Ben tam bir seneye yakın mantar hastalığım var yanma kaşımtı geçmedı herşeyı denedım olmadı enson lazer yaptırdım yaptırıp memnun kalan varmı etkısını nezaman görürümGeçmeyen tekrar eden vajinal mantardan kurtulanlar ne gibi yöntemler yaptınız paylaşır mısınız lütfenn
Çok afedersiniz ilişki sonrası taneli akinti oluyormu..Ben tam bir seneye yakın mantar hastalığım var yanma kaşımtı geçmedı herşeyı denedım olmadı enson lazer yaptırdım yaptırıp memnun kalan varmı etkısını nezaman görürüm
Bana sorduysanız oluyordu kronık oldu dün lazer yaptırdım 1. Seans biraz azalma vardı lazerden sonra arttı nasıl iş anlamadımÇok afedersiniz ilişki sonrası taneli akinti oluyormu..
6 yıldır ben bu sıkıntı ile yaşıyordum yara oldu yaktırdım. Vajinal bölgemde kanama oluyordu artık mantar tahrişinden hiç bir ilaç cozum olmadı kaç tane doktora gittim inanın sayısını bile bilmiyorum. Çok şükür kurtuldum bi ay oldu ve artık hiç bir sıkıntım kalmadı. Ben ayda 3 kutu mantar icin fitil kullanıyordum. Candida diyeti var lütfen araştırın. Şekeri gluteni hazır gıdaları kesip takviye şeyler kullanıyorsunuz. Bu yöntemi deneyenler hep kurtulmuşGeçmeyen tekrar eden vajinal mantardan kurtulanlar ne gibi yöntemler yaptınız paylaşır mısınız lütfenn
Hangi fitil ve ilaçları kullandınız..ben şeker hazır gıda asitli içecek çok tuketiyordum bilmiyordum ama kestim ..ne gibi şeyler tükettiniz acaba6 yıldır ben bu sıkıntı ile yaşıyordum yara oldu yaktırdım. Vajinal bölgemde kanama oluyordu artık mantar tahrişinden hiç bir ilaç cozum olmadı kaç tane doktora gittim inanın sayısını bile bilmiyorum. Çok şükür kurtuldum bi ay oldu ve artık hiç bir sıkıntım kalmadı. Ben ayda 3 kutu mantar icin fitil kullanıyordum. Candida diyeti var lütfen araştırın. Şekeri gluteni hazır gıdaları kesip takviye şeyler kullanıyorsunuz. Bu yöntemi deneyenler hep kurtulmuş
Canım merhaba , ben mantar nedir bilmezdim hayatımda hiç kaşıntı akıntı olmamıştır, bende vajinal lazer yaptır monalisa olarak geçiyor, ben sık idrara çıkıyordum yaptırma sebebim oydu ama lazerden sonra mantar oldum yaptırdığıma bin pişmanım nasıl mantarsa 3 ay oldu sanırım geçmiyor keşke yaptırmasaydım ... Dr a da sordum mantar yapmaz dedi e neden oldu peki bilmiyorum yaptırdığıma bin pişmanımBen tam bir seneye yakın mantar hastalığım var yanma kaşımtı geçmedı herşeyı denedım olmadı enson lazer yaptırdım yaptırıp memnun kalan varmı etkısını nezaman görürüm
Geçmeyen tekrar eden vajinal mantardan kurtulanlar ne gibi yöntemler yaptınız paylaşır mısınız lütfenn
Bu diyete başladığımdan beri fitil ve ilaç kullanmadım. Glutenli ürünleri, süt ve süt ürünlerini, şekeri kestim. Buna meyve şekeri de dahil. İlk bir ay bu şekilde beslendim. Çoğunlukla sebze nohut gibi glütensiz baklagiller tükettim. Ek olarak kinoa siyah pirinç tüketebilirsiniz. Bir ay sonra yeşil elma, greyfurt gibi şeker oranı düşük meyveleri ekledim. Bir kaç gün meyve yiyip tetikleyip tetiklemedigini kontrol edin. Sonra benzer şekilde glutenli ürünleri, süt ve sur ürünlerini ekleyebilirsiniz. Bu arada sabahları kahvaltıdan önce bir tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı yedim. Bu da kandida mantarında oldukça etkiliymiş. Oil pulling diye bir yöntem var internette araştırabilirsiniz. Hindistan cevizi yağıyla sabahları onu yaptım. Ek olarak da probiyotik ve toksin bağlamak icin içilebilir kil tükettim. O kadar ilaçla çözüm bulamadığım şeyden kurtuldum. Bu arada 20 gün sonra doktora gidip tahlillerimi yaptırdım. Kan değerlerimde yıllardır görmediğim normallere 20 günde ulaşmışım. Kandida mantarım da geçmiş doktor onayladı. Her ne yapıyorsan mümkünse hayatının sonuna kadar devam et dedi. İnanin çok zor değil. İnternette candida diyeti diye aratırsanız detaylarına ulaşabilirsinizHangi fitil ve ilaçları kullandınız..ben şeker hazır gıda asitli içecek çok tuketiyordum bilmiyordum ama kestim ..ne gibi şeyler tükettiniz acaba
Merhaba. Cok gecmis olsun darısı başımıza. Peki ilk bir ay sıfır seker mi. Yani muz, hurma, uzum gibi seylerde yok ozaman? Yogurt peki? O da sut ürünü neticede.. Bir aydan sonra mi eklemeye başladınız? Cok tesekkur ederimBu diyete başladığımdan beri fitil ve ilaç kullanmadım. Glutenli ürünleri, süt ve süt ürünlerini, şekeri kestim. Buna meyve şekeri de dahil. İlk bir ay bu şekilde beslendim. Çoğunlukla sebze nohut gibi glütensiz baklagiller tükettim. Ek olarak kinoa siyah pirinç tüketebilirsiniz. Bir ay sonra yeşil elma, greyfurt gibi şeker oranı düşük meyveleri ekledim. Bir kaç gün meyve yiyip tetikleyip tetiklemedigini kontrol edin. Sonra benzer şekilde glutenli ürünleri, süt ve sur ürünlerini ekleyebilirsiniz. Bu arada sabahları kahvaltıdan önce bir tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı yedim. Bu da kandida mantarında oldukça etkiliymiş. Oil pulling diye bir yöntem var internette araştırabilirsiniz. Hindistan cevizi yağıyla sabahları onu yaptım. Ek olarak da probiyotik ve toksin bağlamak icin içilebilir kil tükettim. O kadar ilaçla çözüm bulamadığım şeyden kurtuldum. Bu arada 20 gün sonra doktora gidip tahlillerimi yaptırdım. Kan değerlerimde yıllardır görmediğim normallere 20 günde ulaşmışım. Kandida mantarım da geçmiş doktor onayladı. Her ne yapıyorsan mümkünse hayatının sonuna kadar devam et dedi. İnanin çok zor değil. İnternette candida diyeti diye aratırsanız detaylarına ulaşabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?