- 22 Aralık 2017
- 377
- 121
- 23
- Konu Sahibi pozitifkiz59
OKB oldugum icin kafamda bazi seyler surekli tekrarlanip duruyor. Gecmisimden nefret ediyorum ve unutamiyorum. Akrabalarimdan, bana kazik atan dost yuzlu dusmanlarimdan, daha once asik oldugum insanlardan nefret ediyor ve igreniyorum. Cunku hicbir sey yapmadigim halde hayatimi mahvettiler. Sevdiklerim sevgimle dalga gectiler. Artik asktan nefret ediyorum ve en az 10 11 yil hayatima kimseyi almamaya karar verdim. Cunku canim cok yaniyor 
Akrabalarim o kadar yobaz ve baskici ki anlatamam. Benim gozluklerimle dalga geciyorlar sanki doktormus gibi bilgisayar yuzundendir diyorlar. 3 yil once kapanmam icin baski yaptilar. Suan istemedigim halde kapaliyim. Ama acik halimi cok ozluyorum
Acikken oyle acik sacik giyinmezdim hatta kisa kollu bile giymezdim. Sadece saclarim acikti o kadar. Bir de hafif makyaj yapardim. Ama bu bile akrabalarima batti. Bana sen cehenneme gideceksin diye zorla baski yapip beni zorla kapandirdilar. Simdi zorla yaptirdiniz desem sen kendi isteginle yaptin derler. Inkar ederler. Kapaliyim ama hic mutlu degilim. Aynaya bakinca kendimi cok cirkin buluyorum
Uzaktan akrabalarimiz bile karisiyor bana. Baska bi kiz kuzenim var ona kimse karismiyor. Kiz istedigi gibi giyinip makyaj yapiyor kimse bir sey demiyor. Ben neden oyle yapamiyorum? Benim neyim eksik? Akrabalarim hep ayrimcilik yapiyor. Universiteyi kazanamayinca da sevindiler. Bana surekli sen koyden evlenirsin diye saka yapiyorlar ama ben koyumuzun insanlarindan nefret ediyorum. Cunku cok cahil ve geri kafalilar. Karsima cikan insanlarin hepsi kotu.
Ben ne yapmaliyim sizce? Sinavdan sonra gidip hafizami sildirmek istiyorum. Cunku olanlari unutamiyorum

Akrabalarim o kadar yobaz ve baskici ki anlatamam. Benim gozluklerimle dalga geciyorlar sanki doktormus gibi bilgisayar yuzundendir diyorlar. 3 yil once kapanmam icin baski yaptilar. Suan istemedigim halde kapaliyim. Ama acik halimi cok ozluyorum

Ben ne yapmaliyim sizce? Sinavdan sonra gidip hafizami sildirmek istiyorum. Cunku olanlari unutamiyorum