- 23 Nisan 2017
- 1.032
- 1.509
- 133
- Konu Sahibi CilliSardunya
-
Olgunlaşmadan herkesin illaki gençliğinde hatalari olmuştur dimi? Yani az çok. Çünkü dediğiniz gibi yaş aldıkça değişir fikirler.Insanlar yas aldikca değişiyor, gelecek sene ki dusuncenle su an ki dusuncelerin bile ayni olmayacak icini ferah tut. Cevrende seni arkadan vuracak acigini sevdigin adama soyleyecek tipler varsa bi kere onlardan kurtul. Yani sıra her ne olursa olsun hic bir seciminden oturu de pisman olma.
Baskalarinin beyniyle degil kendi hur iradenle verdin o kararlari secimleri...
Insanlar yanlis yapa yapa dogruyu bulur. Kasma bu kadar kendini
Malesef olay sadece cinsellikle alakali değil. Genel duygu düşünceler. Bir anlik yapilan şeyler. Mesela 2 3 haftadir tanidigim bir insanin yanina gittim. Intten tanışmıştık. Yeni değil 1 sene once diyelim. Şuan düşünüyorum da ne cesaret yani. Kendime inanamiyorum ya basima bişey gelseydi.Yanlış anlamadıysam konu cinsellik.Ne demiştir insanlar,ne demeye hakları var ? Biraz mantıklı düşünün,yetişkin bir kadınsınız,karşı cinse ilgi duymanızın,hormonlarınızın neresi yanlış ? Erkekler takmam dese bile takıyor diyorsunuz,yoo takmayan bir sürü erkek var.Bu erkek grubunu siz seçmişsiniz,şimdi bütün erkekleri suçlamayın bununla ilgili.Benim sevgililerimin hiçbiri bir öncekini sormadı bile,bırakın takmayı.Haberleri bile yok geçmişimden.Karşınızdaki insana sorgulama,yargılama hakkı verirseniz,yaptığınız hataları ( size göre hataymış bana göre hayatın kendisi ) ezile büzüle anlatırsanız tabii ki de yargılar,hatta sıkıntı çıkarırlar bununla ilgili.Dik durun,kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz.Kafasına takana kapıyı gösterin,zaten öyle tiplerle birlikte olup genlerini bir sonraki nesle taşımayın rica ediyorum,bunu bütün hemcinslerime söylüyorum.Bitsin artık şu zihniyet.
Hata kime gore neye gore ?secimlerinizi hata diye nitelendirmeyin ders diye nitelendirin dersten ogrendikleriniz olur cunku ama hatadan bi halt anlamaz bi de utanir uzulup buzulursunuzOlgunlaşmadan herkesin illaki gençliğinde hatalari olmuştur dimi? Yani az çok. Çünkü dediğiniz gibi yaş aldıkça değişir fikirler.
Malesef olay sadece cinsellikle alakali değil. Genel duygu düşünceler. Bir anlik yapilan şeyler. Mesela 2 3 haftadir tanidigim bir insanin yanina gittim. Intten tanışmıştık. Yeni değil 2 sene once diyelim. Şuan düşünüyorum da ne cesaret yani. Kendime inanamiyorum ya basima bişey gelseydi.
Orası öyle teşekkür ederimİyi işte bakın bir şey öğrenmişsiniz.Belki ileride başınıza kötü bir şey gelecekti bu deneyimi yaşamasaydınız,belki hata yapacaktınız bilmediğiniz için,şu an biliyorsunuz ama.
Zaman zaman herkes ''bunu niye yaptım ki'' diye oturur düşünür,kendinizi aşağı çekmeyin böyle şeyler için,ders almak olarak görün bunları,vicdan azabı çekilecek bir şey yok,kimseye bir şey yapmamışsınız siz.
Cinsellik değil. GenelKonu cinsellikse eğer kendi kararlarınızın arkasında dik durmanızı öneririm. Sonradan bu kadar kafaya takacaksanız da yaşamayın öyle şeyler yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?