Geçmişi annemi unutamıyorum

Offffff ne hayatlar var ya ... herkrsin imtihani cok farkli cile dunyasinda ... genede cok sanslisin bi yuvan olmus cocugun olmus Allah evladina sans baht versin yuzunu kocandan cocuklarindan guldursun anneninde yattigi yer nur olsun ...

Ne diyeceğimi bilemedim Allah yardımcın olsun evladına eşine sarıl İnşallah hep mutlu olursun.

Çok üzüldüm yaşadıkşarınızı okuyunca. Umarım acı günleri tamamen hafızanızdan silebilirsiniz. Eğer sizin yaşadıklarınızı kendi evladınızın yaşamasını istemiyorsanız annenizin düştüğü duruma düşmeyin ve intihara eğilimli olmayın. Daha önce denemişsiniz o yüzden söyledim. Lütfen psikolojik destek alıp o kötü anıları unutun. Allah kolaylık versin. Evladınızla geçireceğiniz mutlu bir ömür diliyorum sizin için

Okurken boğazım düğüm düğüm oldu.
Ne yazacağımı bilemedim.
Geçmişi unutmaya çalış Kızına iyi bir anne olmak için . Düşündükçe perişan olacaksın sabır diliyorum. Sabır acıdır ama meyvesi tatlı dır. İmtihan dünyası hepimizin sınavı farklı . İnşallah Rabbim sizi kazananlardan eyler. Anneciğine Allah gani gani rahmet eylesin. Bol bol dua et. Onu senden mahrum etme.

Ne yazılsa yapılsa konuşulsa acını hepten alıp götürebilse keşke, maalesef sende bu derin acılar işlenmiş taa çocukluktan bu güne kadar gelmiş ve oturmuş yer edinmiş bi yerlerinde hadi çıkart at desek imkansız elbette.
Allaha sığın ondan yardım iste inşaAllah anneciğinle Cennetinde buluşmayı iste yüce Rabbimizden. Geçmişe dönük yaşama lütfen , bu hem seni hem seni sevenleride üzer, mutluluğuna geçmişi hatırlayarak geleceğini karartma şöyle düşün, ya ben kötü bir koca vs düşseydim? Allahım korusun geçmişi düşünecek vakit bulamayacaktın, o günkü derdlerinden onun için çok şükür et elinden alınmasın , huzurlu mutlu yaşantınız unutmamalı beterin beteri herzaman vardır geçmişi hatırlayarak geleceğini zindan etme lütfen Rabbim yar ve yardımcın olsun canım amin

Son düzenleme:
ne yazılır bu duruma bilemiyorum okurken kötü oldum... çok zor şeyler yaşamışsın... rabbim bundan sonrasında gönlüne huzur mutluluk versin kızınla ailenle hep mutlu ol inşallah

Kayınvaliden var mı onunla Aran Nasıl. Eğer iyiyseniz onu annenin yerine koy analık yapsın sana. Anneye olan ihtiyaç Bebek gelince öyle çoğalıyor ki biliyorum. Allah yardımcın olsun

Bu konunun basligini görüp görüp okumak istemiyordum anneyle ilgili oldugu icin sonunda cesareti topladim actim konuyu. Allah sabir versin sana cok kötü seyler yasamissin gercekden gönülden sana mutluluk diliyorum insallah hayatinin gerikalaninda hep mutlu olursun. Benim sana tavsiyem piskolojik destek alman cogu bayan birada demistir zaten ama bende söyliyim aksatma

Ne yazılsa yapılsa konuşulsa acını hepten alıp götürebilse keşke, maalesef sende bu derin acılar işlenmiş taa çocukluktan bu güne kadar gelmiş ve oturmuş yer edinmiş bi yerlerinde hadi çıkart at desek imkansız elbette.
Allaha sığın ondan yardım iste inşaAllah anneciğinle Cennetinde buluşmayı iste yüce Rabbimizden. Geçmişe dönük yaşama lütfen , bu hem seni hem seni sevenleride üzer, mutluluğuna geçmişi hatırlayarak geleceğini karartma şöyle düşün, ya ben kötü bir koca vs düşseydim? Allahım korusun geçmişi düşünecek vakit bulamayacaktın, o günkü derdlerinden onun için çok şükür et elinden alınmasın , huzurlu mutlu yaşantınız unutmamalı beterin beteri herzaman vardır geçmişi hatırlayarak geleceğini zindan etme lütfen Rabbim yar ve yardımcın olsun canım amin

Insallah bulusuruz canim. Evet cok sukur ki iyi bir esim var. Amin cumlemizin insllah tesekkur ederim

Kayınvaliden var mı onunla Aran Nasıl. Eğer iyiyseniz onu annenin yerine koy analık yapsın sana. Anneye olan ihtiyaç Bebek gelince öyle çoğalıyor ki biliyorum. Allah yardımcın olsun

Kayinvalidem var ve cook iyiyiz masallah cok seviyorum esimin ailesi onlarda beni sever sagolsunlar. Hemde fazlasiyla cogaliyor. Hele ki dogumdan ciktiktan sonra annemin yanimda olmasini cok istedim.

Bu konunun basligini görüp görüp okumak istemiyordum anneyle ilgili oldugu icin sonunda cesareti topladim actim konuyu. Allah sabir versin sana cok kötü seyler yasamissin gercekden gönülden sana mutluluk diliyorum insallah hayatinin gerikalaninda hep mutlu olursun. Benim sana tavsiyem piskolojik destek alman cogu bayan birada demistir zaten ama bende söyliyim aksatma

Aminn cunlemizin insllah. Cok tesekkur ediyorum. Destek aliyorum arada sagolun

Back
X