• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmiş hatalar ve şuanki ilişki

hata da hata demişsin de
dini açıdan hataysa tövbe et af dile Allah la senin aranda sevgilini ilgilendiren bir şey yok gibi (dindeki evlilikte denklik mevzusunu ben bilmiyorum ama varsa öyle bir şey söyle yine açık ol kendi kabul ettikten sonra bir şey olmuyordur sanırım yine)
yok ahlaki olarak kirlendim diyorsan da ahlak kriterlerini gözden geçir bence ne yaptın hırsızlık mı yaptın adam mı kaçırdın öldürdün sanki..
Dindeki (Islam) evlilik mevzusunda zina yapmis olan birinin gene kendi gibi zina yapmis biriyle evlenmesi gerek. Ama gene evlenecegi kisiye anlatmamasi lazim, Allahtan af diler; sonrasi kul ile Yaradan arasindadir. Kisinin gunahlarini acik bir sekilde anlatmasi hos karsilanmaz diye biliyorum.

Kendinizi neden bu kadar yerin dibine soktunuz?Ona layik degilim falan gereksiz laflar bunlar.Herkes iliski yasar herkes hata yapar.Kimse sutten cikmis ak kasik degil.

Karsinizdaki de bir insan.Herkes gibi onun da bir gecmisi vardir.Anlattiginiz kadar saf temiz bilmem ne oldugunu sanmiyorum.

Eger ki bunu yapan erkek arkadasınız olsaydi siz ondan ayrılır mıydınız?Yani durum bunun tam tersi olsaydi?Bunun cevabına göre şekillenir her sey.Yaptiginiz sey hata degil hepsi sizin tecrübeleriniz.Gecmis gecmistir siz su ana odakli kalin.

Ayrıl o zaman bize ne tatava yapıyorsun

Bu kadar arabesk yaşanmaz bu ne ya küçük Emrah filmi gibi

Biz de burda moral vermeye çalışıyoruz gereksiz yere. Yok layık değilim yok temiz değilim. Sanki adam öldürdü, evli adam ayarttı, milletin hakkını gasp etti... Öyle abartıyolar ki asıl ahlaksızlıklara bu kadar abartılı tepki verilmiyor ben de ona kızıyorum.

"Çok temiz kalmış birisi Ben karışmadigim halde arkadaşlarıyla bile gezmez" de ben bi kaldım zaten.

Düşünce sistemi tamamen sakat hangi birine cevap vereceksin bu derdin mümkün değil

Ne alaka ya? Erkekler böyle mi düşünüyor? Her naneyi yiyip en tecrübesiz kızı istiyorlar. Sen istemediğin halde karşına çıkmış. Bozma şu güzel şeyi allah aşkına. Ona böyle şeyler ters mi? Öyleyse söyle ayrılın o da istediği gibi birini bulsun. Yoksa dokunma.

Buna üzülüyorsa , aklına geliyorsa bir şey der arkadaşım. Başına bile kakar bunu. Ayrılın siz en iyisi.

Bitirmesi degil sorun bitirmez kesinlikle o karakterde olsaydi inanin takmazdim. Bisey bile demez ama üzülür aklina gelir kiyamiyorum
O karakterde değilse aklına bile getirmez merak etme.. başkasından duyup üzülmesi daha kötü hem... ayrılmak istediğini ve sebebinin bunlar olduğunu söyle, sonraki haline tavrına göre devamına yada bitirmeye karar ver.

Pampa ,konu silmek yasak ,banın yakın ..

Şu erkeğin el degmemiş olanına hiç inanasım gelmiyor :D ne yapmış yani ,çeyiz diye evlendiği kişiye mi götürecek ,sanmıyorum :) onun ceyizler dagilmistir dört bir yana :D

O hayatında olmadan önce yaşadıkların sadece seni ilgilendirir ..kaldır kafanı yerden ,kimseye ahlak bekçiliği yaptırma ..anlat ,kaldiramiyorsa da ,hadi kardeşim ,selametle de ,yolla ..illa ki seni sen gibi kabul eden birileri çıkacaktır karşına ..ilişki başlangıcında, namusum bacak aramda değil ,uyarısı yap ,isteyen gelir istemeyen kendi bilir ..kafan da rahat olur ..

Back
X