Geçmişim (!)

• Konu Sahibi Konu Sahibi askısı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

askısı

Ziyaretçi
arkadaşlar ben 18 yaşnda bi geçn kızım bir erkek arkadaşım var bugun dershanede tenefüste onu aradım hep ama bulamadım bi türlü ve derste msj geldi 'geçmişinde ne yaptıysan yaptın ben seni bu halinle kabul ettim ' diye ve şok oldum okuyanda bişiler yaşadım filan zannetcek ve beni incitti o lafları ve buna tek neden benim bi eski sevgilim olması .yok efendim niye sölememişim ya nesini söliyim yeni başladıığın bi ilşkide hemen eski sevgili anlatılır mı ? Napcam bilmiyorum çok özür dilerim filan diyo ama..

ne yaptın kı eskı sevgılınle? aranızda ne gectı? söyle bize

eski sevgilinle bir şey yaşadığını düşünüyor veya öyle bir şey mı duydu acaba?ben anlamadım sen neye bozuldun?

eskıden ne yaşadıysanız yaşadınız..
ne kadarlık suredır bırlıkdesınız..
yanı gecmısdekı bısının hesabını cıkıpda sımdı odeyemıycagnıze gore sevgılınızede tartısma cıkarmaması gerektıgnı dıle getırın..
sızı gecmısınızle kabul etmıycekse yoluna gıtsın ozaman aynısını soyleyın..

daha küçüksünüz olur böyle şeyler affet canım sende en baştan anlatsaydın

iyide cocuk gecmisini kabul etmiyo değil ki..ben seni böyle kabul ettim diyo kötü bı şey demiyo

eski sevgilin kötü bişe demiş olmasın sakın...kulaktan kulağa şimdiki sevgiline duyurmuştur belki de (eger yaşadıysan)yaşamadıysanda söylenti çıkarabilir...dogaldır 18 yaş...
işin iyi tarafı kötü bişe bile duysa seni kabul ediyorum demiş çocuk :)))
hemen fevri davranıp size tazvır koymamş...otur konuş anlat düzgünce...mutluluklar cnm :asigim:

Çok Saçma bence.
Geçmiş bi olay
Ve yeni ilişki ilk günü anlatılmazki bazı şeyler.
bide ne olduki geçmişte ne var

Arkadaşın çocukça bir cümle kurmuş..söylemek istediğini doğru cümleler kurarak söyleyememiş..
ıkaz edersin..Zaten özür de dilemiş yanlış bir şey yaptığının farkında..fazla üzerine gitme, özrünü kabul edebilirsin..

bende erkek arkında suc bulamadım walla tam tersi söylediği laf güzel bı laf..bı laf duyduysa belki o yüzden söylemiştir..

ne varmış halim'de diye sordun mu?niye böyle dediğini?eski sevgilini anlatmadığın içinse gerek görmedim dersin konuda kapanır..

erkeklerin eski sevgilileri sorun olmas ama bayanların eski sevgilisi sorun olurrr...adı üstünde eskiiiii geçmiş bitmişşş...valla o lafı güzel şekilde ona yedirtirdimmmmm ne demek istiyoki bu heriffffff..begenmiosa ayrılsın o laflar ne öle..

haaa şölede bşy var sürekli eskisinden bahsediyosan sen canımmmm bunaltmış olabilirsin bu seçenekte var tabi..

konu sahibi bize de yazsana neler oluyor aşağıdan izliyceğine,

belki eski sevgılınle aranda gecenlerı duymustur? neler gectı açık ol bize

eski sevgilinle bir şey yaşadığını düşünüyor veya öyle bir şey mı duydu acaba?ben anlamadım sen neye bozuldun?

Birşey yaşamadım ki hiç bişi tek sorun öle birinin varlığı ve ben niye sölememişm yani yeni başladığım bi ilşkide onu anlatmakda biraz saçma geldi bu olay ne varmış halimde diyede sordum ve cevap veremedi zaten ona beni çok şaşırttı açıkcası bu lafları

Birşey yaşamadım ki hiç bişi tek sorun öle birinin varlığı ve ben niye sölememişm yani yeni başladığım bi ilşkide onu anlatmakda biraz saçma geldi bu olay ne varmış halimde diyede sordum ve cevap veremedi zaten ona beni çok şaşırttı açıkcası bu lafları

ee her şeyı bılıyormuş işte, lafını bılsın ozaman :olmaz:

ala ala ben anlayamıyorum kusura bakmayın..
cocuk gecmısınde ne yaptıysan yaptın ben senı boyle kabul ettım demıs..aman ne ayıp etmıs dıyosunuz..pekı cocuk gecmıste bırıyle daha cıkmıssın ne bıcım bı ınsansın deseydı ne dıcektınız??
ben kotu bır sey goremıyorum walla kusura bakmayın tepkılerınızı de anlayamıyorum..agzıyla kus tutsa gene olmuyo...

eskı sevgılını ılk gun mu anlatırsın son gun mu o zaten senın bılecegın ıs bunun bı zamanı yok bence..ben ılk gun anlattım mesela..dogru olan ılk gun anlatmak mı degıl mı onu bılemem..ama ınsanların agzı torba degıl kı buzesın sen soylemezsen baskasından mutlaka duyar ben bu dusunceyle ılk gun anlattım,baskasından duycagına bı de yanlıs duycagına benden duysun dıye..cat dıye soyledım sunla cıktım ettım vs dıye..snr o da bana anlattı...

ne yaptın kı eskı sevgılınle? aranızda ne gectı? söyle bize

konu sahibi bize de yazsana neler oluyor aşağıdan izliyceğine,

belki eski sevgılınle aranda gecenlerı duymustur? neler gectı açık ol bize

Niye bu kadar merak ediyosun ki ne yaşayıp yaşamadığını?Bişey yaşamadım diyo kız hem yaşamış olsa bile bize anlatmak zorunda mi?Benim de diğer arkadaşlar gibi senin hakkında şüphelerim artıyo.Bi bayan diğer bi bayana illa sevgilinle ne yaşadın anlat diye diretmez!

Konuya gelince erkek arkadaşın yanlış ifade etmiş kendini pat diye ''geçmişte ne yaptıysan yaptın kabulümsün''demesi farklı anlamlara gelebiliyo işte yukarda verdiğim örnekte gördük.Onun yerine '' keşke bir erkek arkadaşın olduğunu anlatsaydın ben bunu hiç sorun etmem'' deseymiş daha şık olurmuş canım.Bu şekilde anlatırsan sevgiline iyi olur bence

ne yani kendi başka birinle daha önce çıkmamışmı.. seni kabul ettimmiş etmesen nolur ya...ayy şu erkekler yapsın etsin sonrada kızın geçmişini kurcalasın.. eskiden sevgilin olmuş olabilir onunla bişeylerde yaşamış olabilirsin ama sana seni geçmişinlede kabul ederim deyip rencide etmesine de gerek yok.. sonucta kötü bişey yapmadım diyorsun

Niye bu kadar merak ediyosun ki ne yaşayıp yaşamadığını?Bişey yaşamadım diyo kız hem yaşamış olsa bile bize anlatmak zorunda mi?Benim de diğer arkadaşlar gibi senin hakkında şüphelerim artıyo.Bi bayan diğer bi bayana illa sevgilinle ne yaşadın anlat diye diretmez!
Konuya gelince erkek arkadaşın yanlış ifade etmiş kendini pat diye ''geçmişte ne yaptıysan yaptın kabulümsün''demesi farklı anlamlara gelebiliyo işte yukarda verdiğim örnekte gördük.Onun yerine '' keşke bir erkek arkadaşın olduğunu anlatsaydın ben bunu hiç sorun etmem'' deseymiş daha şık olurmuş canım.Bu şekilde anlatırsan sevgiline iyi olur bence

:lepi:vereliniortak

Bence eskisini de yenisini de bir kenara bırak ve dersanene ve derslerine ağırlık ver bu yıllar bir daha bulunmaz.Erkek ise çok bulunur.

Back
X