Geçmişe takılı kalmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Crazypinkpink

Sen önce kendine bak
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.099
756
123
Icimi dokmeye cok ihtiyacim var...Geçmişe takılıp bir insan bu kadar üzülür mu ben üzülüyorum...bu normal mi bilmiyorum...hayatta birçok üzüntüler yaşadım ama en büyük uzunum is hayatım oldu. Bir de bosandim. Ondan sonra dagildim zaten. Hevesim kacti herdeyden
Bundan yıllar önce bankada kadrolu çağrı merkezi müşteri temsilcisiydim. 2 buçuk yıl çalıştım orada ama bir tane bile arkadaşım olmadı. YemekYemeklerde molalarda yapayalnızdım. Sırf bu yüzden 2 buçuk yılın sonunda dayanamadım ciktim. Bir daha da ne öyle bir is bulabildim ne de dogru düzgün para kazanabildim. 2 yıl bi yerde 1 yıl bi yerde birkaç ay başka yerde...O kadar üzülüyorum ki kariyerim daha iyi olabilirdi...boşanmış bir bayanım ailemle yasiorum şükür anlaşıyoruz ama ailemin yanına dönmek çok üzdü beni...kariyerim olsaydi beraber oturmazdik ayri eve cikardim
Nerede hata yaptım ben ya...neden hayatim altust oldu...cok mu cabuk pes ediyorum bilmiyorum

hatan bence isten cikmak olmus...

Sorma...O kadar pişmanım ki saçma sapan işlerde süründüm resmen...ama 2 buçuk senede ınsanın hiç mi arkadaşı olmaz...bi tane erkek arkadaş vardı onla giderdik bazen sıkılıyorum onla da insan hemcinsini ariyor

Sorma...O kadar pişmanım ki saçma sapan işlerde süründüm resmen...ama 2 buçuk senede ınsanın hiç mi arkadaşı olmaz...bi tane erkek arkadaş vardı onla giderdik bazen sıkılıyorum onla da insan hemcinsini ariyor
nedenki? soyle dusunseydin cok baska bir yerde olabilirdin belki..buraya calismak icin geliyorum sohbet etmeye degil. takilma artik gecmise mazi gelecege niyazi derler : ) bence yeni bi is bulmaya calis. belki daha iyisini bulursun, neden olmasin?

35 yaşındayım...yolun yarışı yani

Ohoo, hayat yeni basliyor. Oyle pes etmek var mi? :)

Hemen hemen ayni yastayiz. Benim de isim yok, is ariyorum. Bir yandan egitimime devam ediyorum. Bir sevgilim de yok ki uc bes guzel sozle ruhumu oksasin. Ben de ailemle yasiyorum ve bazi anlar oluyor ki su koca eve sigamiyorum. Is bulunca ayri eve cikmanin hayalini kuruyorum.

Benzerliklerimiz cok yani.

Simdi soyle yapiyoruz: Yarini milat kabul edip eskiye sunger cekiyoruz ve yeni bir hayata merhaba diyoruz. Hata veya yanlis ne varsa artik gecmiste kaldigi icin bunlari bugune tasimiyoruz. Yasami anlamli kilmak adina yeni hedefler belirliyoruz kendimize. Her gun yeni yeni seyler ogrenip kendimizi gelistiriyoruz. Is aramaya deli gibi asiliyoruz.

En onemlisi, her seyin guzel olacagina dair inancimizi asla yitirmiyoruz.

Daha asik olacagiz yahu! :KK36:

Ohoo, hayat yeni basliyor. Oyle pes etmek var mi? :)

Hemen hemen ayni yastayiz. Benim de isim yok, is ariyorum. Bir yandan egitimime devam ediyorum. Bir sevgilim de yok ki uc bes guzel sozle ruhumu oksasin. Ben de ailemle yasiyorum ve bazi anlar oluyor ki su koca eve sigamiyorum. Is bulunca ayri eve cikmanin hayalini kuruyorum.

Benzerliklerimiz cok yani.

Simdi soyle yapiyoruz: Yarini milat kabul edip eskiye sunger cekiyoruz ve yeni bir hayata merhaba diyoruz. Hata veya yanlis ne varsa artik gecmiste kaldigi icin bunlari bugune tasimiyoruz. Yasami anlamli kilmak adina yeni hedefler belirliyoruz kendimize. Her gun yeni yeni seyler ogrenip kendimizi gelistiriyoruz. Is aramaya deli gibi asiliyoruz.

En onemlisi, her seyin guzel olacagina dair inancimizi asla yitirmiyoruz.

Daha asik olacagiz yahu! :KK36:

Moral verici sözlerin için teşekkürler canım...bi isim var sekreterlik asistanlık ama nereye kadar gider bilmem mutlu degilim cunku hayaller hayatlar yani...geçmişi silmek gerek gerçekten ama bunu başaramıyorum
Şöyle yapsaydım böyle yapsaydım demekten yoruldum
Umarım ikimize de güzel kapılar açılır. Sevgiler :)

Moral verici sözlerin için teşekkürler canım...bi isim var sekreterlik asistanlık ama nereye kadar gider bilmem mutlu degilim cunku hayaller hayatlar yani...geçmişi silmek gerek gerçekten ama bunu başaramıyorum
Şöyle yapsaydım böyle yapsaydım demekten yoruldum
Umarım ikimize de güzel kapılar açılır. Sevgiler :)
Günde beş kere kendi kendine söyle
"Olduysa bir,olmadıysa bin hayır vardır"
"Yemişim çağrı merkezini çok çok daha iyi yerleri hakediyorum" :)

Hayat seçimlerden ibaret. Sen geçmişte öyle bir tercih yapmışsın, sonuçlarına da katlanmışşın. Demek ki senin için sohbet muhabbet önemli. Ki bence daha gençsin iş bulursun kafana göre. Hayat kısa niye şu anını üzülerek mahvediyorsun.
Elinden geleni yap, gerisini allaha havale et. Kendini geliştir. Sekreterlik yapıyorsan İngilizce öğren videolardan ücretsiz kurslara katıl bilgisayar kursları ile ilgili belge al. Kendi kaderini ve Kendini sev.
Bu arada arkadaşım olsun dersen olmayabilir. Çok berbat ortamlarda çalıştım. Dışlandım saçma sapan üzüldüm.
Şimdiki aklım olsa gram gözyaşımı onlara heba etmezdim.
Hayat bitti dediğin yerden yeniden başlar, sen yeter ki inan. Azim ve inanç dağı bile deler.

Hayat seçimlerden ibaret. Sen geçmişte öyle bir tercih yapmışsın, sonuçlarına da katlanmışşın. Demek ki senin için sohbet muhabbet önemli. Ki bence daha gençsin iş bulursun kafana göre. Hayat kısa niye şu anını üzülerek mahvediyorsun.
Elinden geleni yap, gerisini allaha havale et. Kendini geliştir. Sekreterlik yapıyorsan İngilizce öğren videolardan ücretsiz kurslara katıl bilgisayar kursları ile ilgili belge al. Kendi kaderini ve Kendini sev.
Bu arada arkadaşım olsun dersen olmayabilir. Çok berbat ortamlarda çalıştım. Dışlandım saçma sapan üzüldüm.
Şimdiki aklım olsa gram gözyaşımı onlara heba etmezdim.
Hayat bitti dediğin yerden yeniden başlar, sen yeter ki inan. Azim ve inanç dağı bile deler.

Yanı ilk is tecrübemdi ne bileyim herkes birbiriyle samimi ben dışta kalmıştım...arkadaş arayışı da değil sorunlu gibi hissediyordum orda kendimi
Evet kendimi geliştiriyorum bir kursa yazıldım etkili iletişim konulu ingilizceyi de düşünebilirim belki faydası olur

Icimi dokmeye cok ihtiyacim var...Geçmişe takılıp bir insan bu kadar üzülür mu ben üzülüyorum...bu normal mi bilmiyorum...hayatta birçok üzüntüler yaşadım ama en büyük uzunum is hayatım oldu. Bir de bosandim. Ondan sonra dagildim zaten. Hevesim kacti herdeyden
Bundan yıllar önce bankada kadrolu çağrı merkezi müşteri temsilcisiydim. 2 buçuk yıl çalıştım orada ama bir tane bile arkadaşım olmadı. YemekYemeklerde molalarda yapayalnızdım. Sırf bu yüzden 2 buçuk yılın sonunda dayanamadım ciktim. Bir daha da ne öyle bir is bulabildim ne de dogru düzgün para kazanabildim. Hep çalıştım boş durmadım ama kariyer sağlamayan işlerdi... 2 yıl bi yerde 1 yıl bi yerde birkaç ay başka yerde...O kadar üzülüyorum ki kariyerim daha iyi olabilirdi...boşanmış bir bayanım ailemle yasiorum şükür anlaşıyoruz ama ailemin yanına dönmek çok üzdü beni...kariyerim olsaydi beraber oturmazdik ayri eve cikardim
Nerede hata yaptım ben ya...neden hayatim altust oldu...cok mu cabuk pes ediyorum bilmiyorum
Hatayı sadece arkadaşım yok diye işten çıkmakla yapmışsınız. Ama olmuş bir kere keşkelerle hayatınızı devam ettiremezsiniz. Geçmişte takılı kalan geleceği yaşayamaz. Bir an önce toparlanıp önünüze bakmalısınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X