- 20 Aralık 2014
- 446
- 245
- 18
Evet geçmişim pek temiz degil ama bu günüm tertemiz, beni oyle tanıdı sevdi kabullendi simdi yüzüme vuruyor cok uzun zamandır sürekli hakaret sonrası Pişmanlık duyuyor bir kırıyor bir gönlümü alıyor cok sabredip alttan aldım bu gune kadar kırmadım hic ama bende de sabır tükendi. Artık bende ağzımı acıyorum soğuk davranıyorum anlamıyor neden benim bu halde olduğumu. Hangi insan hakarete uzun zaman dayanır? Aramızda cinsel soğukluk var arkadaşlar bunu nasıl asarım. Diyorum sabır göster eski halime dönebilmem icin benim sevgiye ihtiyacım var bir gün sevgi bir gün hakaret degil. Insanlar değişmemiz icin elinden geleni yapıyor sonra da sen Değiştin diyor. Belki iki ay oldu yada daha fazla bir defa orgazm olamadım. Eskiden de hep rol mu yapıyorsun derdi herseyime Şüphe ile yaklaşıyordu simdi anla dedim rolmuydu zevk aldığım günler. Eskisi gibi olabilmek istiyirum ama zerre zevk almıyorum iliskiye girince. Birde sunu ekliyeyim gittiğimiz her yerde dikkat çeken bir bayanım bunu bende bastırmak icin mi bilmem hep bedenimde kusur Arıyor, eskiden zayıftim kilo aldım onun icin, zayıfken daha iyi idim bence bu defa kilo Alınca otomatikman baldırlarım kalınlaşti ona kusur buldu sonra dedim o zaman estetik olucam bana da iyi gelir ona da Kars'ı çıktı. Yani ne yapsam hep kusur buldu zannedersem özgüvenimi aşağılara çekmek icin yaptı bunu ve artık onun degil kendimin ne düşündüğünü önemsediğimi anladı. Yani yine zayıfladım ve mutluyum. Hic biseyden memnun olmayan insan icin ne yapılabilir ki zaten.