- 3 Şubat 2016
- 826
- 466
- 23
- 30
- Konu Sahibi Batsinbudunya
Canmmm cok uzuldum iyiki melegin var en azindan o seni mutlu eder Allah yardimcin olsun
Iyi ki var melegim. Cok mutlu ediyor beni cok sukur. Amin canim cumlemizin insallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canmmm cok uzuldum iyiki melegin var en azindan o seni mutlu eder Allah yardimcin olsun
Ne diyeceğimi bilemiyorum çok acı gerçekten. Allah sabır versin. InsAllah bundan sonra hep mutlu olursun eşinle evlatlarınla. Rabbim kalbine huzur versin![]()
Offffff ne hayatlar var ya ... herkrsin imtihani cok farkli cile dunyasinda ... genede cok sanslisin bi yuvan olmus cocugun olmus Allah evladina sans baht versin yuzunu kocandan cocuklarindan guldursun anneninde yattigi yer nur olsun ...
Offf çok üzgünüm. İnşallah bunları unutacak kadar mutlu olursun.
Ne diyeceğimi bilemedim Allah yardımcın olsun evladına eşine sarıl İnşallah hep mutlu olursun.
Ne yazılsa yapılsa konuşulsa acını hepten alıp götürebilse keşke, maalesef sende bu derin acılar işlenmiş taa çocukluktan bu güne kadar gelmiş ve oturmuş yer edinmiş bi yerlerinde hadi çıkart at desek imkansız elbette.
Allaha sığın ondan yardım iste inşaAllah anneciğinle Cennetinde buluşmayı iste yüce Rabbimizden. Geçmişe dönük yaşama lütfen , bu hem seni hem seni sevenleride üzer, mutluluğuna geçmişi hatırlayarak geleceğini karartma şöyle düşün, ya ben kötü bir koca vs düşseydim? Allahım korusun geçmişi düşünecek vakit bulamayacaktın, o günkü derdlerinden onun için çok şükür et elinden alınmasın , huzurlu mutlu yaşantınız unutmamalı beterin beteri herzaman vardır geçmişi hatırlayarak geleceğini zindan etme lütfen Rabbim yar ve yardımcın olsun canım amin
ne yazılır bu duruma bilemiyorum okurken kötü oldum... çok zor şeyler yaşamışsın... rabbim bundan sonrasında gönlüne huzur mutluluk versin kızınla ailenle hep mutlu ol inşallah
Kayınvaliden var mı onunla Aran Nasıl. Eğer iyiyseniz onu annenin yerine koy analık yapsın sana. Anneye olan ihtiyaç Bebek gelince öyle çoğalıyor ki biliyorum. Allah yardımcın olsun
Bu konunun basligini görüp görüp okumak istemiyordum anneyle ilgili oldugu icin sonunda cesareti topladim actim konuyu. Allah sabir versin sana cok kötü seyler yasamissin gercekden gönülden sana mutluluk diliyorum insallah hayatinin gerikalaninda hep mutlu olursun. Benim sana tavsiyem piskolojik destek alman cogu bayan birada demistir zaten ama bende söyliyim aksatma
kötü şeyler yaşamışşın ama suan şükür ki iyi bi ailen var herşeye herkese karşı daha güçlü ol olur mu bi kucak sarılasım geldi sanaaAmin insallah cok tesekkur ederim