geçmişe özlem

hafta sonu evde eşim olmadığı sürece arkadaşıma da gidiyorum isteğim yerede giderim,ama hafta içi tam bir kabus 19:15 de başlar, nerdesin? bizim caddedeyim diyorum kaçıncı sokaktasın diyo ya, yalnız eve giriş saatim hep 19:30 bunu bilen bir insan usanmadan hergün aynı soruyu sorarmı?.bi vitrin bile yalayamıyorum ya.

Hahaha pardon,güzel yazmissinda güldüm,vitrin bile yalatmiyo:1:

Hahaha pardon,güzel yazmissinda güldüm,vitrin bile yalatmiyo:1:

beraber gittiğimizde gezmeye falan vitrinlere bakıyordum,almayacağın şeye niye bakıyosun bırak vitrin yalamayı dedi :)))bende öle diyorum şimdi.internetten alışveriş yaptığımıda biliyor ya paşam.vitrine bakmak gereksiz geliyor

Son düzenleme:
beraber gittiğimizde gezmeye falan vitrinlere bakıyordum,almayacağın şeye niye bakıyosun bırak vitrin yalamayı dedi :)))bende öle diyorum şimdi.internetten alışveriş yaptığımıda biliyor ya paşam.

Bizdede aksine esim dediginde gel bakalim edelim,ve o ana parasal sorun vs varsa,derim amaaan ne yapacaz bakip alamadiktan sonra :)

sanırım bu durumda olan çok var. bende özlüyorum geçmişimi. evlilik bazen bunaltıyo insanı. heleki bunu anlamayan bir eşin varsa.. eve tıkılı bi hayat..

Back
X