Geçmişim (!)

• Konu Sahibi Konu Sahibi askısı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evt yaa nıye bu kadar ısrar edıyo kı anlat acık ol bılmemne..arkadasa katılıyorum yanı nadya sana ne??nıye bu kdr merak edıosun???

olayın benle bır alakası yok saptırmak ıcın yer arama,
kızın gecmıste yanlısı olmussa cocuk duymussa kızın da bunu bılmesı lazım,
ama bır sey yapmdım dıyor yapmadıysa lafı asılsızdır neden mantıken bakamıyorsun kı olaya? mantıklı bakmaya calısmanı önerırım. opuyorumnanaktan

olabilir hangimizin erkek arkadası olmadı ki ?
Bizim ters gördüğümüz arkadasının cümle kurma tarzı valla ilk okudugumda sanki eski arkadasınla birlikte olmussunda oda öğrenmiş gibi geldi saçma bişey yazmış yani kendinin kız arkadası hiç olmamış mı ilk seninlemi çıkmış duy da inanma ..Arkadasın çok türk filmi izlemiş galiba. Ayrıca burda kimsenin üstüne gelipte ne yaptın söyle gibi bir tavrı olamaz olmamalı..Kendine iyi bak tatlım böle şeylere takılma bırak gitsin ya kafanı daraltma hiç okul hayatındada başarılar..

ne var bunda? kötü bişey dememiş hem 18 yaşında bi insanın ne geçmişi olabilir kızlar ya konuyu saptırmasak iyi olur.

Emin ol çok mantıklı bakıyorum olaya.Burda hiçbir arkadaşımız defalarca '' neler yaşadın çekinme anlat'' dememiş.Kız bize ne soruyosa ona cevap verelim.Dediğin gibi geçmişinde bi yanlışı olsa bile bu bizi ilgilendirmez.Gerek duyuyosa sevgilisine anlatır ben şöyle şöyle yaptım diye.Yani kalkıp da sen çekinme anlat hadi dedin diye o da anlatmak zorunda değil varsa öyle birşey..

ne var bunda? kötü bişey dememiş hem 18 yaşında bi insanın ne geçmişi olabilir kızlar ya konuyu saptırmasak iyi olur.

walla bende hala anlamadım konuyu..yani kötü bı şey dememiş bencede tam tersi iyi bı şey demiş ne desin cocuk anlamadım ben

muhaha allahım yaaa o yaşta sevgili ediniyosunuz sonra da başınıza kirli kız durumları geliyo :/

Durup dururken boyle bir laf etmesi gercekten komik olmus.
Sen haklisin, hemen eski sevgilinden mi bahsetmen gerekirdi yani?
Ama olgun bir davranis degil bence. Yani boyle birsey denir ama durup dururken denmez, denirse boyle olur iste. Neyse, yasiniza veriyorum, ilerde gulersiniz boyle seyleri dert ettiginize. Derslerine, bu cocuktan daha fazla agirlik vermeni tavsiye ederim.

Konuyu açan bile bu derdini unutmuştur ama :)) Nedir diye şöyle bakim derken şu yorumu görünce yazmadan geçemedim :)))

ne yaptın kı eskı sevgılınle? aranızda ne gectı? söyle bize

Arkadaş ne kadar meraklıymışsın sen de ya kaydirigubbakcemile3

Erkek arkadaşın sana sorsaydı öncelikle geçmişte çıktığın birileri oldu mu die daha iyi olurdu ama o sana sormadan araştırmayı tercih etmiş. Ama ben kötü bir niyeti olduğunu zannetmiyorum takma bu kadar kafana. Konuşursunuz aranızda, araştırmak yerine hakkımda bişeyi merek ediyorsan gel önce bana sor dersin. Baktın yine kendü yönteminde ısrarcı, o zaman karar verirsin ilşkini ne şekilde yönlendireceğine...

herşeyi anlatmasanda en azından daha öncede bir sevgilin olduğunu söylemeliydin. birşeyi başkasından duyunca bizde kızıyoruz değilmi. oturun güzelce konuşun

Erkek arkadaşın acayip kıro ve düşüncesiz bir tipmiş canım benim. Daha çok gençsiniz ve bir genç kızın flört etmesinden daha doğal ne olabilir ki? ilk tanıdığın erkekle evlenecek halin yok herhalde? Bir de büyüklük yapıp 'ben seni bu halinle kabul ettim' diyor. Bak sen şu konuşana. :roflol:Onun hiç mi kız arkadaşı olmamış acaba daha önce? Tez zamanda yol ver gitsin bence. Düzgün bir üniversiteyi kazanırsan bundan daha zeki, kültürlü ve özgüven sahibi erkek arkadaşlar bulacağına eminim.

kız sen kaç yaşındasn ki,geçmişin ne olsun:roflol:

Eskisi onu ilgilendirmez .........dediğin gibi hemen anlatacak değilsin ya......işine gelirse boşver daha 18 yaşında gençliğinin baharındasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…