• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmeyen Vajinal akıntı acill yaşayanlar

ecenuiu

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
6
vajinal akıntım cok uzun süredir var 2 veya 3 yıldır diyeyim. Daha önce cinsel birlikteliğim olmadı. Ic camasirlarimi ütülüyorum, temizliğime dikkat ediyorum ama nafile. Açık yeşil ama kötü kokmayan akıntı bazen de beyaz birikme yapıyor. Yaz ayında iki kutu flagyl kullandım geçmedi, icinde uç tane hap olan bir ilac vardi o da gecirmedi. Aylar sonra zolax ve zalain verildi yok yine tekrarlıyor yine gittim ve doktor muayene edince sürekli temiz orası bir sey yok diyor ve flucan ve flagyl verdi yine ama hala iç camasirim lekeli. Buna benzer durum yasayan var mi ne yapmak lazim tesekkur ederim

vajinal akıntım cok uzun süredir var 2 veya 3 yıldır diyeyim. Daha önce cinsel birlikteliğim olmadı. Ic camasirlarimi ütülüyorum, temizliğime dikkat ediyorum ama nafile. Açık yeşil ama kötü kokmayan akıntı bazen de beyaz birikme yapıyor. Yaz ayında iki kutu flagyl kullandım geçmedi, icinde uç tane hap olan bir ilac vardi o da gecirmedi. Aylar sonra zolax ve zalain verildi yok yine tekrarlıyor yine gittim ve doktor muayene edince sürekli temiz orası bir sey yok diyor ve flucan ve flagyl verdi yine ama hala iç camasirim lekeli. Buna benzer durum yasayan var mi ne yapmak lazim tesekkur ederim
Smear testi yaptırdınız mı

Devlet hastanesine gidiyorum hiç lafı bile gecmedi ben de anlamadim neden smear istemediler
Siz isteyin eğer yapmazlarsa özelde yaptırın bakalım orda çıkıyor bende mantar çıkmıştı mesela ama ne yaptıysam geçmedi ben de onunla yaşamayı öğrendim.

Ben de hsgden sonra antibiyotik kullanmıştım. O işlemden sonra başladı. Ovülasyondan sonra regle yakın başlıyor. Kültür yaptırmıştım candida çıktı. Zolaks kullandım fitil kullandım ama yok hala aynı 4. Döngü. Kurtulan var mı gerçekten

kültür ve cybh testi de verin belki bakteri farklıdır hepsi cinsel yolla bulaşmıyor smear almazlar cinsellik yaşamadığınız için muhtemelen bi de fitil kullanmadığınz için yetersiz kalıyor olabilir tedavi

Aynı şekil bakire olduğumu için ilgilenmşyptlar akıntımızda aynı kokusuz yeşil akıntı

Ben de hsgden sonra antibiyotik kullanmıştım. O işlemden sonra başladı. Ovülasyondan sonra regle yakın başlıyor. Kültür yaptırmıştım candida çıktı. Zolaks kullandım fitil kullandım ama yok hala aynı 4. Döngü. Kurtulan var mı gerçekten
Benimde hsgden sonra basladi belkide kullandığım jelden ama ikiside aynı sonuç 4 aydır uğraşıyorum yogun bir şekilde her ay temizletiyorum adet sonrası başlıyor Yeni bir tedaviye başladık dün bakalım ne olucak

Benimde hsgden sonra basladi belkide kullandığım jelden ama ikiside aynı sonuç 4 aydır uğraşıyorum yogun bir şekilde her ay temizletiyorum adet sonrası başlıyor Yeni bir tedaviye başladık dün bakalım ne olucak
Yaa antibiyotik kullanmış mıydınız hsg de koruyucu amaçlı azitromisin vermişti doktor. İlk akıntı değişikliğinde hemen aynı doktoruma gittim. Zorla kültür aldırdım özel hastane olmasına rağmen. Laktobasil hiç görülmemiş ve candida üredi yazıyordu. Ona yönelik tedavi aldım. Bi de hsgden sonra regl im lekelenme şeklinde başlıyor. Öncesinde hiç öyle olmazdı:( sürecinizi benimle de paylaşır mısınız ilerleme kaydederseniz🤗

Merhaba :) chranberry kullandınız mı flora destekleyici ürogenital sistem için bence bi deneyin zaten zararı yok

Merhaba biz 5.yılımıza girdik.Bir sürü ilaç fitil denedim bir türlü geçiremedim.Tam geçiyor gibi oluyor ilacı bıraktıktan sonra tekrar aynı akıntı başlıyor kaşıntılı.Şuanda haftalık funit tedavisindeyim 3.ayım.Peynir kesiği akıntım geçti kaşıntı vs hiçbir şey yok.Ama devamlı olarak sarı akıntım geliyor çamaşırımı lekeliyor.Sulu şekilde hafif yapışkan bir kıvamı var.Bunun sebebini bir türlü anlamadım.Smear hpv temiz rahim ağzı sağlıklı.Candida tam olarak temizlenmediği için mi böyle oluyor anlamıyorum.Benim mantar akıntımın rengi de sarı bu arada kronikleşti artık.7 aydır diyet yapıyorum şeker ve basit karbonhidat ağzıma sürmedim.Şuan rahatladım baya ama sarı akıntı devam.Ayrıca ilacın etkisi mi bilmiyorum son kapsülü geçen pazar içtim.Tetikte bekliyorum gelecek mi diye :((((((

Merhaba biz 5.yılımıza girdik.Bir sürü ilaç fitil denedim bir türlü geçiremedim.Tam geçiyor gibi oluyor ilacı bıraktıktan sonra tekrar aynı akıntı başlıyor kaşıntılı.Şuanda haftalık funit tedavisindeyim 3.ayım.Peynir kesiği akıntım geçti kaşıntı vs hiçbir şey yok.Ama devamlı olarak sarı akıntım geliyor çamaşırımı lekeliyor.Sulu şekilde hafif yapışkan bir kıvamı var.Bunun sebebini bir türlü anlamadım.Smear hpv temiz rahim ağzı sağlıklı.Candida tam olarak temizlenmediği için mi böyle oluyor anlamıyorum.Benim mantar akıntımın rengi de sarı bu arada kronikleşti artık.7 aydır diyet yapıyorum şeker ve basit karbonhidat ağzıma sürmedim.Şuan rahatladım baya ama sarı akıntı devam.Ayrıca ilacın etkisi mi bilmiyorum son kapsülü geçen pazar içtim.Tetikte bekliyorum gelecek mi diye :((((((
bakteriyel bir durum olabilir pcr ve kültür verdiniz mi hiç

bakteriyel bir durum olabilir pcr ve kültür verdiniz mi hiç
Kültür vereli baya bir oldu.Hic koku sorunum da olmadi simdiye kadar bilmiyorum ki.Antifungal ilaç alınca çok azaliyor akintim ovülasyonda şeffaflaşiyor.Doktorum her akintiyi tedavi etmiyotuz dedi bilmiyorum gercekten suan ovülasyonfayim seffaf akintim mesela ama sevinemiyorum artik 1-2 gün sonra sarilaşiyor yine tetikte bekliyorum belki bu sefer olmaz 😭😭😭😢😢😢

Kültür vereli baya bir oldu.Hic koku sorunum da olmadi simdiye kadar bilmiyorum ki.Antifungal ilaç alınca çok azaliyor akintim ovülasyonda şeffaflaşiyor.Doktorum her akintiyi tedavi etmiyotuz dedi bilmiyorum gercekten suan ovülasyonfayim seffaf akintim mesela ama sevinemiyorum artik 1-2 gün sonra sarilaşiyor yine tetikte bekliyorum belki bu sefer olmaz 😭😭😭😢😢😢
Ya çok ilginçtir ki benim de öyle. Ovulasyonda şeffaf uzayan regle yakın yapışkan sarımsı gibi. Kokusuz kaşıntısız. Hsgden önce hep şeffaftı benim. Anlamadım ki noldu

Ya çok ilginçtir ki benim de öyle. Ovulasyonda şeffaf uzayan regle yakın yapışkan sarımsı gibi. Kokusuz kaşıntısız. Hsgden önce hep şeffaftı benim. Anlamadım ki noldu
Bilmiyorum gecen gün gittim doktoruma sari olmasi normal mi dedim normal dedi bana.Vajina girişine bakimca hafif akıntın var hala dedi fitil verdi.6 aylık antifungal tedavisindeyim suan bir de.O yapiskan sari akinti disinda akintim yok benim.Trivag fitil kullanmaya baslayinca günde 3-4 damla sari gelen akıntım inanilmaz artip sari-yesil arasi bir renk oldu.Koku kasinti yok.Baska bir enfeksiyon var da o mu sökülüyor anlamadim.Mantar akintisi gibi degil cunku.Hasta olunca afedersiniz sumkurursunuz sari-yesil sumuk seklinde.Smear-hpv temiz cikinca dusunmeyi biraktim artik psikolojim bozuldu iyice cok zor bir hstalik gercekten

Siz mantar tedavisi oldunuz ve gecti mi? Bir de regle yakin acik sari akinti cogu kadinda olan bir sey eger o sekilde geliyorsa nprmaldir.Benim regl bitiminden diger regl donemine kadar her gun geliyor azar azar.Sadece ovulasyonda seffaf hafif sarimtirak geliyor

Siz mantar tedavisi oldunuz ve gecti mi? Bir de regle yakin acik sari akinti cogu kadinda olan bir sey eger o sekilde geliyorsa nprmaldir.Benim regl bitiminden diger regl donemine kadar her gun geliyor azar azar.Sadece ovulasyonda seffaf hafif sarimtirak geliyor
Ya sormayın aynı şeyler.nolur çözüm bulursanız beni de bilgilendirirn🙏 Ben zolaks antifungal ilaç kullandım ama o da tüm dengemi bozdu ağzımın içinde bile yaralar çıktı. Vajinal kültür de yaptırdım doktor normal akıntın, aktif akıntın bile yok vesvese yapıyosun dedi.zorla kültür aldırdım. Laktobasil hiç görülmemiş candida üremiş öylelikle zolaks başladı. İlaçlar da bitti ama regle yakın malesef akıntının formu rengi değişiyor. Afedersiniz elimle taharet aldığımda beyaz duruyo peçetede sarı böyle haff yeşilimsi gibi. ChatGPT enfeksiyon olsa ovülasyon luteal faz ayırmaz herzaman gelir dedi şaştım kaldım. Hsg den sonra başladı

Chatgpt ye göre regle yakın vajina ph ı değiştiği için floram da yetersiz olduğu için mantar aktifleşebiliyormuş. Hsg de koruyucu tedavi azitromisin vermişti doktor. Sanırım florayı sildi süpürdü. Chanberry ekstratı flan da kullanıyorum. Yeme içme düzenim uyku düzenim çok kötü muhtemelen bağışıklığım toparlayamıyor. Bebek planladığımız için ben de smear hpv flan baktırdım. Temiz şükür. Enfeksiyonda ayırıcı tanı koku kaşıntı ve ilişkide ağrıymış. Çok şükür yok yani ama eskisi gibi de şeffaf değil

Chatgpt ye göre regle yakın vajina ph ı değiştiği için floram da yetersiz olduğu için mantar aktifleşebiliyormuş. Hsg de koruyucu tedavi azitromisin vermişti doktor. Sanırım florayı sildi süpürdü. Chanberry ekstratı flan da kullanıyorum. Yeme içme düzenim uyku düzenim çok kötü muhtemelen bağışıklığım toparlayamıyor. Bebek planladığımız için ben de smear hpv flan baktırdım. Temiz şükür. Enfeksiyonda ayırıcı tanı koku kaşıntı ve ilişkide ağrıymış. Çok şükür yok yani ama eskisi gibi de şeffaf değil
PMS dönemi dışında akıntınız şeffafsa eğer enfeksiyon değildir muhtemelen.Benim hiçbir dönem farketmeden akintim geliyor her gun az da olsa cok da olsa.Mantarı baskıladım ama sarı akıntıya çare bulamıyorum muhtmeelen flora bozukluğu kaynaklı geliyor rahim ağzı da temiz çünkü.Ama fitilden sonra da bu sarı akıntı iyice arttı mantarı baskıladım hafif kaldı o kalan kısım mı sökülüyor anlamadım düşün düşün kafayi yiyecegim.Eger akintiniz pms haric seffafsa isterseniz tekrar kadin doguma gidin ben mantar ilaclarimi kullandim ama emin olmak istiyorum kültür testi yapar misiniz diye rica edebilirsiniz sizin de iciniz rahatlar gecti mi gecmedi mi gormus olursunuz.Bu mantara nasil care bulamıyorlar anlamiyorum.Eger bir cozum bulursam direkt paylasacagim burada.7 aydır candida diyeti yapıyorum o da bana çok iyi geldi temiz besleniyorum araştırın isterseniz candidanın en sevdigi sey seker ve basit karbonhidrat.Cok zorladı beni ama alıstım pes etmeyin.Antifungal tedavisiyle beraber diyet yapıyorum her tuşa basıyorum şuan.İlacın 3.ayındayım henüz toplam 6 ay kullanacagım.6 ay sonunda insallah sagligima kavusursam,tekrar etmezde eger her yerde paylasacagim surecimi.Baya bir rahatladım suan akintimin hic gelmedigi zamanlar da oluyor geldigi zamanda gunde 4-5 damla geliyor benim icin mukemmel bir ilerleme 5 yildir bu kadar temiz gezdigimi hic hatirlamiyorum.Sormak istediginiz bi sey olursa yazabilirsiniz 5 yildir mucadele ediyorum nasıl psikoloji bozan bir sey oldugunu biliyorum.Evlenmek de istiyorum ama bu sorunu cozmeden hicbir sey yapmak istemiyorum cok zor bi surec 😢🤍

Back
X