Geçmiş takılıp kalmak gitmek yada kalmak tüm meselemiz bu

ezraaaa

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
79
96
18
31
Iyi aksamlar hanimlar
Merak ediyorum kimler benim gibi dusunuyor kimler bana yeni fikirler verebilir belkide bunu yorumlarla beraber kapaticaz kuzenim daha oncebir olay yaşadı nisanlisiyla arasinda güven problemi suan dugun olacakken seneye ertelendi ve sonuca baglanmasi bekleniyor kiz kiza otururken yine aklimiza bura geldi ozmanlar cok yardimci olmuslardi kuzenim fevri iken sakin kalabilmisti kisaca anlatayom nisanlisi bir arkadasini goruyor gazinoda calisan ve num aliyor is bulmak için kuzenime hic bahsetmiyor kuzenik cebinde num buluyor ve soruyor uvey kuzenim vs diye gecistiriyor kuzenim israrci olunca anlatiyor ne niyetle alindi bilinmiyor . Sizce unutup devammi etmeli yoksa bu hep karsisinami cikar isitip isitip kavga edilirmi kuzenim birz ince dusunur kendinden emin olamiyor seviyor ama aklima gelirse sevgim azalirsa evlendikten sonra hatirladikca diyor hizli yazdim kbakmayin bebegimi uyutmaya calisirken yaziyoruz yorumlar fikirler icin simdiden tskler.

Cebinimi karistiriyor nisanlisinin? ne yani numara felan hic olmicakmi cebinde herseyden haberdarmi olcak liste elinemi verilcek? yadirgamak gibi olmasinda isterse cocugunda niyeti kötü olsun ama senin kuzeninede pek hak vermiyorum bencede ertelesinler düsünsünler ..

Belirsizlikler varken ve güven duygusu olmadan evlilik kurulmaz.
Kim ne derse desin bu böyle.
Sonradan çok başı ağrır.

Gazinodan arkadsim deseydi daha mı şık olurdu. Ateşe barutla gitmek olmazmıydı..

Kuzeninin içinde hep bir güvensizlik olacak bu iş böyle gitmez askıya almanın alemi yok ya şimdi bitirsin yada düğün yapılsın biz ne desek boş sonuçta nişanlısını herkesten iyi kuzenin tanır

Kuzeniniz takıntılı bir insansa hiç evlenmesin. İlerde bu konu ve daha çok fazlası evliliğe zarar verebilir.

Back
X