Geçmişim aklıma geldikçe Her şeyden soğuyorum.

CilliSardunya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2017
1.032
1.509
133
Geçmişte yaşadıklarım, düşünmeden yaptığım bir anlik heyecanla hatalarım. Ilişkilerim, iliskide yaptığım hatalar. Sürekli aklıma geliyor. Belki herkesin hayatında olan şeyler ama vicdan azabı çekiyorum. Ne salakmisim insanlar ne demistir benim hakkimda diyorum.
Biri ile görüşürsem sorsa anlatmak istemem. Öyle kötü şeyler yapmadım ama yinede bence doğru değildi. Arkadaşlarım biliyor anlatirlar görüştüğüm kişiye diye endişeleniyorum. ( erkekler ne kadar takmam dese de takiyor en ileri görüşlusu bile)
Sonra diyorum herkes kendine baksın.

Geçmişte yaptığım hatalar olmasa şuan ki aklım olmazdı. Ama yinede içim bi buruk. Sizinde böyle oluyor mu? Of bilmiyorum. Regl dönemindeyim biraz da ondan takiyorum.

Insanlar yas aldikca değişiyor, gelecek sene ki dusuncenle su an ki dusuncelerin bile ayni olmayacak icini ferah tut. Cevrende seni arkadan vuracak acigini sevdigin adama soyleyecek tipler varsa bi kere onlardan kurtul. Yani sıra her ne olursa olsun hic bir seciminden oturu de pisman olma.
Baskalarinin beyniyle degil kendi hur iradenle verdin o kararlari secimleri...
Insanlar yanlis yapa yapa dogruyu bulur. Kasma bu kadar kendini

Yanlış anlamadıysam konu cinsellik.Ne demiştir insanlar,ne demeye hakları var ? Biraz mantıklı düşünün,yetişkin bir kadınsınız,karşı cinse ilgi duymanızın,hormonlarınızın neresi yanlış ? Erkekler takmam dese bile takıyor diyorsunuz,yoo takmayan bir sürü erkek var.Bu erkek grubunu siz seçmişsiniz,şimdi bütün erkekleri suçlamayın bununla ilgili.Benim sevgililerimin hiçbiri bir öncekini sormadı bile,bırakın takmayı.Haberleri bile yok geçmişimden.Karşınızdaki insana sorgulama,yargılama hakkı verirseniz,yaptığınız hataları ( size göre hataymış bana göre hayatın kendisi ) ezile büzüle anlatırsanız tabii ki de yargılar,hatta sıkıntı çıkarırlar bununla ilgili.Dik durun,kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz.Kafasına takana kapıyı gösterin,zaten öyle tiplerle birlikte olup genlerini bir sonraki nesle taşımayın rica ediyorum,bunu bütün hemcinslerime söylüyorum.Bitsin artık şu zihniyet.

Insanlar yas aldikca değişiyor, gelecek sene ki dusuncenle su an ki dusuncelerin bile ayni olmayacak icini ferah tut. Cevrende seni arkadan vuracak acigini sevdigin adama soyleyecek tipler varsa bi kere onlardan kurtul. Yani sıra her ne olursa olsun hic bir seciminden oturu de pisman olma.
Baskalarinin beyniyle degil kendi hur iradenle verdin o kararlari secimleri...
Insanlar yanlis yapa yapa dogruyu bulur. Kasma bu kadar kendini
Olgunlaşmadan herkesin illaki gençliğinde hatalari olmuştur dimi? Yani az çok. Çünkü dediğiniz gibi yaş aldıkça değişir fikirler.

Yanlış anlamadıysam konu cinsellik.Ne demiştir insanlar,ne demeye hakları var ? Biraz mantıklı düşünün,yetişkin bir kadınsınız,karşı cinse ilgi duymanızın,hormonlarınızın neresi yanlış ? Erkekler takmam dese bile takıyor diyorsunuz,yoo takmayan bir sürü erkek var.Bu erkek grubunu siz seçmişsiniz,şimdi bütün erkekleri suçlamayın bununla ilgili.Benim sevgililerimin hiçbiri bir öncekini sormadı bile,bırakın takmayı.Haberleri bile yok geçmişimden.Karşınızdaki insana sorgulama,yargılama hakkı verirseniz,yaptığınız hataları ( size göre hataymış bana göre hayatın kendisi ) ezile büzüle anlatırsanız tabii ki de yargılar,hatta sıkıntı çıkarırlar bununla ilgili.Dik durun,kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz.Kafasına takana kapıyı gösterin,zaten öyle tiplerle birlikte olup genlerini bir sonraki nesle taşımayın rica ediyorum,bunu bütün hemcinslerime söylüyorum.Bitsin artık şu zihniyet.
Malesef olay sadece cinsellikle alakali değil. Genel duygu düşünceler. Bir anlik yapilan şeyler. Mesela 2 3 haftadir tanidigim bir insanin yanina gittim. Intten tanışmıştık. Yeni değil 1 sene once diyelim. Şuan düşünüyorum da ne cesaret yani. Kendime inanamiyorum ya basima bişey gelseydi.

Olgunlaşmadan herkesin illaki gençliğinde hatalari olmuştur dimi? Yani az çok. Çünkü dediğiniz gibi yaş aldıkça değişir fikirler.
Hata kime gore neye gore ?secimlerinizi hata diye nitelendirmeyin ders diye nitelendirin dersten ogrendikleriniz olur cunku ama hatadan bi halt anlamaz bi de utanir uzulup buzulursunuz

Malesef olay sadece cinsellikle alakali değil. Genel duygu düşünceler. Bir anlik yapilan şeyler. Mesela 2 3 haftadir tanidigim bir insanin yanina gittim. Intten tanışmıştık. Yeni değil 2 sene once diyelim. Şuan düşünüyorum da ne cesaret yani. Kendime inanamiyorum ya basima bişey gelseydi.

İyi işte bakın bir şey öğrenmişsiniz.Belki ileride başınıza kötü bir şey gelecekti bu deneyimi yaşamasaydınız,belki hata yapacaktınız bilmediğiniz için,şu an biliyorsunuz ama.
Zaman zaman herkes ''bunu niye yaptım ki'' diye oturur düşünür,kendinizi aşağı çekmeyin böyle şeyler için,ders almak olarak görün bunları,vicdan azabı çekilecek bir şey yok,kimseye bir şey yapmamışsınız siz.

İyi işte bakın bir şey öğrenmişsiniz.Belki ileride başınıza kötü bir şey gelecekti bu deneyimi yaşamasaydınız,belki hata yapacaktınız bilmediğiniz için,şu an biliyorsunuz ama.
Zaman zaman herkes ''bunu niye yaptım ki'' diye oturur düşünür,kendinizi aşağı çekmeyin böyle şeyler için,ders almak olarak görün bunları,vicdan azabı çekilecek bir şey yok,kimseye bir şey yapmamışsınız siz.
Orası öyle teşekkür ederim

hayat zaten hatalarımızın ve doğrularımızın bütünü değil mi ? ve bu kime göre doğru yada kime göre hata.. erişkin insanların hayatlarının dümenleri kendi ellerinde olur. siz de her erişkin birey gibi o an sizin için uygun olanı yapmışsınız.
birileri konuşacaksa da o vırvırlayan el alemin IQ seviyesi genelde -1000 falan. takmayın. hayat başkaları için yaşanmıyor. yanınızda sizi herşeyinizle kabul edebilecek insanlara yer açın yeter.

Bende genclıgımde cok hata yaptıgımı dusunuyorum ama cokta pısman olmuyorum kac kısıyle aynı anda konustugum olmustur kactane sevgılı bı kacıyla cokta cınsellıge kacmayan yakınlıklar. Esım tutucu bıyerde yasıyor ve gelenekcı bı aıleler esımde asırı kıskanctır kendınsıı uzak akrabam ben herseyı en ınce ayrıntısına kadar anlattım benımle cıddı dusundugunu soyledıgınde bunları bıl ıllakı duyarsın benden duy yapabılırsen boyle boyle demıstım benı cok sevdıgı ıcın bılmem daha ıyı oldu dedı ve sorun etmedı uzun bı ılıskım olmustu cok sevdıgım onun dısında hıc bırını takmadı onuda sadece kıskandı ılk zamanlar 5 sene bıttı evlılıgımde ve hıc sorun yasamadık gecmısımle ılgılı. Bence ılerde hayatına alacagın ınsana anlatmanı tavsıye ederım senden duyması daha ıyı ve cokta takılma herkesın gecmısınde bırılerı var gunah boyutunda dusunuyorsan tovbe et yas kucukken oluyor boyle seyler bıdaha yapmazsın olur bıter. Hersene gecmıs bır senede yaptıgımız duaundugumuz seyler sacma gelıyor degısıyor pısman olmaya degecek bıseyler degıl ozman oyle mıtluydun oyle yaptın

Aman ne düşüneceğim... Oldu bitti. Kimsenin hayatını karartmadık neticede. Herkesin geçmişinde utandığı şeyler oluyor. Sadece ilişki anlamında değil. O hataları yapmayıp, sonuçlarını görmeseydim belki şuan ‘keşke’ diyen, geçmişe saplantılı, hayatının kıymetini bilmeyen bir kadın olacaktım.

Hatalarımı da geçmişimi de seviyorum. Siz de geçmişiniz ve hatalarınızla barışmanızı öneririm.

Konu cinsellikse eğer kendi kararlarınızın arkasında dik durmanızı öneririm. Sonradan bu kadar kafaya takacaksanız da yaşamayın öyle şeyler yani.

Back
X