Geçmişi değiştirmek istemek...

tecrube parayla satın alınamıyor diye buna diyorlar işte, herşeyi telafi edersin ders çıkarırsında kariyerin için 6 sene önemli ama yine geç kalınmış değil
muhtemelen hayatına yeni girecek insandan da bir takım kazıklar yiyeceksin, hayat böyle... o yüzden önce kendini düşünmende fayda var

Merhaba. Bazen insanın kendi iç hesaplaşmaları vardır. Hani insana gene en çok insanın kendisi acımasızdır ya, aynen o hesap benimki de. İçimde geçmiş hesaplaşmalarım, kendime kızmalarım bazen bitmek bilmiyor. Burada konularda bahsetmiştim, 6 yıllık ilişkimi bitirdim yaz aylarında. Pişman değilim. Ama eğer geriye dönebilseydim onunla hiç tanışmamak isterdim. Onunla mesajlaşırken, konuşurken vs sayısız ailemle zaman geçirme fırsatını kaçırdım, şimdi telafi etmeye çalışıyorum. Fakat geriye dönme fırsatım olsaydı onunla geçirdiğim zamanları çok daha verimli geçirmek isterdim. Bir yandan okurken, bir yandan okuduğum bölüm hakkında haftasonlarını staj yaparak geçirmek isterdim. Daha çok şey katardım kendime, belki o zaman kariyer anlamında daha çok önüm açık olurdu. Sevdiklerimle geçirdiğim zamanın kıymetini bilmek isterdim, onun çeşitli şeylerini beklerken kaçırdığım mutluluk anlarını telafi etmek isterdim. Geçmişe dair sıkıntılarım bunlar işte benim. Ona dair bir şeyler olsun diye beklerken, kaçıp giden zaman... Peki sizce hangisi daha iyidir? Geçmişi değiştirmek mi yoksa geçmişten ders çıkarmak mı? Şu anda daha mantıklı ve daha aklı başında olma şansım kat kat fazla, farkındayım. Ama yine de şu andaki aklım çok daha önceden olsaydı, bazı şeyleri çok daha farklı yapardım...
şu anda da bunları düşünerek başka şeyleri kaçırıyosun :işsiz:

Desteklerinizden ötürü hepinize tek tek teşekkür ediyorum sevgili hanımlar... Hepimizin hemfikir olduğu nokta geçmiş olmasa şimdi olduğumuz insan olmazdık. Çok doğru. Ben de böyle olması gerektiğini düşünüyordum ama desteğiniz kendimi daha iyi hissettirdi... Hep birlikte daha mutlu olalım inşallah. :KK200:
Amin canım

Back
X