geçmişe takılı kaldım

sxuxnger53

lokum suratlı kızım
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2007
1.277
6
641
İstanbul
ben geçmişte bana söylenen sözleri yapılanları bir türlü kafamdan atamıyorum üstelik lafların altında kalmamama ragmen bir türlü içimi sogutamıyorum tüp bebek tadavisiyle bir kızım oldu ama hamileliğimi düşüncesizce laflar dedikodular yüzünden keyifle geçiremedim şimdi durduk yerde bana söylenen sözler bir anda aklıma geliyor ve ben kendi kendime konuşmaya söylenmeye başlıyorum bazen bu yataktan kalkar kalmaz başlıyor yaşadıgım ana dönüyorum ve karşımda biri varmış ve bana cevap veriyormuş gibi acayip yükseliyorum takıntılımıyım depresyondamıyım yoksa haddinden fazla kincimiyim bilmiyorum tekrar çocuk sahibi olmak istiyorum o yüzden ilaç kullanmakta istemiyorum kendim bununla nasıl baş ederim ya da edebilir miyim acaba:26:

Öncelikle bir psikologa başvurun, bir süre psikoterapi alın. Takıntılarınız çok yüksek seviyede değilse, ilaç kullanmadan, sadece psikoterapi ile bu sıkıntınızı aşmanız mümkün olabilir. Buna gideceğiniz meslektaşım karar verecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…