eşim sizin gibi, ben eşiniz gibiyim. eşim benden 5 yaş küçük ama bir sürü sağlık sorunu var, öfke kontrolü yok, bence genel olarak sinirli birisi. 15 sene önceki olayları hatırlamakla kalmayıp intikam almak istediği için fırsat kolladığı bir sürü insan var.
ben ise hayatın her anından keyif almaya çalışan, bitti denilen şeyi kafamda da bitiren biriyim. Kalbimi kıran birisi güzel bir sesle nazikçe özür dilerse o kişiyi hemen affederim, bir daha da tartışma konusunu asla gündeme getirmem. Sağlıklıyım ve nezle bile olmam. Eşimin bağışıklığı çok düşük, hafif soğuk algınlığında bile acile gider, bir hafta kendine gelemez Sözün özü, kendinize zarar veriyorsunuz, sağlığınıza zarar veriyorsunuz
Ha bunu nasıl başarıyorum diye sorarsanız, ben gerçekten insanların derin sorunlarını bastırıp yüzeye yansıtığı davranışlarıyla ilgilenmiyorum (kv, eş, arkadaş, kardeş hiç fark etmez), kin tutmanın bana zarar verecek şeytani bir duygu olduğunu biliyorum, yıllardır hedeflediğim ve hayalini kurduğum şeyler var, hepsini tek tek gerçekleştirmeye çalışıyorum. Kendimden memnunum ve evren genelinde baktığımda bu tip fasa fiso şeylerle zihnimi yormuyorum. Canım ne isterse o şekilde yaşıyorum, kontrolü çoğu zaman bana bağlı olmayan ama doğrusunu bulup yapmak zorunda olduğum tek şey, yavrumun bakımı ve doğru yetişmesi. Bir tek o konuda geriliyorum