gecmis yuzunden karsima cikan insani üzdum ?

norolim136

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2017
3
0
1
28
kizlar lutfen yargilamadan yardimci olun kafam cok karısık icinden cikamiyorum . 22 yasindayim 1 sene once 5 yildir iliskim olan nisanlimdan ayrildim . pskolojik olarak cok zor donemler gecirdim kendimde degildim . o sırada karsima kuzenimin arkadasi cikti o duygusal boslukta yanlis oldugunu bile bile cocugun evine gittim ve öpustuk sevgili bile degildik ve bidaha görusmek istemedim bu cocugun adi samet sametin en yakin arkadasi ali de benim 5 yil oncesinden cok yakin bi arkadasim . Daha sonra Ali yazdi ve konusmaya basladik cok yakin arkadas olarak ama surekli konusup bulusunca birbirimize cok uygun oldugumuzu anladik ve cidden bana deger verdigini gozlerinden anlayabiliyodum . dun samet ali ben ve kuzenim sinemaya gittik . Ali sarildi orda bana ve aksamda duygularini acti . Bende samete yazdim Ali bana karsi biseyler hissediyo hic biseyden haberi yok dedim ve oda soz verdik kimseye soylemiycegimize istemeseydin yaklasmazdin gozumle gordum bugun dedi ve soyleme sakın dedi . Bende mecburen Aliye mesaj atip konusmayi kestim sebepsiz yere ve cok uzuldu defalarca aradi yazdi kuzenime yazdi ama cevap veremedim . Aliye karsi biseyler hissetmeye baslamistim ama hem kendime yakistiramadim hemde ona ayip etmek istemedim . Ne yapmaliydim dogru mu yapmisim ?

Sanem'le iletişimi kes ve Aliye de durumu anlat, kabul ederse eder.

Tek bi söz bile söylemeyip gitmekten iyidir, bitecekse doğru düzgün bitsin.

ali ye karşı dürüst ol.
onun tepkisine göre de yolunuzu çizersiniz.
sametle bunu aranızda sır tutmanizda bu sebepten dolayı hiç bir açıklama yapmadan aliyi ortada bırakmanız da doğru değil.
kaybedeceksenizde dürüstlükten kaybedin.
bırakın kararı ali versin.
hakkınızda hayırlısı olsun..

bugun aliyle konustum bi hata yaptigimi ve soyliyemiyecegimi soyledim oda resmen yalvardi ama cesaret edip soyleyemedim oysaki hersey cok iyiydi ama onu kaybettim

Hadi ya. Kaybettim derken? Yani kabul etmedi mi? Ya bence söylememeliydin. Hem söz vermişsiniz aranızda kalacağına. Ali yokken yaşanan bir şey yüzünden neden kaybettin ki. Keşke söylemeseydin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…