• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecmişimde geleceğimde ayni kabus

Konularınıza baktım eşinizin işsiz olduğu konuyu hatırlıyorum sadece. Hala evde mi işsiz mi?
Siz bence hayatınıza köklü değişiklik yapmadan canlanmazsınız gibi. Bilmiyorum nasıl ama etrafınızda ki insanları ya görmezden gelin yada göremeyeceğiniz hayat kurun.
Çalişiyor artik çabaliyor artik hirsli
Ben elden gittikten sonra neye yarar..
Bir sonmüş çiceği diriltebilirmisin?
Birde kendi ailem ,çok değişik insanlar.
Ebi sattip gimem gerek ama büyük oğlan burda staja başladi işi sonrada burda olacak .oğlumu birakip gitmem gerek.

Cok uzuldum halinize.Insan herseye ragmen hayata bir sekilde tutunmak zorunda ama bunu unutmayin.Biliyorum zor ama mecbursunuz.Gecmiste neler yasadiniz bilmiyorum.ama gecmise bir sunger cekip gelecege umutla bakmanin zamani gelmis iste.
Siz eger iyilismek istemezseniz hic bir doktor hicbir ilac ve de hickimse yapamaz.sizde bitiyor is..toparlanin saglik gibisi yok..
Ben istemesem hiç kimse yardim edemez..
Işte halim tam burda,istemiyorum artik .
Uyuyup geri uyanmak istemiyorum..

Çalişiyor artik çabaliyor artik hirsli
Ben elden gittikten sonra neye yarar..
Bir sonmüş çiceği diriltebilirmisin?
Birde kendi ailem ,çok değişik insanlar.
Ebi sattip gimem gerek ama büyük oğlan burda staja başladi işi sonrada burda olacak .oğlumu birakip gitmem gerek.
Staj dediğine göre kazık kadar çocuk. Ben 18 yaşımda evden ayrıldım. Hata yaptım düştüm süründüm evet, ama şuanda kimse yıkamaz beni Allah’ın izniyle.
Kendine hayat kur, herkes kendi düzenine alışır zamanla.

Allah razi olsin senden.
Çok sağol samimi yorumuna.Keşke birşeye sarila bilsem keşke sükretmeyi bilsem.
Haklisin nankörüm.Kimseye muhtac değilim iki sağlikli delikanli oğlum var.
Ac değilim aclikta değilim ..
Işte ama gözüm hiç birini görmüyor.
Bir ara zikir cekmeye başladim ama birsey hisetmediğim icin biraktim.
Sizden de Allah razı olsun. Sadece size özel değil inanın. Kışın soğuğa yazın sıcağa kızar insan, yalnız kalayım başım şişti kalabalıktan der, sonra da ben neden yalnızım diye ağlar; hep başkasında kusur arar da, kendi kusurları söylenince küplere biner. Yani insan nefsini tanıyacak, zamanla olgunlaşacak, belki de bizim bunalımlarımızın sebebi budur. Zikir olarak bence Ya Selam çekin, selamete erdiren anlamında. Ya Hay Ya Kayyum çekin, yaşam enerjisi ve sevinci için. Benim en çok çektiğim zikirlerden, sıkıntılı dönemlerden geçince o yaşama sevincini kaybediyor insan. Yeşil alanlar varsa, parka bahçeye çıkın muhakkak temiz hava, güneş çok faydalı. Bir de çok güneşlenmiyorsanız D vitamininize baktırın, eksikliği depresyon sebebi olarak gösteriliyor son araştırmalarda.

Back
X