• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmiş ilişkilerimiz bu günümüzü nasıl etkiliyor???

jade86

aşk şeriatı
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2012
255
5
68
Antalya
Geçmiş ilişkileriniz şu anı rahat yaşamanızı mı yoksa psikolojik çöküntünüzü mü sağladı??? :26::26::26::26:bi de geçmişte yaşadığınız aşkları sevgileri """iyi ki i""" diyerek mi anıyorsunuz yoksa """"keşke""" diyerek mi????

Son düzenleme:
Tabi ilk başlarda ister istemez psikolojik olarak çökersin.. hiçbirşey yapmak istemez hayattan zevk almazsın ama sonra değişir bu durum

tabi insan başta psikolojik çöküntü yaşar
önemli olan yapılan hatalardan ders almak tcrübe edinmek insanları daha iyi tanımaya başlamaktır.
geçmişte yaşanan kötü olayların faturasını bütün bir hayata ödetmek yanlış diye düşünüyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
soruyu tam anlayamadım canım biraz daha açar mısın

tabi ki... geçmişte yaşadığın ilişkilerin şu anda senin ilişkikerinde rahat olmanı mı sağladı yoksa geçmişte çok üzüldüğün ilişkiler yaşadığın için dikkatli olumanı mı???her şekilde düşüne bilirsin ruh halinde olumlu mu olumsuz mu olmanı sağladı ???

tabi ki... geçmişte yaşadığın ilişkilerin şu anda senin ilişkikerinde rahat olmanı mı sağladı yoksa geçmişte çok üzüldüğün ilişkiler yaşadığın için dikkatli olumanı mı???her şekilde düşüne bilirsin ruh halinde olumlu mu olumsuz mu olmanı sağladı ???

sonradan dşündüm de anlamışım soruyu :)

artık daha dikkatli davranıyorum
insanlara güvenmemeyi öğrendm
bazen hatalarımı dşünüp üzüldüğm oluyr ama sürekli olumsuz bir ruh hali içerisinde değilim

Ben sevgili olduğum insanları hiç sevemedim.
Tecrübe kazandırmaları açısından faydalı oldu; kendimi tanıma fırsatı verdi.
Neleri sevip sevmediğimi öğrendim bir ilişkide ve birlikte olabileceğim insanda.
Ama bazı şeyleri sevmeden yaşayınca sevgililik durumundan soğudum ben.
Artık hayal kuramaz oldum.
Hiç kimseye aşık olmadım hayatımda. (sadece birine aşık olduğumu sanıp aşk acısı çekmiştim, çok büyük bir aptallıktı :D)
Yani aşk nedir, sevdiğin biriyle öpüşmek, sevdiğine dokunmak, onu görünce kalbinin atması, bacaklarının titremesi nasıl bir şeydir bilmem.
Çok hissiz oldum daha da böyle olduğu için.
Sevmediklerimle bir şeyler yaşadığım için. :/
Yine de iyi ki diyorum. Kendim için iyi ki diyorum. Tecrübe çok önemli.

Ben sevgili olduğum insanları hiç sevemedim.
Tecrübe kazandırmaları açısından faydalı oldu; kendimi tanıma fırsatı verdi.
Neleri sevip sevmediğimi öğrendim bir ilişkide ve birlikte olabileceğim insanda.
Ama bazı şeyleri sevmeden yaşayınca sevgililik durumundan soğudum ben.
Artık hayal kuramaz oldum.
Hiç kimseye aşık olmadım hayatımda. (sadece birine aşık olduğumu sanıp aşk acısı çekmiştim, çok büyük bir aptallıktı :D)
Yani aşk nedir, sevdiğin biriyle öpüşmek, sevdiğine dokunmak, onu görünce kalbinin atması, bacaklarının titremesi nasıl bir şeydir bilmem.
Çok hissiz oldum daha da böyle olduğu için.
Sevmediklerimle bir şeyler yaşadığım için. :/
Yine de iyi ki diyorum. Kendim için iyi ki diyorum. Tecrübe çok önemli.

umarım en kısa zamanda aşk ın belirtilerini vücudunda hissetmeye başlarsın... ama anlayamadığım nasıl olupta sevmediğin erkeklerle vakit geçiyor.. zaman bile geçmez die düşünüyorum... o anı yaşayamazsın... ne hissediyorsun o anlarda,karşındaki insan anlamıyor mu yada???

umarım en kısa zamanda aşk ın belirtilerini vücudunda hissetmeye başlarsın... ama anlayamadığım nasıl olupta sevmediğin erkeklerle vakit geçiyor.. zaman bile geçmez die düşünüyorum... o anı yaşayamazsın... ne hissediyorsun o anlarda,karşındaki insan anlamıyor mu yada???

Umarım, sağol. :/

Ben de senin gibi düşünüyordum, sevmeden nasıl olur, sevmediği birine nasıl dokunur insan fln diye.
Ama oldu. Neden bunları yaşadım ben de bilmiyorum.
Yalnız karar aldım çok aşık olmadığım bir erkeğe dokunmak yok artık!
Vakit geçirmek de işkence gibi bazen, inanılmaz sıkıcı bir şey. Zaman geçmek bilmiyor dediğin gibi.
Oldu bitti, bu zamandan sonra olmasın. Napalım. :/

Karşımdaki insanlar o kadar aşıktılar ki bana, imayı geçtim, açık açık konuşsam da anlamıyorlardı; ya da anlamak istemiyorlardı.

Umarım, sağol. :/

Ben de senin gibi düşünüyordum, sevmeden nasıl olur, sevmediği birine nasıl dokunur insan fln diye.
Ama oldu. Neden bunları yaşadım ben de bilmiyorum.
Yalnız karar aldım çok aşık olmadığım bir erkeğe dokunmak yok artık!
Vakit geçirmek de işkence gibi bazen, inanılmaz sıkıcı bir şey. Zaman geçmek bilmiyor dediğin gibi.
Oldu bitti, bu zamandan sonra olmasın. Napalım. :/

dediğin gibi en azından erkek denen varlığın nasıl bi canlı olduğunu anlamış oldunn:30::30::30:

hiç pişman değilim geçmişte yaşadığım ilişkiler için.
zaten birini sevdim ve bana güvenmemeyi öğretti kendisi sağolsun.
aşkın acısını da yaşadım mutluluğunu da.
artık ne istediğimi biliyorum ve tecrübeliyim.
nasıl davranmam konusunda bir fikrim var.
bundan sonraki ilişkilerimde adımlarımı tecrübelerime göre atıcam.
en değerli benim ve karşımdaki de bunu bilmeli. :12:

Son düzenleme:
Back
X