Gecmis reglimden tam 51 gun gecti

Fatoss3888

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2021
26
15
3
24
Kizlar gecen ay normalde 36 gunde bir adet olurum ama gecen ay 45. Gun oldum bu ay 51. Günüm ama hala adet olmadim 1 oglum var 2 yasinda ben 20 yasindayim gebelik yok o kesin cunku kan testi yaptırdım dün .bugun doktor randrvum var cok korkuyorum kotu bisey cikacak diye ayni durumu yasayan oldu mu sizce nedendir bukadar gecikme ben menopozdan yada rahim kanserinden şüpheleniyorum bilmiyorum abartıyor muyum:((

Kizlar gecen ay normalde 36 gunde bir adet olurum ama gecen ay 45. Gun oldum bu ay 51. Günüm ama hala adet olmadim 1 oglum var 2 yasinda ben 20 yasindayim gebelik yok o kesin cunku kan testi yaptırdım dün .bugun doktor randrvum var cok korkuyorum kotu bisey cikacak diye ayni durumu yasayan oldu mu sizce nedendir bukadar gecikme ben menopozdan yada rahim kanserinden şüpheleniyorum bilmiyorum abartıyor muyum:KK43:(
Canım pco olabilir benimde adetlerim böyle hatta 3 4 ay olmadığımı bilirim pcoluyum ben o yüzden sende de olabilir ya da kilo problemin varsa oda engel adet olmaya

Canım pco olabilir benimde adetlerim böyle hatta 3 4 ay olmadığımı bilirim pcoluyum ben o yüzden sende de olabilir ya da kilo problemin varsa oda engel adet olmaya
Cnm kilo problemim yok orta kilodayim ama pco olsaydi en basinda olmazmiydi 2 yasinda oglum var ve dusundugumuz ay hamile kaldim

Cnm kilo problemim yok orta kilodayim ama pco olsaydi en basinda olmazmiydi 2 yasinda oglum var ve dusundugumuz ay hamile kaldim
Hayır canım sonradanda oluşabilen bi hastalık bu vücut yapıyor işte hormonlarla ilgili ama kötüsünü düşünme kanser vs. olduğunu sanmam zaten haber et sonucunu

Tmm cnm saat 4 te randevum. Var yazarim
Hayır canım sonradanda oluşabilen bi hastalık bu vücut yapıyor işte hormonlarla ilgili ama kötüsünü düşünme kanser vs. olduğunu sanmam zaten haber et sonucunu
Doktor once kan testi yapti gebelik varmi diye ama ben netten baktım yok gebelik ona gore adet sokturucu ilac verecekmis 3. Gunu tahlil yapacakmis ama hic normal bir durum degil bu dedi

Ben de bundan onceki 2 ay cok gecikti adetim birinde 18 gun digeri de 10 gunu asmiti gectigimiz ayda 27 günde oldum tekrar duzene girdi. Tum testleri yaptirdim hersey normal. Mevsimsel ya da stres kaynakli olabilir dedi doktor. Gonlunuzu ferah tutun.

Doktor once kan testi yapti gebelik varmi diye ama ben netten baktım yok gebelik ona gore adet sokturucu ilac verecekmis 3. Gunu tahlil yapacakmis ama hic normal bir durum degil bu dedi
İnşallah hormon testin güzel çıkar canım önemli bişey yoktur

Back
X