• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmişe Dair Ukde

Aah ah. Eskiden kaç ebeveyn çocuğuna sevgisini gösterirdi ki. Benim annem de bu yaşıma kadar bayram dışında hiç sarılıp öpmez ama bu sevilmediğim anlamına gelmez. Onlar da öyle görmüş alışmışlar. O yüzden suçlamamak lazım. Hayatınız bu kadar zor geçmeseydi okumak için belki bu kadar çaba göstermezdiniz. Yaşadığınız zorluklar sizi iyi yerlere taşımış. Daha da güzel yerlere taşır inşallah

Aah ah. Eskiden kaç ebeveyn çocuğuna sevgisini gösterirdi ki. Benim annem de bu yaşıma kadar bayram dışında hiç sarılıp öpmez ama bu sevilmediğim anlamına gelmez. Onlar da öyle görmüş alışmışlar. O yüzden suçlamamak lazım. Hayatınız bu kadar zor geçmeseydi okumak için belki bu kadar çaba göstermezdiniz. Yaşadığınız zorluklar sizi iyi yerlere taşımış. Daha da güzel yerlere taşır inşallah
Onları suçlamiyorum aslında bir ömür zorluk yaşamışlar. Onlarin çocukluğunu da pek parlak geçmemiş. Kuşaklar arası sevgi yoksunluğu aktarımı mevcut. Bizler bunun bilincindeyiz. Çocuklarımız bu eksikliği hissetmemeli.O yuzden çocuğuma sık sık durup dururken onu sevdiğimi söyluyorum. Etkili oluyor :)

Back
X