Gecmisim.

blackwitch7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
434
155
Artik mutlu olmak istiyorum ama gecmisim bi turlu kafamdan cikmio..bekaretimi kaybettim sevgilim de bunu ogrenince ciddiyetini kaybetti iliskiye karsi
..bi ay once bitirdim..artik tasiyamiyorum bazi seyleri her an aklimda..mesela arkadaslarimla ablmla muhabbet ederken ablam bi erkek hazmedemez bunu kesinlikle falan dio tabi bilmio benim bunu yasadigimi..kendi kendime kurup duruyorum kafamda o kadar pismanimki.biliyorum bazi insanlar bu senin tercihin die dusunuo ama ben boyle olmasini istemezdim yasayan bilir gercekten bende bu duruma dusucegimi dusunmezdim asla derdim ama insan dusuomus iste.simdi hayatima birini soksam bi dert sokmasam bi dert.hep bu sekilde mi olcak durust olcm snra kaybetcem?hatam buyuk kabul.ama hangi insan hata yapmioki?bu son iliskim cok yaraladi beni resmen bakire olmadgmi soyledkten sonra her yonden dalga gecildim asagilandim.artik erkeklerdende nefret eder oldum.buraya da icimi dokmek istedim belki ayni seyleri hissedenler vardir.atlatirim insaallah cok buyuk bi psikolojik sinav..Allahin rizasini alabilcgmi bilsem kendimi öldururdum heralde.benim durumumda olan varsa yazabilirmi?daha yasim kucuk ama o genclige dair ne yasama sevnci ne heyecan hicbisey kalmadi artik..sil bastan sansim olsa keske.cevremde o kadar haketmeyen insan mutluyken niye ben mutsuzum..ne dis gorunusume ne kendme guvenim kaldi.bitik durumdayim.
uzun oldu ama bunu yasamamin nedeni babamin annemi aldatmasi ve benim babamdan intikam almak istemem..biliyorumcok sacma ama bu aldatmayi ogrendgmde babami uzcek bisey yapmaya karar vermistim kac yil once..tabi kendime zarar verdim sadece.erkekler cok vefasiz cok guzel oynuolar.bi zevk icin neleri goze aliolar nefret ediyorum.atlatirim insallah.karisik oldu ama okuyanlara tesekkur ederim..

anlamadığım babandan nasıl intikam aldın bu şekilde. babanın haberi var mı .alabildin mi imtikanı bari.. Erkeklerden nefret ediyorum bi zevk için neleri göze alabiliyolar demişsin ama sen bunu yaşarken göze almalıydın herşeyi. Olan olmuş önüne bak. bakireliğe takıntılı olmayan erkeklerde var. bir ilişkiye başlamadan önce iyice tanıyıp bekaret hakkındaki görüşlerini öğrenip öyle birini hayatına al bundan sonra yoksa çok üzülürsün

bence inan önemsemeyen erkekler de çok, bak çok yakın bi arkadaşım 4 yıllık ilişkisinde kaybetti ve sonradan ailevi nedenler falan kavga gürültü ayrıldılar.. o da senin gibi çok kafasına takıyordu, kimseyle olmaz,kabullenemrzler diye.. onun üstüne 2 kişiyle görüştü.. ve en son görüştüğü kişiyle şuan evli ve bi bebek bekliyorlar.. çocuğa en baştan söyledi çünkü evlilikten dönülen bi ilişkiydi.. tabi ilk zamanlar problemler çıktı, çocuk çok sevmesine trağmen arada kıskançlık krizlerine falan giriyormuş, düşününce dayanamıyorum diye.. ama sonradan arkadaşıma olan sevgisi her şeyin üstesinden geldi.. çünkü en güzel direniş kalbi temiz tutabilmekte, oraları değil.. ve arkadaşımın insanlığı, iyi niyeti, sevgisi kısaca her şeyi ona aşık etti ve dediğim gibi bi ay sonra bi bebişleri olacak ,maşallah çok mutlular..

Bu durumu önemsemeyen erkeklerde var, yanlis kisilere bu durumundan bahsetme anca faydalanmak isteyip yüzüstü birakirlar. Hatayi herkez yapar bundan sonraki yasamina dikkat et sen. Yasin hala kücükse illa bi iliskim olsun diye bekleme, zamani gelince ciddi biriyle karsilasirsin, gecmisini sorgulamayan. Bu tür seyleri yasayan kisiler cok var.

bu durumu her erkek önemsemeyebilir cnm. kaç yaşındasın sen? yaşın küçük gibi geliyor. keşke özgür davranmak için daha yaşaının büyümesini bekleseydin. Umutsuz olma. Belki erkek arkadaşınla başka bir nedenle de ayrılabilirdin. Hepimiz çeşitli nedenlerle ayrılıklar yaşadık, üzme kendini bu kadar. emin ol karşına seni sen old.için kabul edecek biri çıkacaktır

bence inan önemsemeyen erkekler de çok, bak çok yakın bi arkadaşım 4 yıllık ilişkisinde kaybetti ve sonradan ailevi nedenler falan kavga gürültü ayrıldılar.. o da senin gibi çok kafasına takıyordu, kimseyle olmaz,kabullenemrzler diye.. onun üstüne 2 kişiyle görüştü.. ve en son görüştüğü kişiyle şuan evli ve bi bebek bekliyorlar.. çocuğa en baştan söyledi çünkü evlilikten dönülen bi ilişkiydi.. tabi ilk zamanlar problemler çıktı, çocuk çok sevmesine trağmen arada kıskançlık krizlerine falan giriyormuş, düşününce dayanamıyorum diye.. ama sonradan arkadaşıma olan sevgisi her şeyin üstesinden geldi.. çünkü en güzel direniş kalbi temiz tutabilmekte, oraları değil.. ve arkadaşımın insanlığı, iyi niyeti, sevgisi kısaca her şeyi ona aşık etti ve dediğim gibi bi ay sonra bi bebişleri olacak ,maşallah çok mutlular..
Tesekkur ederim icimi rahatlattiniz en azindan yasanabildigini duymak guzel..beni de yillardir seven biri var o da takilmz bu meseleye biliyorum ama onunla da hic uyusmuyo yasayis tarzimiz karakterimiz.sirf beni kabullencek biri olsun diye hata yapmak da istemiyorum..insallah arkadasiniz gibi olur sonum.

Pardon yaşamayan neyini bilmezmiş seçim senin değilmiydi bi defa olur hata sonrası tercih meselesi ? Arkasında duracaksın duracaksın sen durmazsan ezilirsin tabi erkekler takmıyor artık bunu o eski durumlar yok sen sen ol dik dur yeter

Bır zar hayatını mahvedecektı nıye yaptın ablanın haberı yoksa Baba'nın da yok ıntıkamda yok
Yok bu zar kısılıgımın önüne gecemez dıyebılırsen mutlu oldun demektır
Belkı zar önemlı erkekler ıcın ama evlılıgın sürmesı ıcın yetersız

bu durumu her erkek önemsemeyebilir cnm. kaç yaşındasın sen? yaşın küçük gibi geliyor. keşke özgür davranmak için daha yaşaının büyümesini bekleseydin. Umutsuz olma. Belki erkek arkadaşınla başka bir nedenle de ayrılabilirdin. Hepimiz çeşitli nedenlerle ayrılıklar yaşadık, üzme kendini bu kadar. emin ol karşına seni sen old.için kabul edecek biri çıkacaktır
21 yasindayim..evet zaten o kadar pismanimki..insallah cikar dediginiz gibi..

ah be canım o nasıl intikam öyle:KK51:

hayır çok cahilce ama olan olmuş artık:KK51:

ancak kendine hayatı zehir etme elbet bir çıkar yol bulunur

şu saatten sonra hayatı kendine zindan etmenin bi manası yok

ki pişman olarak tövbede ediyorsun bir de üstüne duayı ekle ve sınır koyma duana:KK39:

inşallah kalbini gönlünü onaracak ihlaslı bir insan çıkar karşına

ve lütfen artık sakın kimseye güvenme adımlarını dikkatli at

herşeyini kaybetmiş gibi davranma bundan sonra adımlarını dikkatli at önce ALLAH ın rızasını sonra mutluluğunu gözet

sonuçta bi çok insan gibi yaşadım isteyerek yaptım pişman değilim deyip

sonradan işin gerçeğini görünce afallama değil seninki farklı bi durum

Tesekkur ederim icimi rahatlattiniz en azindan yasanabildigini duymak guzel..beni de yillardir seven biri var o da takilmz bu meseleye biliyorum ama onunla da hic uyusmuyo yasayis tarzimiz karakterimiz.sirf beni kabullencek biri olsun diye hata yapmak da istemiyorum..insallah arkadasiniz gibi olur sonum.
elbette sırf bu durumunu kabullenecek diye biriyle evlenmen çok saçma olur, hata üstüne hata doğurur ve bunun telafisi de olmayabilir. seni uzun yıllardır seven birine de kalbin ısınmıyorsa onla bi yola girme bence.. iyi insan çok, ama demin bi arkadaşın dediği gibi hani görüştüğün kişilerle de bunu bidaha yaşama ..

Birde sunu ekleyeyim, etrafindakilerin bilmemesi herzaman iyi olur, o esinle senin aranda sir olarak kalir, bazi erkekler kabul ediyor ama baskalarinin bu durumu bilmesini kaldiramiyorlar ona göre davranislari ilerki zamanlarda degisim gösterebilir.

bunu yasamamin nedeni babamin annemi aldatmasi ve benim babamdan intikam almak istemem..biliyorumcok sacma ama bu aldatmayi ogrendgmde babami uzcek bisey yapmaya karar vermistim kac yil once..
Nedeni sadece bunu istemendi, baba kısmı, toplumsal olarak kabul görmeyen bir duruma bahane üretmek... böyle psikolojik sonuçları nedenleri uzmanlar bile zor buluyor o nedenle diyorum. Çevremde çok var bakire olmamasına rağmen evlenen insan, bunlardan birisi de sen olabilirsin, umutsuzluğa kapılma.

Ya yasalara göre bile çocuk değilsin, neden bu kadar takıyorsun ki? Bacak aranı dert etmeyecek, yüreğine aşık olacak bi adam mutlaka karşına çıkacaktır. Karamsar olma. Sen sanıyor musun ki bu toplumun yüzdeliğinin çoğu bakire olarak evleniyor??? Kaldı ki erkeklerin çoğu sanki bakir...

X