• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmiş ilişkilerimiz bu günümüzü nasıl etkiliyor???

ben de aldatıldım...
karmaşık karışık bir olay..
ama basından beri eski sevgilisi ile de görüşmüş..
beş ay sonra tesadüfen ögrendim durumu...online faturadan.. numaraya mesaj atılmış gece tesadüfen sordum o da gecmiş dedi acma o konuları dedi...
meger her ay bir kac günde olsa gece gündüz mesajlaşmışlar...
bu konuda hassastık basında anlaşmıştık olaki mesja atarsa haber vercek cevap yazmıcaktı
haber vermedi mi verdi... ama bir kere mesaj attı bende benim kız arkadasım var dedim dedi..
bunu dedikten bir hafta sonra gördüm fatura detayını tesadüfen..
ha mesaj atma sebebide eski sevgilisi acı cekiyormuş kızın acısını dindirmiş kız bir yıl önce ayrıldı benle cıktıgını ögrenince acı cekmiş..
bizim oglan da kızı teselli etmiş vicdanı el vermemişmiş... ondan mesja atmış.. hatta gece yarıları bile atılmış mesaj...
sonra neler neler oldu...

şimdi mi? adam beni sucluyor... benmişim suclu olan bu ilişkinin bitme sebebi..
dün aradı beni sucluyor yine... ben şüphe duuyuyorum diye..
dün konusurken benimde söyleyeceklerim var dedim ben de dile getiermek istiyorum icimdekileri dedim
ne mi yaptı?? sinirlendi dinlemeden telefonu suratıma kapattı.
şimdi mi bir bucuk gündür tık yok..face de hala el ele fotomuz var ve ilişkisi var yazıyor.(sanırım hocalarından akrabalarından cekiniyor yine ayrıldın mı demesinler diye)
ha bir de bana iki sevgilim olmuştu demişti meger dört tane olmuş bunu da dün tasadüfen ögrendim

şimdi soruyorum evet beni sevmiyor biliyorum
evet ben de onu istemiyorum ne hali varsa onu görsün... ta başladıgımdan beri geri dönüp bakınca bir ücüncü kişinin olmadıgı ay yok.. bana kattıgı olumlu hiç bir anı kalmadı elimde. hepsi yalan dolanmış ve o ilkimdi..biliyordu bunu...ama soruyorum size bunları yapan biri de pişman oluyr mu?? bir gün onunda ici acır mı?
bir gün pişman olsun bir gün boş da olsa mesaj atsın istiyorum
istiyorum işte benden aldıklarının bedeli onlar olsun..
br gün bir gün pişman olsun ben hata yaptım desin o gururu onu bogsun istiyorum....

Benimde bir sevgilim beni terk etmişti hiç pişmanlıkla bana dönmedi, msj atmadı, aramadı ama duydum ki her önüne gelen güzel hatunla takılıyormuş ben onu ciddiye aldığım için beni terk etmişti iki sene oldu hala tık yok pişman olmamış demek ki ve demek ki benden sonra kim bilir kaç kişi geldi geçti onun için.. bazıları böyle egoist oluyorlar işte benden isterdim pişman olmasını görmek o tadı tatmak ama nasip olmadı yapacak birşey yok.

ben de aldatıldım...
beş ay sonra tesadüfen ögrendim durumu...online faturadan.. numaraya mesaj atılmış gece tesadüfen sordum o da gecmiş dedi acma o konuları dedi...
bu konuda hassastık basında anlaşmıştık olaki mesja atarsa haber vercek cevap yazmıcaktı
haber vermedi mi verdi... ama bir kere mesaj attı bende benim kız arkadasım var dedim dedi..
ha mesaj atma sebebide eski sevgilisi acı cekiyormuş kızın acısını dindirmiş kız bir yıl önce ayrıldı benle cıktıgını ögrenince acı cekmiş..
bizim oglan da kızı teselli etmiş vicdanı el vermemişmiş... ondan mesja atmış.. hatta gece yarıları bile atılmış mesaj...

dün konusurken benimde söyleyeceklerim var dedim ben de dile getiermek istiyorum icimdekileri dedim
şimdi mi bir bucuk gündür tık yok..face de hala el ele fotomuz var ve ilişkisi var yazıyor.(sanırım hocalarından akrabalarından cekiniyor yine ayrıldın mı demesinler diye)
ha bir de bana iki sevgilim olmuştu demişti meger dört tane olmuş bunu da dün tasadüfen ögrendim

evet ben de onu istemiyorum ne hali varsa onu görsün... ta başladıgımdan beri geri dönüp bakınca bir ücüncü kişinin olmadıgı ay yok.. bana kattıgı olumlu hiç bir anı kalmadı elimde. hepsi yalan dolanmış ve o ilkimdi..biliyordu bunu...ama soruyorum size bunları yapan biri de pişman oluyr mu?? bir gün onunda ici acır mı?
br gün bir gün pişman olsun ben hata yaptım desin o gururu onu bogsun istiyorum....
bazı erkekler sadece kendilerinin can acıtma özelliği var zannederler....senin yaşadığın olayda inan ki eski sevgilin zaten senin ona karşı olan hiç bir duyguyu anı haketmemiş ta başından... o seni kandırdığını zannetmiş sadece... şunu bilmeni isterim ki o kişi arkasından üzülenecek kadar bile değere sahip değilmiş:45:pişman olsun diyorsun ya öle bi adam o duyguyu bile hissedemez o yüzden sakın mesaj atmasını aklından bile geçirerek isteme... sen bundan sonra sadece seni mutlu edecek adamı bulmak için vakit harcaaaa!!!

ben de aldatıldım...

bazı erkekler sadece kendilerinin can acıtma özelliği var zannederler....senin yaşadığın olayda inan ki eski sevgilin zaten senin ona karşı olan hiç bir duyguyu anı haketmemiş ta başından... o seni kandırdığını zannetmiş sadece... şunu bilmeni isterim ki o kişi arkasından üzülenecek kadar bile değere sahip değilmiş:45:pişman olsun diyorsun ya öle bi adam o duyguyu bile hissedemez o yüzden sakın mesaj atmasını aklından bile geçirerek isteme... sen bundan sonra sadece seni mutlu edecek adamı bulmak için vakit harcaaaa!!!

Benimde bir sevgilim beni terk etmişti hiç pişmanlıkla bana dönmedi, msj atmadı, aramadı ama duydum ki her önüne gelen güzel hatunla takılıyormuş ben onu ciddiye aldığım için beni terk etmişti iki sene oldu hala tık yok pişman olmamış demek ki ve demek ki benden sonra kim bilir kaç kişi geldi geçti onun için.. bazıları böyle egoist oluyorlar işte benden isterdim pişman olmasını görmek o tadı tatmak ama nasip olmadı yapacak birşey yok.

yok yaaa böle adamların tek stop düğmesi var:40:erkekliklerinin yok olduğu zaman... o zaman hangi makzemeyle hatunlarla takılacaklarrrr:52::52:

ama aptal olmadıgımı bilmesini istiyorum :((
şuan bile bizim fotomuz var profilinde..
benden aldıkları yanına kar kalmasın istiyorum o kadar cok sey söylemek istiyorum ki....
evet hissedemez ama icmde kalmasın istiyorum ben de :(( bilmiyorum ki:(( napcam bekliyorum ama dayanılmaz oluyor kullanılmışlık hissi bitiriyor beni

bende senin gibiydim
bi gün karşıma öyle biri çıktı ki feleğim şaştı
kimseye eyvallahı yoktu
kendi dünyasında mutluydu sürekli okuyor kendini geliştiriyordu
her alanda az çok bilgisi vardı
girdiği ortamların gözdesiydi
konuşması tavırları..ne biliyim herşeyi farklydı diğer tanıdğm insanlardan
gerçekten çok güçlü olarak görürdüm onu
hiç kimse yıkamaz derdim
sağolsun beni yıktı geçti
daha yeni yeni toparlanıyorum
umarım senin ki böyle olmaz canım

"Güçlü erkek yıkıp geçer" gibi bir imaj varsa at onu kafandan o zaman bundan sonra. :50:

İzin vermediğimiz şeyleri yaşamıyoruz zaten şu hayatta.
İyi düşünürsek iyi olur. (;

"Güçlü erkek yıkıp geçer" gibi bir imaj varsa at onu kafandan o zaman bundan sonra. :50:

İzin vermediğimiz şeyleri yaşamıyoruz zaten şu hayatta.
İyi düşünürsek iyi olur. (;

o zaman hem güçlü hemde sadık erkeklere içelimm :7::7::7:

:1::1:

Geçmiş ilişkim deyince aklıma ilk gelen evliliğim oldu.:49:
Baştan sona hatalı bir evlilikti.
Zayıf karakteri yüzünden maddi ve manevi gereğinden fazla yıprandım. Boşa çaba gösterdim. Düzelir mi diye?:40:
Yok düzelmedi.
Hep derim o beni çok sevdi belki de ben onu bu kadar sevmedim diye.:31:
Ama sadece severek,aşkımdan ölerek evliliğimizi yürütemeyeceğimizi öğrendim/öğrendik.
Bugünüme bakıyorum da evliliğiminden bir tek iz kalmamış. Kanırta kanırta söküp attım içimden onu. Tanımıyorum onu ben!:12:
Siz de bakmayın geriye!:55:
Unutmayın her insan yeni bir hayat/yeni bir aşk/yeni bir dünya!:16:

Şimdi bide söyle tipler var mesela bana aşık sülük yapışık peşimden koşan biri bir başka bayana sümüğünü atmıyor ee bunlara ne dicez birde öyle düşünmek şart o yüzden önümüze bakalım:10:

Şimdi bide söyle tipler var mesela bana aşık sülük yapışık peşimden koşan biri bir başka bayana sümüğünü atmıyor ee bunlara ne dicez birde öyle düşünmek şart o yüzden önümüze bakalım:10:

ya öle okuyunca aklıma geldi;biz kadınlarda peşinden koşturan adamlara bayılıyoruz...:23: peşimizden koşanada arkamıza bile bakmadan kaçıyoruz :10:

Geçmiş ilişkileriniz şu anı rahat yaşamanızı mı yoksa psikolojik çöküntünüzü mü sağladı??? :26::26::26::26:bi de geçmişte yaşadığınız aşkları sevgileri """iyi ki i""" diyerek mi anıyorsunuz yoksa """"keşke""" diyerek mi????

mutluluğun tadını çıkaramama gibi bi sendrom oluşturdu bende
şuan yaşadığım herşey çok güzel,hep yaşamayı hayal ettiğim şeyler..ama mutlu olmayı beceremiyorum zaman zaman..ne bileyim mutsuz olmak için sebepler buluyorum bazen
aslında daha çok kıymet bilip daha bi mutlu olmaya uğraşmak gerekli kötü bir eski ilişki yaşadığın zaman ama bende böyle olmadı

iyi ki diye anmıyorum kesinlikle..keşke o kadar üzülmeseydim,yıpranmasaydım diyorum
ama iyi ki bitmiş iyi ki şuan hayatımda olan insan hayatıma girmiş diyorum :16:

Herkesin yaşadığı kendine elbette ama çok kötü etkiliyor...
Neden neden ben diyorum istemsiz...
Kimi zaman yaşadıklarım hiç ummadığım anda gözümün önünden film şeridi gibi geçiyor.
Yaşadığım kötü şeyler...
Saf iyi niyetli davranıp da kandırıldıklarım...
Hepsi birer birer oyuyor kalbimi böyle zamanlarda.
O büyük imtihanım geliyor bazen aklıma sonra... Tekrar yaşayacak mıyım bunu diyorum kendime...
Bu yüzden sevgilimi boğuyorum boğuyorum boğuyorum...
Kalkıp onu 50 yaşındaki kadınlardan filan kıskanıyorum.
Anlam veremiyor... Saçmalıyorum zannediyor.
Ona yaşadıklarımı, içimdeki fırtınaları anlatamam...
Benim midem bulanırken onunkini de bulandıramam, hakkım yok deyip unutmaya çalışıyorum.
Bazen geçmiş, gelecekle beraber saflığınızı iyi niyetinizi de süpürebiliyor...
İyi ki yaşamışım diyemiyorum...
Keşkem yok ama iyi ki diyemiyorum maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
pismanlik duymuyorum . Yasamam gerekiyormus yasadim. Tabi keske öyle yapmasaydim dedigim seyler olmustur ama olmusla ölmüse care yok diye bosuna dememisler.

Tecrübe sahibi oldum yasadiklarim sayesinde, simdiki attigim/atacagim adimlarda daha dikkatli oluyorum ve birseyi yapmadan iki defa düsünüyorum.
Ilk Askimlada iyiki cikmisim iyiki onu sevmisim:) Herzaman kalbimde

şuan yaşadığım herşey çok güzel,hep yaşamayı hayal ettiğim şeyler..ama mutlu olmayı beceremiyorum zaman zaman..ne bileyim mutsuz olmak için sebepler buluyorum bazen
aslında daha çok kıymet bilip daha bi mutlu olmaya uğraşmak gerekli kötü bir eski ilişki yaşadığın zaman ama bende böyle olmadı

iyi ki diye anmıyorum kesinlikle..keşke o kadar üzülmeseydim,yıpranmasaydım diyorum

Canım benim....:16:
Şöyle bir geriye bakınca,ben evliydim sen şu andığın adamla beraberdin biz tanıştığımızda...:ssz:
Bak hayatımızda neler neler değişti bu bile bize moral vermeli. Demek ki her kapanan kapıdan sonra yepyeni hatta daha güzel yollar açılıyor önümüze.
Sakın sakın mutsuz olma,hep gülecek,moralini düzeltecek bahaneler bul ve gülümse.:21:
Geçmişi unut,sil demem zaten istesen de silemezsin ama düşünme nolur...

Yanlış,acı tecrübelerimiz var ama inan bana güzel gelecek çok yakın!!!:nazar:

Canım benim....:16:
Şöyle bir geriye bakınca,ben evliydim sen şu andığın adamla beraberdin biz tanıştığımızda...:ssz:
Bak hayatımızda neler neler değişti bu bile bize moral vermeli. Demek ki her kapanan kapıdan sonra yepyeni hatta daha güzel yollar açılıyor önümüze.
Sakın sakın mutsuz olma,hep gülecek,moralini düzeltecek bahaneler bul ve gülümse.:21:
Geçmişi unut,sil demem zaten istesen de silemezsin ama düşünme nolur...

Yanlış,acı tecrübelerimiz var ama inan bana güzel gelecek çok yakın!!!:nazar:

canım Lalişim en çok da senin bu olumlu,motive edici mesajlarını özledim valla :16:
Gerçi desteğin faceten de devam etti hep ama forumun o eski havasını hissettim bu yazını okuyunca
Hepimizin hayatı çok güzel olsun inşallah bundan sonra :29:

Herkesin yaşadığı kendine elbette ama çok kötü etkiliyor...
Neden neden ben diyorum istemsiz...
Kimi zaman yaşadıklarım hiç ummadığım anda gözümün önünden film şeridi gibi geçiyor.
Yaşadığım kötü şeyler...
Saf iyi niyetli davranıp da kandırıldıklarım...
Hepsi birer birer oyuyor kalbimi böyle zamanlarda.
O büyük imtihanım geliyor bazen aklıma sonra... Tekrar yaşayacak mıyım bunu diyorum kendime...
Bu yüzden sevgilimi boğuyorum boğuyorum boğuyorum...
Kalkıp onu 50 yaşındaki kadınlardan filan kıskanıyorum.
Anlam veremiyor... Saçmalıyorum zannediyor.
Ona yaşadıklarımı, içimdeki fırtınaları anlatamam...
Benim midem bulanırken onunkini de bulandıramam, hakkım yok deyip unutmaya çalışıyorum.
Bazen geçmiş, gelecekle beraber saflığınızı iyi niyetinizi de süpürebiliyor...
İyi ki yaşamışım diyemiyorum...
Keşkem yok ama iyi ki diyemiyorum maalesef.

O kadar aynı ki hissettiklerimiz canım benim
Zaten hep birbirimizi görürdük yazdıklarımızda :16:
Şu kıskançlık konusunu birebir bende de var en alakasız insanları kıskanabiliyorum
O da bu durumu ona olan güvensizliğimle açıklıyo ve cidden çok gücüne gidiyo
Zaman zaman dizginleyebiliyorum ama zaman zaman da alıyo başını gidiyo valla
Geçmişin faturasını bugünümüzdeki insanlara kesiyoz malesef :26:

canım Lalişim en çok da senin bu olumlu,motive edici mesajlarını özledim valla :16:
Gerçi desteğin faceten de devam etti hep ama forumun o eski havasını hissettim bu yazını okuyunca
Hepimizin hayatı çok güzel olsun inşallah bundan sonra :29:

O kadar aynı ki hissettiklerimiz canım benim
Zaten hep birbirimizi görürdük yazdıklarımızda :16:
Şu kıskançlık konusunu birebir bende de var en alakasız insanları kıskanabiliyorum
O da bu durumu ona olan güvensizliğimle açıklıyo ve cidden çok gücüne gidiyo
Zaman zaman dizginleyebiliyorum ama zaman zaman da alıyo başını gidiyo valla
Geçmişin faturasını bugünümüzdeki insanlara kesiyoz malesef :26:

Fatura neyim kesmek yok!!!!!:20:
Hepinizi kıtır kıtır ben keserim AlimAllah!
Kardeşimsiniz ikiniz de tamam ama tersim fenadır benim:15:
Kızdırmayın kafamı!:ssz:
Biraz sabır bol dua görün bakın herşey nasıl güzel olacak inşallah..:nazar:

inan o sendrom herkeste oluyorrr... çok mutlu iken mutlaka bi sorun aramaya çalışıyorsun hayatındaa... sonra toptan bunalıma giriyorsunnn... kendini kötü hissetme o anlamda:34:

iyi ki hayatıma girmiş keşke hayatımdan çıkmasaydı diyorum hep:26:

Back
X