Ben üzülüyorum böyle konuları okuyunca aslında. Keşke düşündüğümüz gibi olsa her şey ama yaşadığımız coğrafyada ütopik düşüncelere yer yok. Evet keşke "aman erkek hesap veriyor mu sanki, hiçbir şey söylemeye mecbur değilsin" deyip geçsek. Ama hala böyle konuların açılması, bunların konuşulması bile o işin öyle olamayacağının kanıtı. Bu düzelir mi, hiç sanmam.
Bu yüzden herkes kendi hayat görüşüne, inancına, yaşantısına uyumlu kişileri seçmeli işte. He konu sahibinin dediği şekilde de olabilir mi? Evet bu da mümkün. Cinsellik yaşamış ve bunun doğru bir şey olmadığını düşünen, pişman olan birileri olabilir. Bu da hakkıdır. Bu inanç doğrultusunda böyle düşünen biriyle evlenmek isteyebilir. Ancak maalesef geçmişimiz, yaşadıklarımız, geleceğimizin temelidir işte. Her şey istediğim gibi olsun, hem geçmiş açılmasın, hem gelenekçi biriyle evleneyim hem sorun olmasın. E yok öyle dünya. Madem ille de bu adam olacak o zaman sonrasında başa kakma ihtimali göze alınacak. O riske girilecek. Yok ben öyle bir şey istemiyorum deniliyor ise o zaman ayrılıp sorun etmeyen biriyle olunacak.