• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecmis geçmişte kalmıyor bazen

canım eşin çok haksız bence anlattığın kadarıyla demeliyim.
sana gelince de cinsel hayatının eskisi gibi olmaması çok normal.
eğer eşinin sana karşı davranışları değişirse cinsel hayatınız da düzelir bence.
ama kendini yıpratmamak için uğraş bu dönem de. yani kendini kocana da ezdirme.
Bende bunu söyledim ona sen eskisi gibi olmadan ben sana yakın olamayacağım bu konuda diye. Çaba göstermeli iki gün degil haftalarca. Ne zor bu hale gelmek ondan cok Ven kızıyorum değiştiğime ona Kars'ı. Insan boyle bir sevgiyi nasıl yıpratır goz göre göre

adam senin egonu ezmek istiyor benim fikrim o. bence kendin ol. dikkat çeken birine sahip daha ne istiyor da seni göbekli bi kadın yapmaya çalışmış. sen kendini nasıl begeniyorsan öyle ol. geçmiş geçmişte kalmıştır. anın tadını çıkarmalı insanlar
Cok haklisin zaten artık kendimin nasıl hissettiğime bakıyorum. Beni pasif bir bayan yapmak icin elinden geleni yaptı başardı ama artık olmaz boyle. Ben mutlu olmadan karşındakini mutlu edemem heleki uğraşlarım Önemsiz kalmışsa

Ben anlamıyorum madem kafana takacaksın, ısıtıp ısıtıp kişiye de kendine de günü
zehir edeceksin bile bile niye böyle bir evlilik yapıyorsun?

Yani mağazadan mont mu alıyorsun, manavdan meyve mi?

Eş bu yahu eş!

Çok ters madem sana, insan neleri hoşgörüp göremeyeceğini iyi bilir.
Aşkın da kurtaramadığı bir mesele bu senin için demek ki.

Niye giriyorsun bu yola değil mi ama?

Böyle bu kaçıncı konu.
Biliyordu, sorun değil benim için, seviyorum seni dedi evlendik, geçmişim yüzünden kavga ediyoruz.

Çok üzücü sizin için. Allah yardımcınız olsun.

Bence sizin değil, adamın psikolojisi iyi değil, sizi de yanına çekiyor bencilce.

Takıntılarından kurtulması için gitsin yardım alsın.

Yok çözemiyorsa da özgür bıraksın bir zahmet.
Aynen böyle söyleyin..

Ben anlamıyorum madem kafana takacaksın, ısıtıp ısıtıp kişiye de kendine de günü
zehir edeceksin bile bile niye böyle bir evlilik yapıyorsun?

Yani mağazadan mont mu alıyorsun, manavdan meyve mi?

Eş bu yahu eş!

Çok ters madem sana, insan neleri hoşgörüp göremeyeceğini iyi bilir.
Aşkın da kurtaramadığı bir mesele bu senin için demek ki.

Niye giriyorsun bu yola değil mi ama?

Böyle bu kaçıncı konu.
Biliyordu, sorun değil benim için, seviyorum seni dedi evlendik, geçmişim yüzünden kavga ediyoruz.

Çok üzücü sizin için. Allah yardımcınız olsun.

Bence sizin değil, adamın psikolojisi iyi değil, sizi de yanına çekiyor bencilce.

Takıntılarından kurtulması için gitsin yardım alsın.

Yok çözemiyorsa da özgür bıraksın bir zahmet.
Aynen böyle söyleyin..
Psikoloğa gittik ilaçlar iyi gelmedi. Evet malesef insanlar bazı seyleri göremiyor ilk Başlarda o da kendini kandirdi belkide. Zaten onun psikolojisinden dolayı böyleyiz, tanıştığımızda ben depresyondaydim beni o çıkardı psikolojim düzeldi sonra kendinpsikolojisi bozuldu ve benimkini de yine bozdu Saçma sapan seyler iste

Psikoloğa gittik ilaçlar iyi gelmedi. Evet malesef insanlar bazı seyleri göremiyor ilk Başlarda o da kendini kandirdi belkide. Zaten onun psikolojisinden dolayı böyleyiz, tanıştığımızda ben depresyondaydim beni o çıkardı psikolojim düzeldi sonra kendinpsikolojisi bozuldu ve benimkini de yine bozdu Saçma sapan seyler iste

Bence dr değiştirin ilaçlık bir durum olarak düşünmedim ben bakış açısının değişmesi gerekiyor.
Kendi kendinize başa döner durursunuz.

Back
X