merhaba, uzun süredir bir hastalıkla mücadele etmekteyim, benimle aynı durumu yaşayan ya da bilgisi olanlardan cevap bekliyorum. bir süre önce genital mantar başladı ve ne yaptıysam geçmedi. hatta bir ara test yaptırdım bakteri dediler ve ilaç kullandım sonra da tekrar test yaptırdığımda temiz çıktı dediler ama hala mantarım devam ediyordu. zamanla göz içlerim, kulak içlerim, göğüs uçlarım ve saç diplerim ve koltuk altımda kaşınmaya başladı. dahiliye, kadın doğum gastroentorolog, romatoloji ve cildiye gibi bir sürü bölüm gezdim ama çözüm olmadı maalesef. cildiye de her hangi bir kızarıklık olmadığı için birşey demedi ama allerji ilacı verdi o da çare olmadı maalesef. biyo rozonans glutensiz beslenme gibi yolları da denedim ama başarısız oldum. özellikle mayonez, lor peyniri, çiğ sarımsak domatez, kahve acı ve baharatlı yediğimde artıyor fakat egzemamı yoksa mantar mı ikilemde kaldım. benimle aynı şekilde böyle bir durum yaşayan var mı acaba? cevap verirseniz sevinirim, çok çaresizim ne yapsam olmuyor. not yakın zamanda tiroid kanseri geçirdim.