesinlikleAynısı bendede vardı. Pelvik bölgede kasık agrıları bacaklarıma vuran. Dr a gittim miyom çıktı. Şimdi ameliyat günü bekliyorum. Gidin bir gösterin bende yumurtlama agrısı diye hep erteledim
Evet tekrar çıkıyormuş. Ama yapacak birşey yok 7.5 cm epey büyük Dr alalım diyor.Ameliyatla alınınca tkrr çıkma şansı varmı peki adeti bekliyodum 1 haftam var özele gtcem soyliycem kesinlikle
Aynn büyükmüş baya geçmiş olsun . Benmde sadece 3cm kistim var aklıma tekrmi çıktı diye geldi Eylül'de gonalf kullanmıştımEvet tekrar çıkıyormuş. Ama yapacak birşey yok 7.5 cm epey büyük Dr alalım diyor.
Olabilir. Göstermekte fayda var. Geçmiş olsun. ŞimdidenAynn büyükmüş baya geçmiş olsun . Benmde sadece 3cm kistim var aklıma tekrmi çıktı diye geldi Eylül'de gonalf kullanmıştım
SağolunOlabilir. Göstermekte fayda var. Geçmiş olsun. Şimdiden