- 20 Ocak 2010
- 47.519
- 177.869
- 1.123
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzun suredir banlanmiyodum dostum
namuslusun dedik kötü birşey mi dedik ?simdi ismim sevgijann olsaydi mezuniyet belgelerimi filan yayinlardim da, yok yapmiycigimarti olarak, snin srvimsiz konularina ben yetisene kadr ya konu kapandi ya banlandin.. neyse ki bizim kizlar iyi silkeledi seni.. ben de burda konusmus oldum.. he sen namuslusun' diye terbiyesizlik yapmasaydin bunlari da demezdim de sen kasindin ablacik.. hadi see youu..
millet namus kanıtlama derdine düştü . çarşaf göstercekler birzdan .ama en başta gelinlik olacak. düğün olmadan da sevişilmez tabi![]()
ya yuru git surdan, ezik psikolojini olmak isteyip ulasamadigin kisi gibi davranarak buralarda tatmin etmeye calismanamuslusun dedik kötü birşey mi dedik ?
evlenene kadar yapmamışsın bravo .
daha ne diyeyim seni övmek için
sizin kızlar boş gezen olduğu için burda millete saldırrıyor işte boş insan olmak böyle birşey
konuyu mahvettin .
namuslusun diyoruz terbiyesizlik yaptın diyor .
tamam kezocum haklısın süpersin el değmemiş gül goncasıydın boşanmadan önce .
sen milleti yalanci ilan et, nerden bu kaniya vardin deyince 'he sen namuslusun' diye bana saldir, sonra da laflari saptir.. ne ucuz bi tarzin varmis be sevgi abla..millet namus kanıtlama derdine düştü . çarşaf göstercekler birzdan .
namuslusun diyoruz hakaret ettin diyor
demek ki istemiyor namuslu olmayı![]()
ay saol sevgican 'abla'.. senin gibi birinden bunlari duymak.. nasil bi onore olmaktir.. yas kemale erince, abla pozisyonunda olunca boyle oluyo herhaldedaha 3-4 sene yolumuz var yaklasik
(tartisilmayacak kadar seviyesiz ve komplekslisin.. itici oldugunu da bilmem belirtmeme gerek var mi
profilimi karistirip kendince eksik bulabilirsin
hosca kal tatlim, belki banlanirim ama sana deger :-*
)
Abla deme kız lazım olur belkikisi herkesi kendi gibi bilir sevgi ablamkompleksinden gelip buralarda millete saldiran, yabanci dil seviyeni ispatlamaya calisan sensin; birak bu umursamaz cool kadin ayaklarini.. degilsin ki keske olsan
hemen profilimi karistirmis yavrum benim, iyice bak, baska saldirip hedef sasirtma malzemeleri bulablirsn kastirirsan
![]()
konularini hep kaciriyodum, nihayetinde bana da saldirdi canim ablamAbla deme kız lazım olur belki
aha kezban demiş bile avrupai kişilik![]()
Senin yüzünden bende solacağım büyük ihtimallekonularini hep kaciriyodum, nihayetinde ba da saldirdi canim ablam
ama konu sahibinden ozur dilerim, epey mesgul ettik..
he bi de ikide bir 'bosanmis' diyo banaAbla deme kız lazım olur belki
aha kezban demiş bile avrupai kişilik![]()
elele gideriz kiz napalimSenin yüzünden bende solacağım büyük ihtimalle![]()
Egosunu pofpoflamak???
Sanırım kırmızı gecelik önerisini unutmuşsunuz, o da çok işe yarıyormuş bu durumlarda!!!
Zaten kendisi bana yaptığının farkında sürekli Pişmanlık duyup düzeltiyor ama gecmisten bir sey önünüze gelince elinde olmadan patlıyor. Ayrıca bana Bulduğu kusurlar insanların bana olan ilgisi bakışlarından bunaldigi icin bi nevi psikolojik. Onunla Açıkça konuştum. Anlatmadığım cok sey var onu hakli göreceğiniz ama birşeyler kabullenilmisse toprağa gömülüp unutulmalı. Bunu ona nasıl öğretirimAdam itin teki siz hala zayıfladım şişmanladım baldırım bacağım yazın.
Adam size insanca davranmıyor siz seviyorum yazmaya devam. Şöyle davranan birine ühüühhüü seviyorum yazmak neyin kafasıdır anlamıyorum.
Bu kadar mı kendinize biçtiğiniz değer? Bu kafayla size kim yardım etsin? Şerefsiz demişti birisi katılmıyorum, insan kendine değer vermiyorsa ezeni çok olur. Adam da ataerkil bir neandartal muhtemelen, hatun ses çıkarmadığı için zırvaladıkça zırvalıyor.
Nasıl eski hale gelirim demişsiniz, cevap veriyorum: adam insanca davrandığı zaman.
Evet kusur bulması psikolojik zaten benim icin sadece o var ve hissettirmek icin elimden geleni Yaptım. Ikimizde psikoloğa gittik bir sure depresyon ilaclari aldık ama daha kotu yaptıAyyy koca yazıda orası mi var bi tek. Kadına diyoruz ki doktora git uzmana git yardım al. Benim anlatmak istediğim belki adam onun yanına yakışmadığını düşünüyor o yüzden böyle saçma sapan konuşuyor. Kırmızı gecelik falan ne alaka. Canım benim gözüm senden başkasını görmez zaten bana neden böyle yapıyosun dese çok mu kötü? Evet kötüyse o zaman bu kadın bağlasan durmaz. Burda milyon kişi ayrıl boşa dese boşanir mi?
Canım haklisin egomu aşağılara çekmeye çalıştı ki zaten eski halimden eser kalmadı. Beraber psikoloğa gittik hatta kendi isteğiyle oldu o da asmak istiyor birşeyleri ama ilaçlar kotu geldi. Pofpoflamaya gelince :) zaten bunu hep Yaptım kimsenin onu iyi hissettirmedigi kadar hatta bunu biliyor ama hic değişmez sandı galiba simdi çabalıyor ama bi yerde. Yine patlıyorŞu hemen ayrıl boşa defet kaç kurtul diyenlere öyle kızıyorum ki... Şurda yazılan 3 satırdan mi çıkıyor bu fikirler acaba. Eee ayrıldı bu insanlar, Tamam. Sonra? Biraz abartılı olmuyor mu hiç tanımadığımız birine bunu nasıl seviyorsun hâlâ demek. Seviliyormus demek ki. Hanımefendi de zaten nasıl bosanayim demiyor. Eski günlere döner mi acaba diyor. Nasıl dönülür diyor.
Benim sana tavsiyem önce psikolojik destek al. Artık ruh sağlığının da beden sağlığından bi farkı olmadığını biliyoruz. Farkında değilsindir belki ama depresyona girmiş olabilrsin. Depresyona girmesen bile karşında seni yargılamadan dinleyen birinin, bi doktorun olması gerçekten çok iyi geliyor. Gerekirse tavsiye veriyor gerekirse ilaç. Belki eşinizi de davet edebilir. Onun da konuşmaya bazı şeyleri aşmaya ihtiyacı var bence. Halledemeyip boşanmayi gerektirecek bi durum yok bence. İnsanlar konuşa konuşa anlaşır diye boşuna dememişler. Bu arada Evet eşiniz özgüveninizi aşağı çekmek için sizi rencide ediyor olabilir. Eğer gururunuza ağır gelmiyorsa arada bir egosunu pofpoflayabilirsiniz :) ama aşırıya da gitmeyin sakın bu sefer de iyice abartıp daha da üzerinize gelebilir. Yine de seviyorsanız sabırlı olun ama önce yardım alın. Zaten problemler içinden çıkılmaz durumdaysa doktor da boşanmayi önerir.
Hmmm öyleyse başka kararlar almak için mi düşünüyorsun? Ya da senin içinden ne yapmak geliyor. Devam edersen sabredebilecek misin?Evet kusur bulması psikolojik zaten benim icin sadece o var ve hissettirmek icin elimden geleni Yaptım. Ikimizde psikoloğa gittik bir sure depresyon ilaclari aldık ama daha kotu yaptı