- 5 Temmuz 2017
- 3
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi norolim136
kizlar lutfen yargilamadan yardimci olun kafam cok karısık icinden cikamiyorum . 22 yasindayim 1 sene once 5 yildir iliskim olan nisanlimdan ayrildim . pskolojik olarak cok zor donemler gecirdim kendimde degildim . o sırada karsima kuzenimin arkadasi cikti o duygusal boslukta yanlis oldugunu bile bile cocugun evine gittim ve öpustuk sevgili bile degildik ve bidaha görusmek istemedim bu cocugun adi samet sametin en yakin arkadasi ali de benim 5 yil oncesinden cok yakin bi arkadasim . Daha sonra Ali yazdi ve konusmaya basladik cok yakin arkadas olarak ama surekli konusup bulusunca birbirimize cok uygun oldugumuzu anladik ve cidden bana deger verdigini gozlerinden anlayabiliyodum . dun samet ali ben ve kuzenim sinemaya gittik . Ali sarildi orda bana ve aksamda duygularini acti . Bende samete yazdim Ali bana karsi biseyler hissediyo hic biseyden haberi yok dedim ve oda soz verdik kimseye soylemiycegimize istemeseydin yaklasmazdin gozumle gordum bugun dedi ve soyleme sakın dedi . Bende mecburen Aliye mesaj atip konusmayi kestim sebepsiz yere ve cok uzuldu defalarca aradi yazdi kuzenime yazdi ama cevap veremedim . Aliye karsi biseyler hissetmeye baslamistim ama hem kendime yakistiramadim hemde ona ayip etmek istemedim . Ne yapmaliydim dogru mu yapmisim ?