Gecmeyen sırt ve kaburga agrim acil cevap

Kemik dansitometre tarama sonucunuzu bana özelden gönderir misiniz. Ben de emar çektim zamanında. Başka bir hastaneye sorun sisin görüştüğünüz görevliler tecrübesiz olabilir. Emar kocaman bir mıknatıstır ama koillerle işaretlenen bölge haricinde birşey çekmezler. Diş protezi olan anneme geçenlerde kendim boyun emarı çektim. Kaldı ki siz sırttan belden bahsediyorsunuz.
Gittiğim doktora pazartesi gittigimde alayim tarama sonucu simdi elimde yok. D vitamini magnezyum ve jel yazdi hicbirini kullanmadim

Kemik dansitometre tarama sonucunuzu bana özelden gönderir misiniz. Ben de emar çektim zamanında. Başka bir hastaneye sorun sisin görüştüğünüz görevliler tecrübesiz olabilir. Emar kocaman bir mıknatıstır ama koillerle işaretlenen bölge haricinde birşey çekmezler. Diş protezi olan anneme geçenlerde kendim boyun emarı çektim. Kaldı ki siz sırttan belden bahsediyorsunuz.
Ilk gittigim yumusama baslamis dedi d vitamini ve magnezyum yazdi. Ikinci gittigim tarama sonucunda birsey yok bu ilaclara gerek yok dedi. Sadece rolon seklinde krem yazdi. Ciger rontgeninde de birsey yok

Mr randevusu alınan yere sordunuz mu .Kafa mr ında bile hafif parlama yaparmış başka sorun olmuyormuş .
Dr yazmış biyerde.
Belde sırtta kafa dışarda kalıyor zaten .
Dis doktorunuza dorun metalin iceriğini ona gore cekim yapilmaz dediler sasirdim kaldim

bölgesel yapılan iğnelerle yapılan bir tedavi yöntemi varmış. proloterapi adı. dr un söylediğine göre ağrı olan bölgedeki dokuları verilen ilaçla kendi kendini iyileştirmesi sağlanıyormuş. bende özellikle doğumdan sonra artan bir sırt ağrısı mevcut dr. bunu önerdi ama bende henüz denemedim. isterseniz bir araştırın belki işe yarar. hatta dr dan da bu tedavi yöntemi hakkında bilgi isteyin. geçmiş olsun

Hanimlar iyi gunler. Ben 7 ay once yeğenin düğünün de rahatsızdim hava cok soguktu. Abiye elbise giydigim icin salonda cok soguktu iyice usuttum. Oynayip terledikce lavabolardaki el kurutmanin altina sirtimi tutup kuruttum ve 7 aydir sirt ve kaburgalarimda gecmeyen bir agri var. Fizik doktoru kemik taramasi cekti kemikler de yumusama var dedi iyice korkmaya basladim gecmiyor emar cekin diyorlar ama dislerim protez koron kaplama bu sekilde cekim olmaz diyorlar bana bu konuda yardimci olabilirmisiniz😥😥
Bence bir gögüs hastalıkları uzmanına görünün. Ben 2004 yılında aylarca geçmeyen sırt ağrıları sonrasında artık ağrıyı kesmek için diazem vuruyorlardı .... kan zehirlenmesi ile komada hastanelik oldum... Meğerse zaturre nin ateş vs başka belirti vermeyen bir türüymüş.... Sadece sırtım ağrıdığı için pek çok değişik hastaneye gitmeme rağmen anlaşılmamış.. Çünkü hiç biri kan testi ve akciğer rontgeni çekmemişti...

Bence bir gögüs hastalıkları uzmanına görünün. Ben 2004 yılında aylarca geçmeyen sırt ağrıları sonrasında artık ağrıyı kesmek için diazem vuruyorlardı .... kan zehirlenmesi ile komada hastanelik oldum... Meğerse zaturre nin ateş vs başka belirti vermeyen bir türüymüş.... Sadece sırtım ağrıdığı için pek çok değişik hastaneye gitmeme rağmen anlaşılmamış.. Çünkü hiç biri kan testi ve akciğer rontgeni çekmemişti...
Rontgen iki doktor da cekti temiz dediler ama kan istemediler ben simdi kan verip baktiracagim

bölgesel yapılan iğnelerle yapılan bir tedavi yöntemi varmış. proloterapi adı. dr un söylediğine göre ağrı olan bölgedeki dokuları verilen ilaçla kendi kendini iyileştirmesi sağlanıyormuş. bende özellikle doğumdan sonra artan bir sırt ağrısı mevcut dr. bunu önerdi ama bende henüz denemedim. isterseniz bir araştırın belki işe yarar. hatta dr dan da bu tedavi yöntemi hakkında bilgi isteyin. geçmiş olsun
Tmm cnm tsk ederim

Back
X