Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
soruyu tam anlayamadım canım biraz daha açar mısın
tabi ki... geçmişte yaşadığın ilişkilerin şu anda senin ilişkikerinde rahat olmanı mı sağladı yoksa geçmişte çok üzüldüğün ilişkiler yaşadığın için dikkatli olumanı mı???her şekilde düşüne bilirsin ruh halinde olumlu mu olumsuz mu olmanı sağladı ???
sonradan dşündüm de anlamışım soruyu :)
artık daha dikkatli davranıyorum
insanlara güvenmemeyi öğrendm
bazen hatalarımı dşünüp üzüldüğm oluyr ama sürekli olumsuz bir ruh hali içerisinde değilim
Ben sevgili olduğum insanları hiç sevemedim.
Tecrübe kazandırmaları açısından faydalı oldu; kendimi tanıma fırsatı verdi.
Neleri sevip sevmediğimi öğrendim bir ilişkide ve birlikte olabileceğim insanda.
Ama bazı şeyleri sevmeden yaşayınca sevgililik durumundan soğudum ben.
Artık hayal kuramaz oldum.
Hiç kimseye aşık olmadım hayatımda. (sadece birine aşık olduğumu sanıp aşk acısı çekmiştim, çok büyük bir aptallıktı)
Yani aşk nedir, sevdiğin biriyle öpüşmek, sevdiğine dokunmak, onu görünce kalbinin atması, bacaklarının titremesi nasıl bir şeydir bilmem.
Çok hissiz oldum daha da böyle olduğu için.
Sevmediklerimle bir şeyler yaşadığım için. :/
Yine de iyi ki diyorum. Kendim için iyi ki diyorum. Tecrübe çok önemli.
umarım en kısa zamanda aşk ın belirtilerini vücudunda hissetmeye başlarsın... ama anlayamadığım nasıl olupta sevmediğin erkeklerle vakit geçiyor.. zaman bile geçmez die düşünüyorum... o anı yaşayamazsın... ne hissediyorsun o anlarda,karşındaki insan anlamıyor mu yada???
evli misin???peki
Umarım, sağol. :/
Ben de senin gibi düşünüyordum, sevmeden nasıl olur, sevmediği birine nasıl dokunur insan fln diye.
Ama oldu. Neden bunları yaşadım ben de bilmiyorum.
Yalnız karar aldım çok aşık olmadığım bir erkeğe dokunmak yok artık!
Vakit geçirmek de işkence gibi bazen, inanılmaz sıkıcı bir şey. Zaman geçmek bilmiyor dediğin gibi.
Oldu bitti, bu zamandan sonra olmasın. Napalım. :/
erkekleri tanımanın en özgür zamanı
yok bekarım ........
dediğin gibi en azından erkek denen varlığın nasıl bi canlı olduğunu anlamış oldunn![]()
Evet hem çok saf, hem de çok duygusallar.
Benim gördüğüm bu.
Kadınlar çok daha güçlü ve akıllı onlardan.
erkekleri tanımanın en özgür zamanı![]()
ewet haklısın... kendi adıma konuşmak gerekirse biz tam anlamıyla şeytan varlıklarız o masumların yanında![]()
evet bazen düşünüyorum karşıma evlenmeyi yüzde yüz isteyeceğim
mantığımın ve kalbimin seveceği biri çıkıcak mı diye
Evet hem çok saf, hem de çok duygusallar.
Benim gördüğüm bu.
Kadınlar çok daha güçlü ve akıllı onlardan.