geçmişe özlem

mutsuzperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
966
341
73
Herkese meraba

Kızlar size sorum şu 6 aylık evliyim,allaha sükür aşırı buyuk bi sorunumz yok gayet güzel anlaşıyoruz ama bazen bekar günlerimi özlüyorum,kız arkadaslarımla görüşüp rahat rahat oturdugumuz dedıkodu yapıp sohpet ettiğimz alişveriş yaptıgımz gönlümüzce eğlendiğimz zamanları özlüyorum.Dışarı cıksam eşim arar gec kalma diye bazen çok fazla boguldugumu hissediyorum.Sizinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek istedgınız bazen hiçkimseyi düşünmeden aklınıza eseni yapmak istedgnz oluyo mu ?

Mesela eskiden hep kuzenlerimle arkadaslarımla kalırdık ya onlarda ya bizde sabaha kadar otururr konusup dertleşirdik şimdi bunun asla olamıycagını bilmek çok kötü.6 aydır arkadaşlarımla zaman geçiremiyorum.

maalesef evliliğin ilk zamanlarında aynı şeyleri ben de yaşadım.Alışamamaktan kaynaklanıyor galiba daha çok yenisiniz.Hatta gece uyanırdım eşimi yanımda görünce o kadar moralim bozulurdu ki anlatamam,bekarlık günlerimi ben de çoközlerdim.Ama zaman geçtikçe inan geçiyor bu duygular kendini sıkma moralini bozma.

canım ben 4 buçuk yıllık evliyim hala geçmişi özlediğim oluyor...ilk zamanlar elbette daha hassas oluyor insan ama 1 yıl 5 yıl 8 yıl illa ki yeri dolmuyor baba evinin...anna -baba gibisi var mı ya:43::43::43: bizim evlatlarımız da bize özlem duyacak ama sonra:16::16::16:

Bunlari okuyunca benim esim bir anormal geliyor gozume.
Hic kisitlamiyor hatta kovuyor bile evden:D adamin umru degil
Saldim cayira mevlam kayira...

Bunlari okuyunca benim esim bir anormal geliyor gozume.
Hic kisitlamiyor hatta kovuyor bile evden:D adamin umru degil
Saldim cayira mevlam kayira...

benzeri bi kocada benim olsaydı keşke:=))tek başıma anneme gidemiyorum şoförüm gibi bırakıp alıyo...ama benim eşim çok kıskanç beraberken bile adamlar bana baktığı için korkuyo:)alıştım ama şikayet etmiyorum

ben daha gitmeden özlemeye basladım desem :)
Nişanlıyız ama heran heryerde haber veririm buda beni boğuyor cunkü hiç bu sekilde alışmadım türkiyede oldukca heryere kendi götürür yani insan sıkılıyor

bende şuan aynı senin gibiym bekarlık sultanlıkmış diyorm..baba evimdei rahatlık sorumluluk yok.yiyip içip atrmışım orda üsteik gereksiz kaprislerimi çekerlermişde ben kıymetini bilmeişim ....çok acı

Herkese meraba

Kızlar size sorum şu 6 aylık evliyim,allaha sükür aşırı buyuk bi sorunumz yok gayet güzel anlaşıyoruz ama bazen bekar günlerimi özlüyorum,kız arkadaslarımla görüşüp rahat rahat oturdugumuz dedıkodu yapıp sohpet ettiğimz alişveriş yaptıgımz gönlümüzce eğlendiğimz zamanları özlüyorum.Dışarı cıksam eşim arar gec kalma diye bazen çok fazla boguldugumu hissediyorum.Sizinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek istedgınız bazen hiçkimseyi düşünmeden aklınıza eseni yapmak istedgnz oluyo mu ?

Mesela eskiden hep kuzenlerimle arkadaslarımla kalırdık ya onlarda ya bizde sabaha kadar otururr konusup dertleşirdik şimdi bunun asla olamıycagını bilmek çok kötü.6 aydır arkadaşlarımla zaman geçiremiyorum.

merhaba canımcım..elbette ınsan özluyor eskıleri bekar zamanında ki günlerini..ama herşeyin yeri farklı güzel bence..
evet bende aılemı ozluyor arkadaşlarımla sabahlara kadar takıldığım zamanları özluyorum ama evlendıkten sonra gerıye donmek ıstesekte aynı olmuyor hıcbırsey..
bak benım esımle sorunlarım olmuştu aılemın yanında kalmıştım bir süre annemın babamın yanında eskısı gıbı rahat olamadım mesela..yıllarımı geçirdiğim oda ev bana yabancıydı sanki.Allahım kımseyı yuvasından ayırmasın bence...
zamanla sende evını arayacaksın bı yere gıttığınde evıne donmek ıcın can atacaksın emin ol :34:

bende şuan aynı senin gibiym bekarlık sultanlıkmış diyorm..baba evimdei rahatlık sorumluluk yok.yiyip içip atrmışım orda üsteik gereksiz kaprislerimi çekerlermişde ben kıymetini bilmeişim ....çok acı

tatlım daha cok yenı evlısın boyle hıssetmen normal...ama bır sure sonra evıne evlılığe alışacaksın....
kendi evının hanımı,kraliçesi olmak gibi varmı ya :21:

geçmişe özlem tabiki oluyor ancak şu an bekar olsaydım eski ortamımı bulamıyacaktım. ben gibi diğer arkadaşlarımda evliler. üstelik sıkı dostlarımın hepsi farklı ildeler... şimdi ise eskiden yaşadığım tatlı güzel anılarım var... geçmişte yaşamak elime birşey geçirmez.

siz yeni evlisiniz eşinizle güzel güzel anılarınız olsun.

eşinel büüyk problemn yokmuş. buna şükretmelisin. hem probelm olup hem de özleseydin nasıl dayanacaktın???????????
ben de özlüyorum eski günlerimi.........

ndn kısıtlıyor kı..
bende cıkayım gezeyım dolasayım karısmaz bana..
ama yasadıgımız yer kotu olunca askım su saatı gecırmemeye bak dıyor..
ama malesef benımde gezıp bı yudum kahve ıcecegım kımsem yok burda...

sana gelınce zamanla alısırsın ama esınle konusman gerek bu konuyu...
o senın hayat ortagın artık herseyı acıkca konusabılırsın..

kanayan yarama tuz bastın. niye erkekler istediği herşeyi yapıyor da biz yapamıyoruz. 2 buçuk senedir görmediğim arkadaşlarım var. yok çocuklusun yok hamilesin yok onlar gelsin sen gitme. bu ne ya. eş mi alıyorsun esir mi? bi yandan iyiki evliyim diyorum bi yandan da niye evlendim ki diyorum. çevre baskısı işte. belli bi yaştan sonra aile kurmak istiyorsun ama yine de BEKARLIK SULTANLIKTIR. :52:

Son düzenleme:
İlk zamanlar olur böyle şeyler, sonra alışırsın
Ama evlendim diye herşeyden kendini soyutlamana gerek yok
Yine arkadaşlarınla çık gez, akşam evine gelirsin kaybolacak değilsin eşin de bi müsade etsin

Baba evi gibisi yok gerçektende ve iş işten geçtikten sonra kıymete biniyor. Öyle değil midir zaten sonradan kafaya dank etmeler...

bugün bende eski günlerimi özlediğimi fark ettim hatta keşke biraz geç evlenseydim die hayıflanıyorum şu anda.

arada oluyor böyle şeyler.bu arada nerdeyse 5yıllık evliyim.biliyorumki eskiye dönsem bile hiçbirşey bıraktığım yerde olmayacak. insan arada bunalıyor galiba.......

ilk zmnlar daha yoğun olur özlem duygusu zmnla azalır üzme kendini evliliğin ilk aylarının tadını çıkar arkadaşlarınla gündüz buluş kuzenleri gelsin sende kalsın evlendik diye ölmedik ya :24:

Birde cocuk olunca gor. Hicbisi yapamayacaksi tek basina. Ama evliligin en guzel seyi cocuk

bizimki ilk zamanlarimizda bakkala bile tek gondermiyordu :ssz:

simdi 3.senemize girecez bakkala gidebiliyorum artik 3 yilda anca bakkala izin cikti :27:

mecbur kalmadikca alisveris merkezine yada bir arkadasimla bir yere gitmeme izin vermez..:35:

Back
X