Geçmişim..

hiç bişey yaşamadık ki, sadece sevgiliydik hepsi bu. Ne elimi tutabildi, nede yanağımda dahil öpebildi. Ama anlamıyoor. Benim sizden istediğim, ben o fotoğrafı nasıl unutturabilirim?

iyide ona ney ister öper ister koklarsın istediğin kadar samimi olursun ondan önce olmuş bişiy ne ilgilendiriri adı üstünde GEÇMİŞ yaptığı saçmalık yaa aman ne uğraşıyosun sende bu tiplerle bırak nikahlı kocan değil defet başından şu zamanda yaptığı saçmalık yani:47:

Ama ilişkimiz çok kötü bi hal aldı. Ne kadar devam eder ki böyle.. :5:

Canım sen alttan aldıkça o senin hep üstüne gelecek.Bak hem çok üzülüyorsun.Ayrılmak mı istiyor?Sen de görüşme.Gerçekten seviyorsa pişman olup özür dileyen o olacak senden.Sen özür diledikçe açıklama yaptıkça erkek arkadaşın kendini birşey sanıyor.Bu kadar kıskançlık abartılı.

bunun için ayrılırsanız yazık olur.. onun şuan bol bol onları hiç sevmediğine arkdşlık gbi bi ilişki yaşadığınza 22 gnde ne yaşanabilcegne vb şeyleri duymaya ihycı var

inanın bu konuyu her konuştuğumuzda söylüyorum.
O kadar takıyo ki. O fotoğraf gözlerinin önüne geliyomuş. Nasıl unutturucam kızlaaar :14:

iyide ona ney ister öper ister koklarsın istediğin kadar samimi olursun ondan önce olmuş bişiy ne ilgilendiriri adı üstünde GEÇMİŞ yaptığı saçmalık yaa aman ne uğraşıyosun sende bu tiplerle bırak nikahlı kocan değil defet başından şu zamanda yaptığı saçmalık yani:47:

o öyle düşünmüyor işte. Daha önce biriyle çıkmış olmam bile onun için ayrı bi sorun.
Onları sevmediğimi, asla yakın olmadığımı defalarca anlattım. Ki yakın da diğildim ikisiylede. Arkadaş gibiydik. Görenler hani kanka derler ya , öyle sanarlardı.

Kaç kez anlattım, anlamıyor. Kendisinin benden önce en az 15 tane sevgilisi oldu. Ben o kadar büyütmüyoken onun büyütmesi niye?

18 yaşında bir erkek 15 kızla napmış acaba bu zaman kadar her hafta sevgili değiştirmiş demekki belli karakter sorunu var erkek arkadaşınn kusura bakma ve bence de o kadar fazla güvenme sevgisine karakteri tam otumamış çünkü sevdiğini bile zannedebilir.

sorunlu derken ne anlamda canım?

Takıntılı gibi,hiçbirşey yapmadığın halde yapmışsın gibi muamele yapması,kıskançlığın dozunu abartması,yaşı küçük olduğu halde sigara içmesi,sayende bırakması,içki içip sarhoş olması.Gerçi sen daha iyi bilirsin ama aşk gözünü kör etmesin.

bu mahluğun senden böyle bişiy istemesine hakkı yok kendisi 15 kişiyle çıksın ee sen 1 kişiyle bi foto çektirmen sorun olsun öyle mi hiç adil değil.:47:ya gerçekten uğraşmayın zamanınıza yazık gerçekten

Takıntılı gibi,hiçbirşey yapmadığın halde yapmışsın gibi muamele yapması,kıskançlığın dozunu abartması,yaşı küçük olduğu halde sigara içmesi,sayende bırakması,içki içip sarhoş olması.Gerçi sen daha iyi bilirsin ama aşk gözünü kör etmesin.

daha önce bi konu açmıştım, kıskançlığıyla alakalı.
onun kıskançlığı aşırı dozda bile diğil, onunda ötesinde. insan hiç kuzeninden kıskanır mı ya? beni öz kuzenimden kıskanıyo.

bu mahluğun senden böyle bişiy istemesine hakkı yok kendisi 15 kişiyle çıksın ee sen 1 kişiyle bi foto çektirmen sorun olsun öyle mi hiç adil değil.:47:ya gerçekten uğraşmayın zamanınıza yazık gerçekten

ama bırakamıyorum da..

daha önce bi konu açmıştım, kıskançlığıyla alakalı.
onun kıskançlığı aşırı dozda bile diğil, onunda ötesinde. insan hiç kuzeninden kıskanır mı ya? beni öz kuzenimden kıskanıyo.

Önceki yazılarına bakmadım canım,düşünsene kuzeninden kıskanıyor,artık aşmış,erkek sinekten kıskanacak modda.Daha öyle bir durum yok ama böyle bir insanla evlendiğinini düşünsene.Laf anlatmaya kalksan anlamaz.hayatı zindan eder insana.

erkek arkadaşn seni çok sewdgii için geçmişinde ondan önce biri olmasını kabullenemiyor sen hiçbirşy yaşamasan bile.bana kalırsa senin yapman gereken tek şey sabırla sadece onu sewdgnı onu daha önce tanısaydn bunlarn olmcgnı anlatmak. madem öyle karşına daha önce çıksaymış :) geçmiş için gelecegnızi yıpratmayın..en kötusu bu..artık önemli olan tek şeyin sizin ortak gelecegniz oldugunu kavramalı.umarım en kısa zamanda seni anlayabilir..

kızlaar, hepinize çok teşekkür ederim vakit ayırıp cevap verdiğiniz için.
yarın erken kalkmak zorundayım, bu yüzden yatıcam artık. yarın konuşucaz bu konuları güzelce. geldiğim gibi yazıcam size, son tartışmamızıda anlatırım. daha iyi fikir verirsiniz hem.
tekrar teşekkürler, iyi geceleeer.

üzüldüm halinize ama bu gibi insanlar değişmez ayrıntıya her daim takılan insanlar sabit fikirlidir kendi dediginden başkasını duymaz görmez..ilerde mutsuz olacakken şimdi mutsuz ol daha iyi ..vede inanki daha çookk kişi seversin cnm senide severler ....geçmişe takılan biri ile beraberlik saçmadır elini tutsan onunkinide tuttunmu die başlarr ...genede sen bilirsin sorması ayıptır yaşınız kaç acebaa...

kızlaar, hepinize çok teşekkür ederim vakit ayırıp cevap verdiğiniz için.
yarın erken kalkmak zorundayım, bu yüzden yatıcam artık. yarın konuşucaz bu konuları güzelce. geldiğim gibi yazıcam size, son tartışmamızıda anlatırım. daha iyi fikir verirsiniz hem.
tekrar teşekkürler, iyi geceleeer.

Hakkında hayırlısı olsun,iyi geceler..

Sende , erkek arkadaşında daha çok küçüksünüz.Sadece onun değil ikinizin de kişiliği oturmamış. Bence bu aşılamayacak bir sorun değil ve eminim aşılacak fakat, yapman gereken birşey var. Yarın görüştüğünüzde ona söyle; Seni anladım ben namuzsuzluk yapmadım sevgi aradım ararkende onlarla hiç bir ten temasım olmadı ve bulamadım ki ayrıldım seninleyim çünkü seni sevdim. Sen ben bu resmi yırtmayaa hazırken sen resmi unutamam dersen yok yere beni üzmüş olursun. Eğer kaldıramam diyorsan ki ben 15 kızı kaldırıyorum o zaman ayrılalım beni yapmadığım birşeyle aşağılamana izin vermem namussuzmuşum gibi davranmana izin vermem bana inanmıyorsan da zaten hoşçakal çünkü ; Bir ilişkide güven yoksa ilerlemesinin de hiç bir anlamı yok!. ' de kalk git.. Emin ol arkandan gelmese bile arıyacak :) sabırlı ol sen kimseye hesap vermek zorunda değilsin senin kocan değil seni seviyorsa gelir sevmiyorsa gelmez ve seni sevmeyen birinin ardından da ağlamak sana yakışmaz tamam mı canım :)

Ahh be canım daha neler yaşayıp göreceksin,
geriye dönüp baktığında şu takıldığın şeylere inan üzülürsün.
Çok küçüksünüz ikinizde,muhakkak ki hayalleriniz vardır.
Ama son derece absürd birşey için seni böyle hırpalamasına izin mi vericeksin?
Ona da kızamıyorum aslında,hani yetişkin bir birey gibi değerlendirip eleştiremiyorum bile.
Evet belki 18 yaş bir çok özgürlüğün başladığı,kişinin ergen psikolojisinden sıyrılıp birey
durumuna geçtiği bir sınır ama...
Bu ve benzeri olaylara verilen tepkiler inan bir kaç sene sonra Onun da kendisine yakıştıramadığı,
verdiği tepkiler için üzüldüğü durumlar olucak.Kişiliğin tam olarak oturmadığı bu yaşlarda,
verilen tepkilerin,alınan kararların çok da doğru olmadığına inanıyorum.
İşte o yüzdendir ki üniversite sınavı,bölüm seçimi gibi kararların yanlış olması ve beraberinde
bir ömür verilen yanlış kararla sevilmeyen mesleklerin yapılması:(
Herneyse lafın özü,erkek arkadaşına bu yaptıklarının saçmalık olduğunu,
eski arkadaşlarının düşündüğü gibi flört boyutunda değilde tamamen arkadaşlık olduğunu,
birinin koluna girmekle namusunun gitmediğini ama sana kafasında kurduğu senaryolarla
ve çirkin tepkilerle senin ona güveninin ve inancının gittiğini güzelce anlat.
Bitmesi gerekiyorsa biter ama senin kişiliğine bu biçimde saldıramaz.
Sakın ''bi daha sevemem,onu kaybedemem,canımdan çok seviyorum,öl dese ölürüm''
arabeskine de sokma kendini.Hayatın içinde bu psikolojinin yerinin olmadığını anlarsın.
Ayrıca bu olayda senin hiç bir suçun yok!!!Sakın özür dileme,kendini affetttirme çabasına girme.
Sen O'na ''ağamsın,paşamsın''yaparsan,taviz verip ezik durursan o davranışındaki hatayı hiçbir zaman görmez,aksine suçlamalarına her geçen gün arttırarak devam eder.
Dik dur!!!

Hiçbirşey yapma.Sen yanlış birşey yapmadın.Ne bu özür dilemeler,açıklama yapmalar.

Bencede senin yaşadıklarının arkasında dik durabilmen çok önemli.
Nasıl yani? Şimdi bu ilişkin biterse, bundan sonra hiç kimseyle çıkmayacak mısın?
Aslında sana seğil kendine güvenemediği için geçmişi takıntı haline getiriyor.
Ondan başka erkek tanımış kızların, mukayese edip onu beğenmeyeceklerini düşünüyor.

Back
X