Geçmeyen vajinal akıntı

Annenizden bulaştı muhtemelen. Ama bundan seneler sonra dahi kurtulan var. Hiç detaylı muayene olabildiniz mi. Bağırsaklarınıza baktirabildiniz mi
Muhtemelen çünkü annem de benim gibiymis. Menapoza girince daha yeni rahatladı kadın :/ tabii, yillardir bu dertten muzdarip oldugum icin her türlü test tahlil tetkik vs yapildi. Gitmedigim brans kalmadi. Hic bi sey çıkmıyor, ben böyle ıslak ıslak yasayacakmisim sorun yokmuş vs.

Eğer koku yok ve partnerinizde kaşıntı şikayetinde falan bulunmuyorsa çok dert değil aslında. Kadın olmak maalesef ıslak ıslak yaşamak demek zaten. İyot tedavisi olursanız buraya yazar mısınız. İnşallah iyileştim diye geri dönersiniz

Bence tek bir labta kalmayın araştırın baya bi belki uygun fiyatlı bulursunuz ama bu toplu 10 Lu vs testler var bence onlara hiç gerek yok genelde bu saydıklarım çıkıyor bunlara baktırırsanız daha uygun olacağını düşünüyorum ben ankarada özel kliniğe yaptırdım muayene 400 testler 900 tl tek bir Labaratuvardan bilgi almayın bir çok yeri arayıp sorun bence

Yarın şehir Hastanesi'nde randevum var orada hangi testleri yapabiliyorlarsa isteyeceğim. Geri kalanını özelden baktıracağım

Yarın şehir Hastanesi'nde randevum var orada hangi testleri yapabiliyorlarsa isteyeceğim. Geri kalanını özelden baktıracağım
İnsallah hersey temiz çıkar yada tedavisi basit olan bir sey çıkar ama mutlaka antibiyogram testini de sorun kadın olmak aşırı zor bir sey akıntılar enfeksiyonlar bitmek bilmiyor

İnsallah hersey temiz çıkar yada tedavisi basit olan bir sey çıkar ama mutlaka antibiyogram testini de sorun kadın olmak aşırı zor bir sey akıntılar enfeksiyonlar bitmek bilmiyor
Not aldım canım onuda soracağım. İnşallah ne ise çıkarda tedavisine doğru başlamış olurum.

Partnerime bulaşıyor iliski sirasinda o beni cok geriyor oyle bi sey olmasa bırakıcam yakasını. Iyotla vajinal fitiller yapiyor bi eczane. Cok pahali ama bi denicem bakalim ve lugol iyot icicem az miktarda :/ cozume ulasirsam muhakkak yazarim cok tesekkur ederim

İnşallah şifa bulursun. İlk defa duydum bakicam bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…