Geçmeyen Sarı Akıntı

millian

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2024
20
1
1
31
Merhaba, ben de geçmeyen geçse bile çok kısa süreli 4 5 gün geçen ve tekrarlayan sarı akıntı var. Kaşıntım yok , mantar gibi kesik tarzda da değil. Akışkan sarı bir akıntı. Beyaz ve sarı dönüşümlü. Ama sıklıkla sarı. Bu konuda bilgisi olan var mı. Süt ürünleri ve şeker yapabilir diye bir duyum aldım. Kesip gözlemlicem. Ama başka bir bilgisi olan varsa bu konuda deneyimlerini dinlemek isterim.

Merhaba, ben de geçmeyen geçse bile çok kısa süreli 4 5 gün geçen ve tekrarlayan sarı akıntı var. Kaşıntım yok , mantar gibi kesik tarzda da değil. Akışkan sarı bir akıntı. Beyaz ve sarı dönüşümlü. Ama sıklıkla sarı. Bu konuda bilgisi olan var mı. Süt ürünleri ve şeker yapabilir diye bir duyum aldım. Kesip gözlemlicem. Ama başka bir bilgisi olan varsa bu konuda deneyimlerini dinlemek isterim.
Bazen sadece sebepsiz akintilarda olabiliyor. Jinekologa gorunmelisiniz.

Bazen sadece sebepsiz akintilarda olabiliyor. Jinekologa gorunmelisiniz.
Aslında her gittiğimde dile getiriyorum. Kaşıntı ve koku olmadığı icin hiçbir şey demiyorlar. Hani belki beslenmede böyle bir şeye sebep olan besinleri bilen birileri varsa diye yine de sorayım dedim. Belki benim gibi olan vardi ve misal seker ve sut ürünlerini kesince düzeldi gibi. Bazı doktorlar bu tarz spesifik bilgiler verebiliyor ben daha karşılaşmadım. Belki karşılaşan vardır. Teşekkür ederim cevabınız için 🤍

Aslında her gittiğimde dile getiriyorum. Kaşıntı ve koku olmadığı icin hiçbir şey demiyorlar. Hani belki beslenmede böyle bir şeye sebep olan besinleri bilen birileri varsa diye yine de sorayım dedim. Belki benim gibi olan vardi ve misal seker ve sut ürünlerini kesince düzeldi gibi. Bazı doktorlar bu tarz spesifik bilgiler verebiliyor ben daha karşılaşmadım. Belki karşılaşan vardır. Teşekkür ederim cevabınız için 🤍
Hayir ayni akinti bendede var, ben donem donem vajinal probiyotik kullaniyorum, seker tuketmiyorum uzun yillardir ona ragmen akintim asla kesilmedi.

Buna ek olarak intim jelde kullaniyorum, etkisi oluyor mu hayir ama ben rahat hissediyorum en azindan.

Sizde vajinal enfeksiyon var ve kronikleşmiş

Akıntınız çok mu fazla iç çamaşırınızı çok kirletiyor mu genelde koku ve kaşıntı yoksa çok takılmıyorlar
Koku var mı acaba

Hayir ayni akinti bendede var, ben donem donem vajinal probiyotik kullaniyorum, seker tuketmiyorum uzun yillardir ona ragmen akintim asla kesilmedi.

Buna ek olarak intim jelde kullaniyorum, etkisi oluyor mu hayir ama ben rahat hissediyorum en azindan.
İntim jeli ilk kez duydum.

Akıntınız çok mu fazla iç çamaşırınızı çok kirletiyor mu genelde koku ve kaşıntı yoksa çok takılmıyorlar
Koku var mı acaba
Günlük çamaşır değiştiriyorum nerden baksanız işaret parmağının yarısı kadar bir akinti gelmiş oluyor. Rahatsız edici yoğun keskin bir koku ile karşılaşmadım. Kaşıntı hiç olmadı bu zamana kadar.

kaşıntı yoksa Bakteriyel vajinozis olabilir kötü koku yapar
Kaşınma mantar enfeksiyonunda olur

Hamilelikte oldu bende yumurtlamadan bugüne kadar devam ediyor 7 haftalığım

Hamilelikte oldu bende yumurtlamadan bugüne kadar devam ediyor 7 haftalığım
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin. Benim şuan öyle bir ihtimalim yok maalesef ki. Ama belki hormon değişikliğinden oluyordur bende de. Dalgalanan bir yapım vardır belki. Tekrardan sağlıkla güzellikle gelsin yavrunuz🤍

Bende de aynı şekilde sarı kokusuz akıntı geliyor, sormamın sebebi hpv vajinal florada düzensizlikler yapabiliyor o yüzden gelebiliyor, ama tabii candidadan da kaynaklanıyor olabilir, düzensiz yumurtlamadan da kaynaklanıyor olabilir. Testlerde sorun yoksa tamamen yumurtlamaya bağlı hormonlardandır canınızı sıkmayın vajinal probiyotiklerden öneririm

Bende de aynı durum var bir kaç aydır idrarımda kanımda enfeksiyon çıkmıyor kaşıntılı ağrılı filan değil kokusuz da.
Yumurtlama akıntısına benzer yarım parmak kadar günde 1 kez gelen ama sarımsı.
Smear testinde enfeksiyon çıkmadı başka nelere bakılıyor acaba

Back
X