Gecmisi

Ee zaten bir değil 2 adamla cinsellik yaşamış. Yani bekaret sorun değilmiş. İlk adamında evli olduğunu söylemezse 3. Adam bakire olmadığını sorun edecek miiii etmeyecek miii? Kafamda deli sorular🤓
Şimdi anladım saçma sapan yazılarınızı. Konuya vakıf olamamışsınız. Saat geç malum

Malesef evlilik öncesi ilişki yaşamış olmak bizim ülkemizde çoğu erkek tarafından hoş karsilanmiyor kendileri her haltı yemelerine rağmen ..arkadaşınız birsyeler yaşamış kandırılmış bunu da acikyureklilikle soylemeli karşısındaki sorun ederse eğer zaten öyle biriyle bir yola çıkmasın...bu tarz seyelre takilmayan erkekler de var elbette ülkemizde Allah iyi insanlarla karsilastirsin 🙏

Şimdi anladım saçma sapan yazılarınızı. Konuya vakıf olamamışsınız. Saat geç malum
Saçma değil ki. Şimdi ki sevgilisinden bakire olmadığını mı saklıyor yoksa evli adamla ilişkisini mi onu soruyorum. Gayet uyanığım geç uyurum bu arada. Adam bekareti sorun yapıyor mu onu soruyorummm

Siz kullanılmak faydalanmak ikisi de çirkin tamam adan kandırmış evet çok kötü bir şey acı bir şey ama bu adam bekar olsaydı ve siz bir sebebten ayrılsaydınız bunun adı ne olucaktı kullanılmak mi
Bu yalnis o an adamı seviyorsunuz ve seviştiniz sonuç ayrılık oldu kimse kimseyi kullanmadı iki kişi ilişki yaşadı sonu olmadı bitti önünüze bakın yaşanan ilşkiye değil

Şuan ki eğer sizi siz olduğunuz için seviyorsa zaten bekarete takmaz ama takıyorsa uzak durun
Kadın seviştiği için illa evlenilmek istiyor. Seviştiği kişi onunla evlenmeyince kendi isteği ve rızasıyla seviştiği halde yok adam istedi de oldu kullandı beni gibi durumlar uydurup kendini tatmin etmeye çalışıyor. Evlenilmeden terkedilmeyi hemide sevişmişkeeen hazmedememe durumu

Malesef evlilik öncesi ilişki yaşamış olmak bizim ülkemizde çoğu erkek tarafından hoş karsilanmiyor kendileri her haltı yemelerine rağmen ..arkadaşınız birsyeler yaşamış kandırılmış bunu da acikyureklilikle soylemeli karşısındaki sorun ederse eğer zaten öyle biriyle bir yola çıkmasın...bu tarz seyelre takilmayan erkekler de var elbette ülkemizde Allah iyi insanlarla karsilastirsin 🙏

Amin. Çok doğru yazdınız
Burada can sıkıntısından yazanlar konuyu başka yere çekenler. Allah onlara bu zihniyette erkek çocukları yetiştirmeyi nasip etmesin

@Otrera

1. Konu arkadaşım

2. İlk beraber olduğunda pişman değildi, evli olduğunu duyunca kendini kötü hissetmeye başladı. Sonra ki sevgilisi sorun etmem dedi ve beraber olduktan sonra ( cinsel) kaldıramıyorum diyip gitti.

Ezildiği şey ilk cinselliğinin bir evli adamla olması. Ve bunun başına kakılması

Bütün cevapları beğenmek diye bir zorunluluk mu var sitede?
Arkadaşınız hayatına giren iki kişiyle isteyerek birlikte olmuş. Mağdur edebiyatı neden yapıyor? Siz niye kullanmak, faydalanmak gibi arabesk bir tutum içindesiniz? Ortada bir kullanma yok, pişmanlıkta yok esasında sizin pis, kaka erkekler hakkında atıp tutasınız gelmiş kutsal bir kadın olarak.

Dogru yanlis ifade ettim. Buna faydalanmak desek? Cünkü bir Cok erkek dul veya bakire olmayan kizlardan faydalanmak istiyor.

Kopsun böyle yaratiklarin pipisi

tecavüze uğramadıysa, karşılıklı yaşanan seks eyleminde arkadaşınız da o erkekten faydalanmış oldu bu durumda yalnız.

Kuzum sen bizim sabrımızı mi deniyorsun. Yoksa bu bir sosyal deney mi. Benim hem kiz hem erkek evladım var. Onlar böyle örümcek agli arabesk düşüncelere gark olsalar valla terliği yerler kafalarına.
Şimdi bana saçımı başımı yoldurtma. Mesela bir arkadaşım diye girdin konuya diyelim ki gerçekten bir arkadaş bu kişi tamam, sen değilsin yani..bu arkadaşımız bakmış bakalım geçmişinde bir erkekle bir ilişki yaşamış doğal fizyoloji. Sonra bu adamın evli olduğunu öğrenmiş ilişki bitmiiis. Ay beni kullandı ay pipisi kopsun, ay batsın bu dünya demeye gerek yook.
Sonra bi çocuk girmiş hayatına ben bişeyler yaşadım çok talihsizim bahtsizim ama sorma sen, niyee çünkü bu benim ozeliieeamm. Siz kimin aklınla dalga geçiyorsunuz yaa.
Azıcık kendinizi bi geliştirir..yok günümüz Türkiye'si yok aile yapıları yok bilmemne. O kadar aile yapısını dusunuyorduysan ne demeye o eski ilişkini yaşadın diye sorarlar adama. Şimdi elin oğluna ben de Kader kurbaniyim diye hiç kendinizi yamamaya çalışmayın.. azıcık neyseniz o olmayı öğrenin. Ona göre ilişkiler geliştirin çevrenizde.
Yalnız bir ilşkide değil iki ilişki geçmişi var. Üçüncüsüyle evlenme aşamasına gelince etekler tutuşuyor

Amin. Çok doğru yazdınız
Burada can sıkıntısından yazanlar konuyu başka yere çekenler. Allah onlara bu zihniyette erkek çocukları yetiştirmeyi nasip etmesin
Hadi bakalım uyku öncesi dualarda yapıldı şimdi ışıkları kapatın uyuyun artık 🤣🤣

Büyük şehirde yaşıyorsa
Boşuna anlatıp basını ağrıtmasın
Ama küçük bir yerse anlatmak zorunda, ileride bir şekilde duyarsa cok kötü olur .

Ve ilişki yaşamış olmaktan ziyade erkegın evli olması soeun
Elbette insanlar ilişki yaşar ama evli erkeklerle ilişki yasayan insanlardan hayır gelmez.
Gerçi bilmiyordu yazmışsınız

Saçma değil ki. Şimdi ki sevgilisinden bakire olmadığını mı saklıyor yoksa evli adamla ilişkisini mi onu soruyorum. Gayet uyanığım geç uyurum bu arada. Adam bekareti sorun yapıyor mu onu soruyorummm

İş söze gelince sorun etmiyor. Ama kızın ağzı bir kere yandı diye hiç açılmasını istemiyor bu konuların. Korkulari var

Kadın seviştiği için illa evlenilmek istiyor. Seviştiği kişi onunla evlenmeyince kendi isteği ve rızasıyla seviştiği halde yok adam istedi de oldu kullandı beni gibi durumlar uydurup kendini tatmin etmeye çalışıyor. Evlenilmeden terkedilmeyi hemide sevişmişkeeen hazmedememe durumu
Ben de sizin gibi düşünüyorum.

Back
X