geçmişe özlem

bende çok özlerdim taaaaa kiiiiiiiiii prensim olana kadar .başka bir ortama evlenmek senin kendi tanıdığın hiçbirinin olmaması adamı kahrettirir.sen eşini beklersin dışarı çıkmak için hafta sonu gelsin diye dört gözle beklersin.çünkü göndermezler tek başına annenden başka bir yere ah ah her gece gözlerin şişene kadar ağlarsın özlemden ama bebek olunca bütün hayatın onun olur. artık çok nadir özlem duyarsın ve ben bebeğim olmadan evime bile alışamadım hep bir misafir edasıyla yapıyordum işlerimi bende de durum böle olmuştu.bana kalsaydı daha da evlenmezdim ama eşim çok istedi evlenmek onların tuzu kuru tabi :43:

Hayatın her aşaması ayrı bir tat veriyor insana. Okurken anlamazsın lanet edersin sınavlara, mezun olursun 5 sene sonra özlersin okul hayatını…evlenince farklı bir dünyaya giriyorsun. Önceden evle ilgili olan şeyleri düşünecek annen baban vardı şimdi sen varsın. Hele bir de çocuğun olsun bu sefer çocuksuz günlerini özleyeceksin..çocuk yokken şöyle yapardık, böyle yapardık ahhh ahhh diyeceksin.
Yaşadıkların son derece normal. Zaten karşındaki insanla mutluysan bu özlem ara ara depreşir ama devamı gelmez.

Bekarlığı özletmez her evlilik.Eşe bağlı genelde bu durum.
İlk evliliğimde hastalık derecesinde kıskanç bir adamlaydım evden tek adım attırmazdı herşeyden soyutlardı.
Sonuç boşadım özgürlüğüme kavuştum.
Şimdi ise şahane bir adamla evliyim ve özgürlüğüme sosyal hayatıma elini bile sürmedi.İstediğim zaman arkadaşlarımla istediğim kadar görüşebiliyorum.
Eve çağırsam o spora gidiyor rahat muhabbet edelim diye.
Evlilik çok güzel birşey yaşamayı bilene.Evet soyadlarını alıyoruz ama bu hayatımızı esir vermemizi gerektirmiyor.
Eşlerin kendilerine ait alanları da olmalı ki düzgün sağlıklı bir evlilik olsun.

Bekarlığı özletmez her evlilik.Eşe bağlı genelde bu durum.
İlk evliliğimde hastalık derecesinde kıskanç bir adamlaydım evden tek adım attırmazdı herşeyden soyutlardı.
Sonuç boşadım özgürlüğüme kavuştum.
Şimdi ise şahane bir adamla evliyim ve özgürlüğüme sosyal hayatıma elini bile sürmedi.İstediğim zaman arkadaşlarımla istediğim kadar görüşebiliyorum.
Eve çağırsam o spora gidiyor rahat muhabbet edelim diye.
Evlilik çok güzel birşey yaşamayı bilene.Evet soyadlarını alıyoruz ama bu hayatımızı esir vermemizi gerektirmiyor.
Eşlerin kendilerine ait alanları da olmalı ki düzgün sağlıklı bir evlilik olsun.

Nokta!
Aynen katiliyorum soylediklerine. Evliliginde huzurlu olan bir kadin neden huzuru gecmisinde arasin? ......Derken, ben de gecmise ozlem duyanlarin gurubundayim.

Yine eskisi gibi arkadaşlarınızla gezebilir, alışverişe çıkabilirsiniz ki ?
Yine toplanabilirsiniz bazen kendi evinizde bazen onlar da bazense dışarıda..
Bunları ben hala yapıyorum , müsait oldukça

Ama şu kalma durumunu bizde yapmıyoruz
Kalsam kalırım ama bu yönde anlaştık biz, iyi de oldu
Kim ısrar ederse etsin, ziyarete gittiğimizde dönüşte evimize gidiyoruz kimse de kalmıyoruz

Sen çok istiyorsan kalabilirsin yine tabi, konu sahibi

Ben sadece kuzende kalma kısmını özlüyorum, eşim kal istediğinde der ama ben istemem..
Evli barklı kadın oldum derim :)
Bencede sakınca olamaz ama bana uygun gelmiyor, hani abla kardeş falan olsa neyse..
Senin sıkıntın eşinle alakalı bir durum, acaba sana güvenmediğinden mi, şöyle demek istiyorum; mesela eşim hiç karışmaz, çünkü bekarlıkta ki gibi gezmeyeceğimi falan bildiği için bana güveniyor herhalde..
Acaba sizin abartacağınızı mı düşünüyor? Yoksa kıskançlık falan mı bu önemli? Çünkü devamlı aramak istemesi frenlemek yada kıskançlık olablir..

Bence program yapılabilir

Mesela genelde Cumartesileri 13:00 te çıktığım için o günü kızlar günü ilan ettim :1:
Anneme gidiyorum ablamlarda anneme yakın oturduklarından hemen geliyorlar toplanıyoruz
Veya lise arkadaşlarımla toplanıyoruz, bi bende bi onda bi ötekinde..

Eşim de kendi arkadaşlarıyla buluşur veya annesine gider..

Pazar zaten dinlenme günü, ikimizde evdeyiz.. Uyur dinlenir sonra bi dışarı çıkarız..

Kayınvalidemlere de eşimle beraber giderim, kayınpedeirm hafta içi izin kullanabiliyor diye hangi gün izinliyse o gün gideriz işten çıkınca..

Son düzenleme:
Bence program yapılabilir

Mesela genelde Cumartesileri 13:00 te çıktığım için o günü kızlar günü ilan ettim :1:
Anneme gidiyorum ablamlarda anneme yakın oturduklarından hemen geliyorlar toplanıyoruz
Veya lise arkadaşlarımla toplanıyoruz, bi bende bi onda bi ötekinde..

Eşim de kendi arkadaşlarıyla buluşur veya annesine gider..

Pazar zaten dinlenme günü, ikimizde evdeyiz.. Uyur dinlenir sonra bi dışarı çıkarız..

Kayınvalidemlere de eşimle beraber giderim, kayınpedeirm hafta içi izin kullanabiliyor diye hangi gün izinliyse o gün gideriz işten çıkınca..

Ama bence eşi biraz pimpirikli Kader hatta belki kıskançtır, çünkü kendini özgür hissetmediğine göre vakitten yana değil eşinden yana sıkıntı var gibi..
konu sahibi gelince öğreniriz artık :44:

Ama bence eşi biraz pimpirikli Kader hatta belki kıskançtır, çünkü kendini özgür hissetmediğine göre vakitten yana değil eşinden yana sıkıntı var gibi..
konu sahibi gelince öğreniriz artık :44:

Olabilir ama bu adam birden böyle olmamıştır

Konu sahibine demiyorum ama
Benim çevremde çok var, kısıtlanmayı nimet sayan kızlar
Ama seviyo, ama kıskanıyo diye diye ses çıkarmayıp üstüne yüzüğe imzaya kadar giden
Sonrası hüsran tabi

Sevgiliyken veya sözlüyken bi takım izler oluyo
Görmek istemeyip hatta bunu güzel bulanlar bile çıkıyo
Evlenince yetişin dostlar kısıtlanıyorum oluyo nedense

Babası birşey dese dinlemeyen tipler ( örn:kuzenim ) , elalemin oğlu için belli bi kalıba sokuyo ya kendini ayar oluyorum

bende özlüyorum sık sık ama neyseki eşim ayda bir hafta 4-12 birbirimizi görmüyoruz bir hafta , kendime arkadaşlarıma vakit ayırıyorum , bazen çok bunaldığımda eşim evdeykende iş çıkışı arkadaşlarımla buluşuyorum

Olabilir ama bu adam birden böyle olmamıştır

Konu sahibine demiyorum ama
Benim çevremde çok var, kısıtlanmayı nimet sayan kızlar
Ama seviyo, ama kıskanıyo diye diye ses çıkarmayıp üstüne yüzüğe imzaya kadar giden
Sonrası hüsran tabi

Sevgiliyken veya sözlüyken bi takım izler oluyo
Görmek istemeyip hatta bunu güzel bulanlar bile çıkıyo
Evlenince yetişin dostlar kısıtlanıyorum oluyo nedense

Babası birşey dese dinlemeyen tipler ( örn:kuzenim ) , elalemin oğlu için belli bi kalıba sokuyo ya kendini ayar oluyorum

O çok komik bişey..face de gördüm bi ergen tanıdığım 'beni çok sevsin, kıskanç olsun, höt dedin mi oturtsun ama bana değer versin' yazmış hönk oldumm :53:
Bu mantık var ne yazık ki :44:Belki buarada şiddet falan gören çoğu bayan o mantıkla ilerledi ve sonu öyle oldu (Konu sahibi seninle alakası yok k.bakma konu dışı oldu :17:)

O çok komik bişey..face de gördüm bi ergen tanıdığım 'beni çok sevsin, kıskanç olsun, höt dedin mi oturtsun ama bana değer versin' yazmış hönk oldumm :53:
Bu mantık var ne yazık ki :44:Belki buarada şiddet falan gören çoğu bayan o mantıkla ilerledi ve sonu öyle oldu (Konu sahibi seninle alakası yok k.bakma konu dışı oldu :17:)

Tanıma bak hizaya gel :1:
Bi arkadaşım böyle biri ile svegiliydi çok anlattık ama tabi yine kendi bildiğinden şaşmadı
Şu an sözlü ve işten çıktı.. Sözlüsü 'bizde kız kısmı çalışmaz' demiş :53:
Arkadaşıma dedim, madem öyle okumasaydın ailenin emeğine yazık
Ben biraz fazla açık sözlüyümdür, onlar bana feminist diyo hatta
Ama alakası yok, olması gereken bu, kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz yahu

Kuzenim de daha 21 yaşında, her gördüğümde vazgeçirmeye çalışıyorum ama bakalım
O benim çok yakınım, kardeşim gibi
Hayatını karartsın istemem
Bize bile gelse , 3 kız toplandığımızı bilmesine rağmen hava kararmadan dön diye arıyo sevgilisi
Dayım karışmıyo ona ne ki diyorum :19:

Tanıma bak hizaya gel :1:
Bi arkadaşım böyle biri ile svegiliydi çok anlattık ama tabi yine kendi bildiğinden şaşmadı
Şu an sözlü ve işten çıktı.. Sözlüsü 'bizde kız kısmı çalışmaz' demiş :53:
Arkadaşıma dedim, madem öyle okumasaydın ailenin emeğine yazık
Ben biraz fazla açık sözlüyümdür, onlar bana feminist diyo hatta
Ama alakası yok, olması gereken bu, kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz yahu

Kuzenim de daha 21 yaşında, her gördüğümde vazgeçirmeye çalışıyorum ama bakalım
O benim çok yakınım, kardeşim gibi
Hayatını karartsın istemem
Bize bile gelse , 3 kız toplandığımızı bilmesine rağmen hava kararmadan dön diye arıyo sevgilisi
Dayım karışmıyo ona ne ki diyorum :19:

Vazgeçmez, bende kuzenlerime yardımcı olaya çalşıyorum ama fıs yani..
Yaşamadan anlamayacak, sonra sen haklıydın abla diyecek
O sözlü arkadaşını buraya yönlendirmelisin, belki faydası olur
:6:

Vazgeçmez, bende kuzenlerime yardımcı olaya çalşıyorum ama fıs yani..
Yaşamadan anlamayacak, sonra sen haklıydın abla diyecek
O sözlü arkadaşını buraya yönlendirmelisin, belki faydası olur
:6:

Bahsettim haberi var
Üye oldu mu bilmiyorum ama
Bildiğini okuyan tiplerden, yanlış olsa bile

Hatta dedi ki ben böyle seviyorum
Ay sizin eşleriniz sizi bi kere bile aramadı
( Bizim evde toplandık, liseden 4 samimi arkadaşız.. Eşim de annesine gitti rahat edelim diye )

Benim ki aramasa ben kızardım dedi, kaç kere aradı sayısını bilmiyorum ama hep velisi gibi ne yapıyosunuz kim kim var erken dön demek için.. Hemde o zaman sevgiliydiler.. Şimdi işin ucu daha kaçmış gibi..

Bizim evdeyiz, 3 kız arkadaşım var.. Eşim beni niye arasın ? Evde kaybolacak değilim ya, sadece kızlar gidince sne bana haber verirsin diye mesaj atmıştı :1:

Insan özlüyor tabi ki o zamanlari...bende 2 yil oldu evleneli ama sonucta cok sükür isteyerek severek oldu...

ömür boyu baba evindede kalamiyacagiza göreeeee,

bizde bi arkadasin dedigi gibi evimizin kralicesi olalim...ileride cocugum oldugundada herhalde cocuksuz zamalarimida özleyecegim olur...ama tabi rahatlik yönünü...

yoksa ne kadar cok cocuk istiyorum aaaah ah.

Bahsettim haberi var
Üye oldu mu bilmiyorum ama
Bildiğini okuyan tiplerden, yanlış olsa bile

Hatta dedi ki ben böyle seviyorum
Ay sizin eşleriniz sizi bi kere bile aramadı
( Bizim evde toplandık, liseden 4 samimi arkadaşız.. Eşim de annesine gitti rahat edelim diye )

Benim ki aramasa ben kızardım dedi, kaç kere aradı sayısını bilmiyorum ama hep velisi gibi ne yapıyosunuz kim kim var erken dön demek için.. Hemde o zaman sevgiliydiler.. Şimdi işin ucu daha kaçmış gibi..

Bizim evdeyiz, 3 kız arkadaşım var.. Eşim beni niye arasın ? Evde kaybolacak değilim ya, sadece kızlar gidince sne bana haber verirsin diye mesaj atmıştı :1:

:)) Arkadaşının tabiriyle acınak durumda olan eşleri arayıp hır gür çıkarmayan bayanlar oluyor.. Yazık bize :1:

Bir de burdan yeni evli arkadaşlara seslenmek istiyorum :3:
Herşeye tamam demeyin
Nasıl başlarsa öyle gidiyor birçok şey
Ben böyleydim, sende biliyordun bi imza attık diye benden değişmemi bekleme deyin :3:

Ev işi, yemek vb. herşey 'hayat müşterek' kapsamında deyin
Hem işte hem evde kendinizi hırpalamayın
Herkes 9 aylık
Hatta erkekler daha güçlü, zor işleri onlara yaptırın :1:

Eşsiniz / eşitsiniz neticede..

hönk :53:

e bi tane de çaksın ağzının ortasına tam olsun o zaman,bak tadından yeniyo mu :27:

o yine ergenmiş,yaşça büyük olup hala böyle maço üstü erkek isteyen çok kadın var.hatta kimine göre erkek dediğin böyle olmalı,bir bakışıyla kadını hizaya getirmeliymiş!

konuya gelince,elbette baba evinin rahatlığı özleniyor.şimde o günleri özlemiyorum desem yalan olur.işten gelince yemeğim hazır,etraf toplu,annemin şefkati,vb..çok şeyi özlüyorum...

ama çocuklarım ve eşim ile aynı evi paylaşmak,"biz" olabilmek de çok güzel..

Son düzenleme:
hafta sonu evde eşim olmadığı sürece arkadaşıma da gidiyorum isteğim yerede giderim,ama hafta içi tam bir kabus 19:15 de başlar, nerdesin? bizim caddedeyim diyorum kaçıncı sokaktasın diyo ya, yalnız eve giriş saatim hep 19:30 bunu bilen bir insan usanmadan hergün aynı soruyu sorarmı?.bi vitrin bile yalayamıyorum ya.

Son düzenleme:
Back
X