• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecmis geçmişte kalmıyor bazen

pinkpumps

Aşk & Nefret
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2014
446
245
18
Evet geçmişim pek temiz degil ama bu günüm tertemiz, beni oyle tanıdı sevdi kabullendi simdi yüzüme vuruyor cok uzun zamandır sürekli hakaret sonrası Pişmanlık duyuyor bir kırıyor bir gönlümü alıyor cok sabredip alttan aldım bu gune kadar kırmadım hic ama bende de sabır tükendi. Artık bende ağzımı acıyorum soğuk davranıyorum anlamıyor neden benim bu halde olduğumu. Hangi insan hakarete uzun zaman dayanır? Aramızda cinsel soğukluk var arkadaşlar bunu nasıl asarım. Diyorum sabır göster eski halime dönebilmem icin benim sevgiye ihtiyacım var bir gün sevgi bir gün hakaret degil. Insanlar değişmemiz icin elinden geleni yapıyor sonra da sen Değiştin diyor. Belki iki ay oldu yada daha fazla bir defa orgazm olamadım. Eskiden de hep rol mu yapıyorsun derdi herseyime Şüphe ile yaklaşıyordu simdi anla dedim rolmuydu zevk aldığım günler. Eskisi gibi olabilmek istiyirum ama zerre zevk almıyorum iliskiye girince. Birde sunu ekliyeyim gittiğimiz her yerde dikkat çeken bir bayanım bunu bende bastırmak icin mi bilmem hep bedenimde kusur Arıyor, eskiden zayıftim kilo aldım onun icin, zayıfken daha iyi idim bence bu defa kilo Alınca otomatikman baldırlarım kalınlaşti ona kusur buldu sonra dedim o zaman estetik olucam bana da iyi gelir ona da Kars'ı çıktı. Yani ne yapsam hep kusur buldu zannedersem özgüvenimi aşağılara çekmek icin yaptı bunu ve artık onun degil kendimin ne düşündüğünü önemsediğimi anladı. Yani yine zayıfladım ve mutluyum. Hic biseyden memnun olmayan insan icin ne yapılabilir ki zaten.

Sorunun kaynağı sizin geçmişiniz değil, o adamın bugünkü karakter(sizliğ)i
Hangi birimizin geçmişi günahsız???? Günahımızın hesabını zaten vereceğimiz Allah var.

Sizin geçmişiniz ak pak da olsa bu adam şerefsiz. Sizle ilgisi yok.

Geçmişini kim ne diye anlatır ki ben de bunu bilmem.
Hangimizin hoşuna gider sevdiğimiz birinin bizden önce başkalarıyla ne haltlar yediğini duymak.
Senden intikamını yaptıklarıyla alıyor belli ki.
Ayrıca da cinsel soğukluğun sebeplerinden biri de derin kalp yaralarıdır..

Sorunun kaynağı sizin geçmişiniz değil, o adamın bugünkü karakter(sizliğ)i
Hangi birimizin geçmişi günahsız???? Günahımızın hesabını zaten vereceğimiz Allah var.

Sizin geçmişiniz ak pak da olsa bu adam şerefsiz. Sizle ilgisi yok.
Cok afedersiniz kesinlikle polemik yaratmak gibi bir amacım yok ama adamın karaktersiz ya da sizin diyisinizle ''şerefsiz'' olduğunu nasıl anladınız ? Özgüvensiz dersiniz anlarım,saplantili,psikopat,psikolojik rahatsızlığı var,takıntılı,kişiliği tam oturmamis vs. dersiniz anlarım da şerefsiz nedir ya ? Konu sahibi dövüyor mu demiş sovuyor mu demişki şerefsiz diye hakareti basiyorsunuz hemen. O adamın sizin hayatınızda rolü yok ama konu sahibinin HAYAT ARKADAŞI. Sizin için onemsiz evet ama konu sahibinin hayatındaki en önemli kişilerden biri. Ben bile burdan rahatsız oldum. Biraz dikkat etmekte yarar var.

Cok afedersiniz kesinlikle polemik yaratmak gibi bir amacım yok ama adamın karaktersiz ya da sizin diyisinizle ''şerefsiz'' olduğunu nasıl anladınız ? Özgüvensiz dersiniz anlarım,saplantili,psikopat,psikolojik rahatsızlığı var,takıntılı,kişiliği tam oturmamis vs. dersiniz anlarım da şerefsiz nedir ya ? Konu sahibi dövüyor mu demiş sovuyor mu demişki şerefsiz diye hakareti basiyorsunuz hemen. O adamın sizin hayatınızda rolü yok ama konu sahibinin HAYAT ARKADAŞI. Sizin için onemsiz evet ama konu sahibinin hayatındaki en önemli kişilerden biri. Ben bile burdan rahatsız oldum. Biraz dikkat etmekte yarar var.

O kelimeyi hakaret değil SIFAT olarak yazdım.
Kendi görüş açımla yorum yapıyorum, siz de burada yorum yapanlara o gözle bakın lütfen...

Bahsettiğin kişi eşin mi sevgilin mi anlayamadım ama böyle birine katlanmaya mecbur değilsin ki. Bitirmemek için seni engelleyen ne?
Eşimden bahsediyorum onunsevoyirum cunku guzel günlerin hatrina düzelelim istiyorum

Geçmişini kim ne diye anlatır ki ben de bunu bilmem.
Hangimizin hoşuna gider sevdiğimiz birinin bizden önce başkalarıyla ne haltlar yediğini duymak.
Senden intikamını yaptıklarıyla alıyor belli ki.
Ayrıca da cinsel soğukluğun sebeplerinden biri de derin kalp yaralarıdır..
Gecmisimi bizzat biliyor da ondan yani anlatmama gerek yoktu ona sadece açmadım burda Derince meseleyi. Evet bu kalp yaraları boyle yaptı zaten

Simdi sorunun orgazm olamamak mi yani neye odaklanalim orgazma mi adamin seni kullanip atacak olmasina mi hangisine
Kisi benim esim kullanıp atma durumu yok, sadec oda üzülüyor pişman oluyor ama konu konuyu açınca patlıyor bende haliyle bu duruma geldim yani is cinselliğin tükenişine kadar geldinbende. Nasıl eskisi gibi düşünüp hissedebilirim onu bulmaya çalışıyorum

Kisi benim esim kullanıp atma durumu yok, sadec oda üzülüyor pişman oluyor ama konu konuyu açınca patlıyor bende haliyle bu duruma geldim yani is cinselliğin tükenişine kadar geldinbende. Nasıl eskisi gibi düşünüp hissedebilirim onu bulmaya çalışıyorum
Ozur dilerim sevgililik sandim

Ozur dilerim sevgililik sandim
sen ne biçim uslup kullanıyorsun ya . ne demek kullanıp atmak ?
ayıp ya . bir kere evliller hadi evli olmasada kullanıp atmak nedir yani .ilişki istenir karşılıklı yaşanır . bunu kafana sok . herkes senin gibi bakmaz bu işlere . senin kafan geride kalmış .hani yorum yapmak istemedim ama dayanamadım .
canım sana gelincede yani eşinin yaptığı çok çirkin gerçekten . herşeyi kabullenerek evlenmiş . bakire olsaydında büyük ihtimelle birşeyler yaşamış biri olucaktın . yüzde doksan bu böyledir . yani kim gerçekten bakireydi evlenirken acaba çok çok azdır . bunda senin suçun yok . eşin çok yanlış yolda . bu şekilde üstüne gelmeye hakkı yok .

Eşimden bahsediyorum onunsevoyirum cunku guzel günlerin hatrina düzelelim istiyorum
düzel istiyorsun da adam sana saygı duymyuyor . sanki vebalıymışsın gibi kaçıyor aşağılıyor hala seviyorum diyorsun düzelsin diyorsun . adam sana saygı duymuyor nesi düzelcek ?bir şekilde ikna etmişsin evlenmiş senle . seni sevse rencide eder mi yani bu şekilde ?geçmiş nedir ya ?o yaşamamış mı geçmişinde birşey ?geçin bunları artık kendinize saygı duyun sonra saygı bekleyin .

sen ne biçim uslup kullanıyorsun ya . ne demek kullanıp atmak ?
ayıp ya . bir kere evliller hadi evli olmasada kullanıp atmak nedir yani .ilişki istenir karşılıklı yaşanır . bunu kafana sok . herkes senin gibi bakmaz bu işlere . senin kafan geride kalmış .hani yorum yapmak istemedim ama dayanamadım .
canım sana gelincede yani eşinin yaptığı çok çirkin gerçekten . herşeyi kabullenerek evlenmiş . bakire olsaydında büyük ihtimelle birşeyler yaşamış biri olucaktın . yüzde doksan bu böyledir . yani kim gerçekten bakireydi evlenirken acaba çok çok azdır . bunda senin suçun yok . eşin çok yanlış yolda . bu şekilde üstüne gelmeye hakkı yok .
Artık anladı da çabalıyor ama sanki bu pişip pişip önünüze gelecekmiş gibi geliyor bana

Adam itin teki siz hala zayıfladım şişmanladım baldırım bacağım yazın.

Adam size insanca davranmıyor siz seviyorum yazmaya devam. Şöyle davranan birine ühüühhüü seviyorum yazmak neyin kafasıdır anlamıyorum.

Bu kadar mı kendinize biçtiğiniz değer? Bu kafayla size kim yardım etsin? Şerefsiz demişti birisi katılmıyorum, insan kendine değer vermiyorsa ezeni çok olur. Adam da ataerkil bir neandartal muhtemelen, hatun ses çıkarmadığı için zırvaladıkça zırvalıyor.

Nasıl eski hale gelirim demişsiniz, cevap veriyorum: adam insanca davrandığı zaman.

Son düzenleme:
Nereye kadar bu asagilamalari kabul edecksiniz peki gecmisi yuze vurmak ne demek umarim cicugunuz yoktur..kendinize yapmayin bunu kimse icin yasamiyirsunuz kabullenmeyin boyle bir yasami

Back
X