• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmi? Yapabilirmiyim ?

Uzak değil mi?Aynı sınavlardan bahsettiğimizi sanmıyorum çünkü oldukça uzaklar.
Insan isterse her şeyi yapabilir evet.Ama bunun için işinden istifa etmeye en az 8 sene sürecek bi öğrencilik hayatına hazır mı konu sahibi bilemiyorum.Her şey hayallerimizdeki kadar güzel olmuyor ne yazık ki.

Evet bencede aynı sınavdan bahsetmiyoruz. Ygs ile lys konuları bile dağlar kadar farklı değilken. 8. Sınıf ile 9. Sınıf konuları birbirinden çok çok farklı neye dayanarak söylediğinizi anlamıyorum. Hayallerimizin peşinden ne kadar koşabiliyoruz da, sonra olmadı diye ah vah ediyoruz. 29 yaşında ki bir yetişkin eminim ki, öğrencilik yaşamı gibi zorlukları göz ardı etmemiştir.

Insan ayırıyorsunuz siz resmen nerde kaldı hipokrat yemini?Hakikaten keşke sizin yerinize konu sahibi okusaymış tıpı.
Keşke sen olusaydın da gelseydin buraya. İnsan ayırmıyorum. Sevdiklerimden bunkadar uzak mesafede yaşamak istemiyorum tatilin için gelin bi havasını alın buraların çok kısa bi yola giderken korkun mesela. Sonra aynı frekansda konuşabiliriz sanıyorum

hayat geçiyor ,zaman geçiyor, ömür geçiyor.

bir daha geri gelmeyecek seneleri işlemle problemle stresle zamanı ders çalışmaya hapsetmekle harcamazdım ben olsam.

Evet bencede aynı sınavdan bahsetmiyoruz. Ygs ile lys konuları bile dağlar kadar farklı değilken. 8. Sınıf ile 9. Sınıf konuları birbirinden çok çok farklı neye dayanarak söylediğinizi anlamıyorum. Hayallerimizin peşinden ne kadar koşabiliyoruz da, sonra olmadı diye ah vah ediyoruz. 29 yaşında ki bir yetişkin eminim ki, öğrencilik yaşamı gibi zorlukları göz ardı etmemiştir.
Bunlar ygs fizik konuları :http://www.osym2016.com/node/709
Bunlar da lys fizik:http://www.universitego.com/lys-fizik-konulari/
Bu da dağlar kadar fark değilse bilmiyorum dağlar kadar fark anlayışınız ne

Keşke sen olusaydın da gelseydin buraya. İnsan ayırmıyorum. Sevdiklerimden bunkadar uzak mesafede yaşamak istemiyorum tatilin için gelin bi havasını alın buraların çok kısa bi yola giderken korkun mesela. Sonra aynı frekansda konuşabiliriz sanıyorum
Neden her eleştirilen aynı tepkiyi veriyor gelmediğimi nereden biliyorsunuz ayrıca?Hayır okumadan evvel bilmiyor muydunuz şartları o zaman okumasaydınız.
İnsan ayırıyorsunuz bunun adı bu,üzgünüm.

29 yasindasiniz, ogrencilik hayatindan uzaklasali yillar olmustur tahminimce.bence ilk olarak kendinjze sorun enerjiniz var mi tekrar ogrencilik hayatini yasamak icin? Kaldirabilir misiniz 7 yillik yogun ders calisma temposunu? Eger simdi ders calismaya baslamak icim niyetlendiyseniz cok gec kaldiniz.benim tip i kazanan eski ogrencilerim 3 yillik yogun ders calisma temposu sonucunda bu bolumu kazandilar.oturup bir yılda kazanilacak bir bolum degil tip fakultesi. Bi kere ygs de ilk 10 binin icinde olmak gerekiyor.ygs ye de az bir zaman kaldi zaten.ama seneye sinava girecekseniz simdiden baslayin.

Zaten 28 şubat dolayisisyla uzaklastiranlar egitim hakkini geri aldigindan beri universite siralarina pek cok otuz-kirkli yaslarda insanlar oturmaya başladi.
İnanin dikkat bile cekmezsiniz :)

Back
X