23 25 yaşlarında iken yapmış. Şuan 30 yaşıGörüştüğünüz erkek arkadaşınız daha önce 23 25 yaşlarında evli olduğunu bilmediği bi bayanla ilişki yaşadığını söylese ne yapardınız . İlişki ciddi şuan ben ama orda takılı kaldım. Ben 7 senedir tövbeliyim çok pişmanım diyor namazında şuan. Çevresi de öyle diyor komşuları felan da. Sizce ne yapayım :/ benim hiç ilişkim olmadı cinsel anlamda hiç kimseyle
Geçmişe dair pişmanlığı var. Problem etmeyin.Görüştüğünüz erkek arkadaşınız daha önce 23 25 yaşlarında evli olduğunu bilmediği bi bayanla ilişki yaşadığını söylese ne yapardınız . İlişki ciddi şuan ben ama orda takılı kaldım. Ben 7 senedir tövbeliyim çok pişmanım diyor namazında şuan. Çevresi de öyle diyor komşuları felan da. Sizce ne yapayım :/ benim hiç ilişkim olmadı cinsel anlamda hiç kimseyle
TeşekkürlerGeçmişe dair pişmanlığı var. Problem etmeyin.
Haklısınız daha çok üzüyorBu konudan bağımsız olarak söylüyorum, geçmişi deşelemek hayattaki en anlamsız şeylerden biri.
Simdi 5 senelik mevzu neden konusulmus,sen neden 5 sene oncesine takilmissin.Haydi bunlari da gectim evli oldugunu nasil anlamamis,muhtemelen anlamis ama anlamamazliga vermis :)Görüştüğünüz erkek arkadaşınız daha önce 23 25 yaşlarında evli olduğunu bilmediği bi bayanla ilişki yaşadığını söylese ne yapardınız . İlişki ciddi şuan ben ama orda takılı kaldım. Ben 7 senedir tövbeliyim çok pişmanım diyor namazında şuan. Çevresi de öyle diyor komşuları felan da. Sizce ne yapayım :/ benim hiç ilişkim olmadı cinsel anlamda hiç kimseyle
Görüştüğünüz erkek arkadaşınız daha önce 23 25 yaşlarında evli olduğunu bilmediği bi bayanla ilişki yaşadığını söylese ne yapardınız . İlişki ciddi şuan ben ama orda takılı kaldım. Ben 7 senedir tövbeliyim çok pişmanım diyor namazında şuan. Çevresi de öyle diyor komşuları felan da. Sizce ne yapayım :/ benim hiç ilişkim olmadı cinsel anlamda hiç kimseyle
Görüştüğünüz erkek arkadaşınız daha önce 23 25 yaşlarında evli olduğunu bilmediği bi bayanla ilişki yaşadığını söylese ne yapardınız . İlişki ciddi şuan ben ama orda takılı kaldım. Ben 7 senedir tövbeliyim çok pişmanım diyor namazında şuan. Çevresi de öyle diyor komşuları felan da. Sizce ne yapayım :/ benim hiç ilişkim olmadı cinsel anlamda hiç kimseyle
Bence bir erkeğin cinsellik yaşamış olması kadının deneyimsiz olduğu durumda daha iyi. İleride evlenecekseniz düzenli cinsel yaşamınız olacak ve cinsellik zamanla gelişen öğrenilen bir şey. Zaten bir kadın için cinselliğin ilk dönemleri büyük sıkıntı zevk almak için bedeni tanımak gerekiyor. Bir de deneyimsiz erkekle sanıyorum zorlayabilir. Evli olması sıkıntı biraz ya erkekler gençken çok tuhaf şeyler deneyebiliyorlar. Toplum müsait buna. Geçmişi çok takmayın derim. Mühim olan size nasıl davranıyor.Görüştüğünüz erkek arkadaşınız daha önce 23 25 yaşlarında evli olduğunu bilmediği bi bayanla ilişki yaşadığını söylese ne yapardınız . İlişki ciddi şuan ben ama orda takılı kaldım. Ben 7 senedir tövbeliyim çok pişmanım diyor namazında şuan. Çevresi de öyle diyor komşuları felan da. Sizce ne yapayım :/ benim hiç ilişkim olmadı cinsel anlamda hiç kimseyle
Geçmişine takılı kalmaGörüştüğünüz erkek arkadaşınız daha önce 23 25 yaşlarında evli olduğunu bilmediği bi bayanla ilişki yaşadığını söylese ne yapardınız . İlişki ciddi şuan ben ama orda takılı kaldım. Ben 7 senedir tövbeliyim çok pişmanım diyor namazında şuan. Çevresi de öyle diyor komşuları felan da. Sizce ne yapayım :/ benim hiç ilişkim olmadı cinsel anlamda hiç kimseyle
Ancak kendim yıpranıyorumHerkesin geçmişte hatası olabilir ki söylediğine göre haberi bile yokmuş önemli olan sizden sormadı geçmişe takılabiliyoruz bu huy bende de var insana hiçbirşey katmıyor
İyide evli olduğunu bilmiyormuş ki neye tövbe etmiş anlamadımGörüştüğünüz erkek arkadaşınız daha önce 23 25 yaşlarında evli olduğunu bilmediği bi bayanla ilişki yaşadığını söylese ne yapardınız . İlişki ciddi şuan ben ama orda takılı kaldım. Ben 7 senedir tövbeliyim çok pişmanım diyor namazında şuan. Çevresi de öyle diyor komşuları felan da. Sizce ne yapayım :/ benim hiç ilişkim olmadı cinsel anlamda hiç kimseyle
Evli olduğu ortaya çıkınca sanırımİyide evli olduğunu bilmiyormuş ki neye tövbe etmiş anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?