• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmişi Unutamamak ......

optimist9696

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2017
91
17
3
29
merhaba arkadaşlar oncelikle ismimi değiştiricem ama nerden değiştirecegimi anlyamadım ugraştım o sebeple kaldı ve de yarın mersine dönüyorum ilk işim yeni kıyafet ve makyaj olucak benim sorunum şu ki mesela mersinde gezerken liseli kızları gorunce ıcım yandı ozguvenli cıvıl cıvıllar hayatın tadını cıkarıyorlar hep kızıyorum kendime neden orta okul ve lisede insanların beni ezmesine izin verdim neden bunları yaşadım ki neden bende bu kızlar gibi bi hayat yaşamadım batmanın ilcesinde yaşadım annem elini bi işe atmaz evi bok gotururdu 21 yıldır boyle yaşadım bunları düşününce canım yanıyor.Kızıyorum kendime hayata yaşadıklarıma:(((( ve de instagram actım takip edecek bi dostum olmayınca bana zararı dokunmayan lisedeki arkadaşlara istek attım ama onları goruncede tüm özgüvenim gidiyor o günler gelio aklıma:(

merhaba arkadaşlar oncelikle ismimi değiştiricem ama nerden değiştirecegimi anlyamadım ugraştım o sebeple kaldı ve de yarın mersine dönüyorum ilk işim yeni kıyafet ve makyaj olucak benim sorunum şu ki mesela mersinde gezerken liseli kızları gorunce ıcım yandı ozguvenli cıvıl cıvıllar hayatın tadını cıkarıyorlar hep kızıyorum kendime neden orta okul ve lisede insanların beni ezmesine izin verdim neden bunları yaşadım ki neden bende bu kızlar gibi bi hayat yaşamadım batmanın ilcesinde yaşadım annem elini bi işe atmaz evi bok gotururdu 21 yıldır boyle yaşadım bunları düşününce canım yanıyor.Kızıyorum kendime hayata yaşadıklarıma:KK43:((( ve de instagram actım takip edecek bi dostum olmayınca bana zararı dokunmayan lisedeki arkadaşlara istek attım ama onları goruncede tüm özgüvenim gidiyor o günler gelio aklıma:KK43:
Biara bnde ezik modundaydm ama bi kac kisiye karsi oyleydim cunku bna onu hissettirdiler.buraya konu actim saolsnlar kk yardimci oldular bna aklimi basima getirdiler.suan o bikackisiyi en ufak bisi soyledignde cat pat cvp veriyorum.oyle cvp vermeye baslayncada bnmle ilgilenmeye basladilar suan bn konusuyorum onlar susuyor yer degistrdik anlicagin.eger ezik gibi gosterirsen kndini seni daha cok ezerler.simdi kndine soz ver kim ne derse desin susma seni ezmeye kalkisani sende ez

Tesekkurler kk :)

merhaba arkadaşlar oncelikle ismimi değiştiricem ama nerden değiştirecegimi anlyamadım ugraştım o sebeple kaldı ve de yarın mersine dönüyorum ilk işim yeni kıyafet ve makyaj olucak benim sorunum şu ki mesela mersinde gezerken liseli kızları gorunce ıcım yandı ozguvenli cıvıl cıvıllar hayatın tadını cıkarıyorlar hep kızıyorum kendime neden orta okul ve lisede insanların beni ezmesine izin verdim neden bunları yaşadım ki neden bende bu kızlar gibi bi hayat yaşamadım batmanın ilcesinde yaşadım annem elini bi işe atmaz evi bok gotururdu 21 yıldır boyle yaşadım bunları düşününce canım yanıyor.Kızıyorum kendime hayata yaşadıklarıma:KK43:((( ve de instagram actım takip edecek bi dostum olmayınca bana zararı dokunmayan lisedeki arkadaşlara istek attım ama onları goruncede tüm özgüvenim gidiyor o günler gelio aklıma:KK43:
Lise arkadaşlarını görmek özgüvenini neden yıkıyor, o günleri kötü geçirmiş olabilirsin şu an daha iyi durumdaysan bence arkadaşlarının karşısına özgüvenle ve gururla çıkman gerekir.
Geçmişte kötü şeyler yaşamış olabiliriz, ama geçmişi biz bu günlere taşırız başkası değil.

21 yasında hayatın daha çok başındasın geçmişi düşünüp pişman olmak için öok erken ve sana bşy kazandırmaz bundan sonrasına bakmam daha yararına

21 yasında hayatın daha çok başındasın geçmişi düşünüp pişman olmak için öok erken ve sana bşy kazandırmaz bundan sonrasına bakmam daha yararına
Evet geçmişe bağlı yaşamak aptallık ama istee egomu paramparça ettiler insanlarla iletisimim kalmadı neden ailem böyle neden küçük ilçede yaşadım bunları yaşadım el bebek gül bebek hayatım olmadı diye üzülüyorum hayata zaten bir defa geliyoruz

Evet geçmişe bağlı yaşamak aptallık ama istee egomu paramparça ettiler insanlarla iletisimim kalmadı neden ailem böyle neden küçük ilçede yaşadım bunları yaşadım el bebek gül bebek hayatım olmadı diye üzülüyorum hayata zaten bir defa geliyoruz
Haline şükret senden çok daha köyü durumda olan insanlarda var

Ben sende problem olduğunu düşünmüyorum aslında. Sadece ergenlik çağında kızlar ve erkekler çok acımasız olabiliyor. Buna "akran zorbalığı" deniyor Türkçe'de. Bu duruma maruz kalanların bazıları kolaylıkla bu durumdan sıyrılabilirken, bazılarında senin gibi kalıcı yaralar açabiliyor, daha da kötüsü bu durum bazılarını intihara sürükleyebiliyor. Bununla ilgili bir dizi de var hatta. Şimdi sana düşen geçmişi silerek sadece geleceğine bakmak. Sana inanıyorum, her şeyi başaracaksın.

Bak şöyle düşün, üniversiteli olmuşsun çok harika bir şehirde okuyorsun. Hala okuyamayan, baskı altında olan, senin yerinde olmak isteyen ne kadar genç kızımız var haberin var mı?Doğuda yaşamışsın benden iyi bilmen lazım bunları İnsanların neyine özeniyorsun çok merak ediyorum. Kimse havalı değil, sen kendini yere öyle sokmuşsun ki karıncaları dev görür olmuşsun.
Alışverişe çıktın mı, neler aldın bakalım:)

Bu arada o arkadaş grubunda aşağılanma durumu bende de olmuştu. Şimdi bir tanesiyle dershanemde 10 yıldan sonra aynı sınıftayım, gayet iyiyiz. Çocukluk yahu, ergenlik. Ne düşünüyorsun amaaaan. Sihirli annemdeki dudu gibi ''zaağman geriye aksııığğııınnn'' diyemiyeceğimize göre:deli:Şimdi senin için tertemiz bir sayfa açmanın zamanı :KK24:

psikolojik destek alsan. aktivitelere kurslara katılsan

Özgüvenin makyajla kıyafetle ne alakası var ya :)
Donanımlı ve kültürlü olmadıkca özgüvenli olmazsınız, olamazsınız.

Bak şöyle düşün, üniversiteli olmuşsun çok harika bir şehirde okuyorsun. Hala okuyamayan, baskı altında olan, senin yerinde olmak isteyen ne kadar genç kızımız var haberin var mı?Doğuda yaşamışsın benden iyi bilmen lazım bunları İnsanların neyine özeniyorsun çok merak ediyorum. Kimse havalı değil, sen kendini yere öyle sokmuşsun ki karıncaları dev görür olmuşsun.
Alışverişe çıktın mı, neler aldın bakalım:)
Aynen oyle insanları gözümde unutuyorum zamanla aşacak inşallah dün gratise gittim küpe makyaj temizleme suyu felanaldim cilt için maske almayı düşünüyorum da yurt çok kirli zar zor yüz yikiyorum inşallah yakında burdan cikicam onları da o zaman alicam cuma günü de kıyafet alcam

Herkesin hayatı veya kişiliği aynı olacak diye birşey Yok ki canım benim de bir sürü geriye dönüp baktığım da hatalarım pişmanlarım çığ gibi bende her gün lanetler okuyorum kendime ama ne fayda geçmişi silemiyoruz malesef Şen'de bundan sonra cıvıl cıvıl olmaya çalış mutlu olmasanda gül en azından ..hayata bir kez geliyoruz ve benim gibi bütün hayatını melankolik geçirme pişman olursun .

Duyan da geçmişinizde cinayet işlediniz sanır.
21 yıl yahu geçmiş olmamış ki henüz.
Ergenlik geçirmişsiniz biraz yıpranmışsınız vs vs.
Gelecekte şimdi için ğişman olmamak adına bugünden başlamanız lazım.
Bir de kendinizi insablarla kıyaslayıp durmayın. Herkesin tavrı havası farklıdır.

sana bisey diyimmi. senin yerine olmak icin neler vermrzdim... gencecksin universite guzel secersen cok mutlu olursun . harika zaman gecirirsin. lisede oyle seylrr olmasi cok normal bende yasadim hazirlikta benimle ugrssirdi bikac kiz kolejde n gelmislerdi ing onlardan daha iyiydi vs ugrssirlardi benle lise bir de ozur dilediler cunku olgunlastilar. sonra gayer iyiydik normal arkadas olduk . cocukluk o baska biseu dgl. ne guzel gencsin universite oku . gez dolas en as 30 dan once evlenme . benimde okadsr cok pismanlifim varki hele su an bitanesi yuzumden agir imtihan yasiyorum bazen olu gibitim. sukret sukret. ayrica okadsr genc kiz var no zorla evlendirilen2calistitilan okutulmyan. neler neler . on yil sonra guleceksn su halinde . Ben 30 yasindym ne sacma seyleri uzuldum diyorum simdi cunku cok agir bisey yasiyorum.

Duyan da geçmişinizde cinayet işlediniz sanır.
21 yıl yahu geçmiş olmamış ki henüz.
Ergenlik geçirmişsiniz biraz yıpranmışsınız vs vs.
Gelecekte şimdi için ğişman olmamak adına bugünden başlamanız lazım.
Bir de kendinizi insablarla kıyaslayıp durmayın. Herkesin tavrı havası farklıdır.
Doğru dedin ablacim herkesin karakteri farklıdır ben çok içe donuktum okul hayatım çok sıkıntılı geçti sevdiğim çocuğun önünde hunharca ezilince cok koydu olanlar ama artik gecmise bakmiom

gün gelecek bunlar kişisel tarihine gömülecek. şu an dünyanın yükü gibi geliyor ama yıllar geçtikçe kendimi bu kadar yıpratmama gerek yokmuş diyeceksin. öncelikle sosyal medyada lise arkadaşlarını görmek seni mutsuz ediyorsa kapat lütfen ya da sadece hayatında olmalarını istediğin insanlar olsun. lise zamanlarına henüz çok yakınsın zaman geçtikçe hazımsızlığın azala azala yok olacak. 21 yolun henüz başı, üniversiteye odaklan, mutlaka dil öğren, üniversitelerin aktivite kulüplerini değerlendir, ücretsiz belediye kurslarına katıl.. meşguliyet en iyi terapidir. bunlar hem seni iyileştirecek hem donanımlı biri olmanı sağlayacak hem de özgüven kazandıracaktır. isim değişikliğine gelince kendini iyi hissettirecekse adliyede tek dilekçeye bakar ;) hadi toparlan seni bekleyen bir hayat var ;)

Back
X