Gecmisi

eee burda hatalı yada suçlu aramana gerek varmı robot değiliz sonuçta kimse sevistigini yadirgamiyor senin kullandığın cümle senin tefuzun yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyoruz istemiş sevismis ne var bunda bu kullanilmakmi millet uzaya gidiyor bakirelikmi kaldı

Burada aci veren olay sevismek degil. Olay, önce kabul etmis gibi yapmak sonra, erkegin yok ben yapamam senle, sen baskasiyla da oldun demesi. Ulan sen de yapmadin mi, bu neyin hesabi?

Belki adam, „ ya Ben senle anlasamiyorum, kafamiz uyusmuyor“ diyip gitseydi bu kadar icerlemezdi. Ama cinsellik yüzünden cekip gitmesi kizi baya üzdü. Büyük suc islemis gibi.

Iyi niyetlilere Gercekten tesekür ediyoruz

Alay edenlerin halinden belli bu zihniyette erkek cocuklari yetistirip adam diye sokuyorlar topluma. Zaten böyle erkekleri yetistiren utanarak söylüyorum hem cinsim degil mi?
hiç bir anne babayı evlat yetistirme konusunda elestiremeyiz anne baba çocuğun iç gudulerine hukmedemez sen çok yanlış düşünüyorsun hâlâ çıkamıyorsun hayat benim hayatım kimene istediğim gibi yaşarım rahibemiyiz neyi dert ediyorsun seni isteyen herturlu kabul eder bunu unutma

Burada aci veren olay sevismek degil. Olay, önce kabul etmis gibi yapmak sonra, erkegin yok ben yapamam senle, sen baskasiyla da oldun demesi. Ulan sen de yapmadin mi, bu neyin hesabi?

Belki adam, „ ya Ben senle anlasamiyorum, kafamiz uyusmuyor“ diyip gitseydi bu kadar icerlemezdi. Ama cinsellik yüzünden cekip gitmesi kizi baya üzdü. Büyük suc islemis gibi.
Bir çok sebepten gidebilir erkek. Başka sebepten gidip bunu bahane de yapabilir. Sorun arkadaşınızın aşırı geçmişe takık yaşaması. Yav kadın arkadaşlarım bile ne saçma bahanelerle ne kazıklar atıp hayatımdan çıktı. Çok mu üzüldüm yoooooo😅

işteş'li filler karşılıklı eylem değil miydi yahu ? en temel dilbigisi kurallarından. habire sevişip gittiler yazıyor da karşılıklı bir olay. e zoraki de olmamış. belli ki kızda gönüllüymüş iki ilişkide de.
şimdi burada erkeğin nesi suçlu ?
O gidenler sevişip gittiler de kimle seviştiler bu iş iki kişiyle oluyor istek arzu tutku sevgi aşk bunlar varken ikisi bu eylemi yaparken seviştik olmuyor seviştiler oluyor
Kabul etmiyor iste kullanılmak daha doğru oluyor oysa evlilik olsaydı o zaman basa kalkma olmuyor mu acaba evlenmeden seviştin benle diye
Aman iki ucu şey li değnek

Biride çıkıp dibine kadar seviştim sevdim ama adam karaktersiz evliymiş yada ikinci var bide oda değmezmiş demiyor

hiç bir anne babayı evlat yetistirme konusunda elestiremeyiz anne baba çocuğun iç gudulerine hukmedemez sen çok yanlış düşünüyorsun hâlâ çıkamıyorsun hayat benim hayatım kimene istediğim gibi yaşarım rahibemiyiz neyi dert ediyorsun seni isteyen herturlu kabul eder bunu unutma

Öyle deme. Kendi komsum oglunu pipisini överek seviyor şimdiden. Maalesef var hala bu zihniyette kadınlar.

Hayat onun hayatı bunu ben de söylüyorum. Ama haliyle üzülüyor . Büyük suç işledim diyor. Oysa dediğiniz gibi namus iki bacak arasında değil. Ama ben bunu anlatamadım kendisine .

yaa gitsin o ayrıldı diye sen kullanilmismi oluyorsun sende istedin oda istedi zorlama varmı madem karşısındakine guvenemiyor şuan görüştüğü çocuğa ozaman hiç bu konulara girmesin kullandi tabiri yanlış neden kendini ezikliyor

Öyle deme. Kendi komsum oglunu pipisini överek seviyor şimdiden. Maalesef var hala bu zihniyette kadınlar.

Hayat onun hayatı bunu ben de söylüyorum. Ama haliyle üzülüyor . Büyük suç işledim diyor. Oysa dediğiniz gibi namus iki bacak arasında değil. Ama ben bunu anlatamadım kendisine .
bundan sonra ki hayatına aldığı insanları tanımadan özelini anlatmasın yaş olarak küçük belli cinselligi yaşayıp sonrasında kaldiramiyorsa bundan sonra daha dikkatli davransin ama üzülecek bir şey yok

Keşke herşey açık açık konuşulabilse.

Benim bir kaç yabancı erkek tanıdıklarım var. Adamlar evlilik ve uzun vaadeli ilişki düşünmüyorlar. Ve bunu açık açık söylüyorlar arzu ettikleri kadınlara. Kimi yapıyor kimi redediyor.

Bizim türk toplumunun erkeklerinde böyle dürüstlük göremiyorum. Hep hile ile sahte boş sözlerle fethediyorlar kadınları. Yazık

Ayrica konu sahibi kullanılmak faydalanmak diyerek karşıya kendin kendi dilinle malzeme veriyorsun kendini ezik gösterince karşı sana acimaz yada kandırılmış düşünmez aynen bizim gibi düşünür kaldırılmak başka bir şey sevişmek başka bir şey pişmanlık duysanda oldu bu iş o yüzden kimseye fırsat verme ezik kadın değil güçlü kadın olki karşı sana nasıl davranacağını bilsin

Konu sahibi arkadaşın henüz öğrenci . Okulu bitirmesi lazım sınavlara girmesi iş bulması lazım evlenmek için birikim yapması lazım kendi ayaklarının üstünde durması lazım. Hayatta tek odağı bu çocuk olmasın gene üzülür. İyi geceler

Keşke herşey açık açık konuşulabilse.

Benim bir kaç yabancı erkek tanıdıklarım var. Adamlar evlilik ve uzun vaadeli ilişki düşünmüyorlar. Ve bunu açık açık söylüyorlar arzu ettikleri kadınlara. Kimi yapıyor kimi redediyor.

Bizim türk toplumunun erkeklerinde böyle dürüstlük göremiyorum. Hep hile ile sahte boş sözlerle fethediyorlar kadınları. Yazık

Heh şimdi de fethedildik. Tam konudan çıkıyorum yeni bir şey yazıyorsunuz geri geliyorum. Çok etkilendim sizden :)

Merhaba güzel bayanlar,

Benim bir samimi kiz arkadasim biriyle tanisti 15 ay önce ve olay ciddiye gidiyor ( söz kesilecek) . Kendisi yıllar önce biriyle ilişki yaşadı. Onun pişmanlığını yaşıyor zaten.

Şimdi gelelim meseleye. Şimdiki sevgilisine geçmişte kötü bir olay yaşadığını anlatmış ama ne yaşadığını anlatmamış. Ona anlatmak istemiyor çünkü bu onun özeli.

Siz olsanız nasıl geçiştirirsiniz? Ne yalan konuşmak ne de gerçekleri anlatmak istemiyor, çünkü yarın öbür gün başına kakar diye çok korkuyor.
İlişkiyemi giröiş arkadaşın?Bu arkadaşının özeli ama bunu çok ciddiye alan erkejler var.Kendılerı her moku yer ama kadının kımseyle gorusmus olmasını bıle ıstemezler .Bence dogruları anlatsın arkadasınız.

Kuzum sen bizim yetistirdigimiz erkekleri kızları bırak da o daha bir lokmacik aklinla, şimdi şu arkadaşına gelelim.
Sevişecek kıvama geldiği erkeğin evli olduğunu anlamaması çok tuhaf degilmi. Demekki çok anı bir sevişme olmuş bu. Yoksa günümüz teknolojisinde o kadar elinizden telefon düşmüyor normal seyirli bir ilişkide bunu anlamaması imkansız. Bana kimse martaval okumasın. Demek ki çok masum bir ilişki degil. Bu bir.
Ikinci ilişkisinde kesin yine mağdur edebiyatı yaptı çocuğa hem de çok kısa zamanda. Siz erkekleri aptal zannediyorsunuz. Duygusal romantik davranip, benim sorunlarım var ama sen anlayamazsın diyorsunuz.. sonra çocuk işi çakıyor, benim için sorun değil diyor. Diyecek tabi onun olayı bu. Ve sebep sonuç.
Sonra en son birini biliyo uzak mesafe ilişkisi çocuk evlenilecek tip, ay ben mağdurum yok öyle dava..
Az akıllı olun yaaa. Yoksa burda kurtların maskarasi olursunuz.

Back
X